توسط همکار رسمی مایکروسافت در ایران

قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت برای ترویج فرهنگ کپی‌رایتاخبار تجاری

شرکت رایان‌نت این قرعه‌کشی را جهت آشنایی عموم مردم با مزایای نسخه‌های اصلی مایکروسافت و همچنین گسترش فرهنگ حمایت از حقوق تولید کنندگان نرم افزاری در ایران برگزار می‌کند.

به گزارش شرکت رایان نت سهامی خاص (آی تی ریسرچز)، این شرکت که تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) است، این قرعه‌کشی را جهت آشنایی عموم مردم با مزایای نسخه‌های اصلی مایکروسافت و همچنین گسترش فرهنگ حمایت از حقوق تولید کنندگان نرم افزاری در ایران برگزار می کند. برای شرکت در این قرعه‌کشی نیازی به خریداری محصولات مایکروسافت نیست و کافی است علاقه‌مندان برای ثبت‌نام رایگان در قرعه‌کشی به لینک http://microsoftlicense.com/IranAward مراجعه کنند.

امنیت، نیاز هر شخص و دستگاه متصل به اینترنت

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن همچون ویندوز کرک شده بی‌فایده است.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی، بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

ویندوزهای کرک شده، بمب ساعتی سازمان‌ها و افراد در ایران

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرورها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، عدم آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیراصلی و نبود زیرساخت فرهنگی پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack ‌شده و نسخه‌های غیر اورجینال استفاده کنند.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

رفع مشکل نبود نمایندگی مایکروسافت در ایران

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت و کاربران آن در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند.

تهیه نسخه اصلی محصولات مایکروسافت

شرکت رایان نت، سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اورجینال مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه، تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت را به صورت مستقیم و بدون واسطه و به صورت آنی ارائه می‌دهد. تمامی محصولات، مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند.

روش شرکت در قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت:

شرکت در این قرعه کشی کاملا رایگان است و شامل هیچ گونه هزینه‌ای قبل و بعد از انجام آن نیست.
در زمان تحویل جوایز اطلاعات هویتی و تماس ثبت نام کننده احراز می‌شود.
برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام رایگان در قرعه‌کشی به لینک http://microsoftlicense.com/IranAward مراجعه کنید.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می‌توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آنلاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

لینک کوتاه:
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

بازگشت 120میلیون‌دلاری مینیون‌ها

سرزمین جواهر و دارو

ثبت‌نام برای ریاست فدراسیون فوتبال

برای تیم ملی ویلموتس را آوردند، اما...

حساب‌های یوتیوب و توییتر ارتش انگلیس هک شد

خودروسازی ایران و روسیه در گرداب تحریم

صنعت زیبایی؛ محرک معدن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاری هوشمند

شفاف‌‌‌سازی ناشران در کدال

مجامع - 1401/04/14

بازار آتی - 1401/04/14

رونق در رینگ داخلی و بین‌الملل بورس انرژی ادامه‌‌‌دار شد

عقب‏‏‌نشینی کوتاه‌مدت قیمتی بازار مالی

کنترل تورم با اجرای پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان

برنامه حمایت از تولید دانش‌بنیان وزارت اقتصاد

«نه»کارشناسی به طرح «هدایت اشتغال»

نوسازی 10هزار تاکسی با سورن پلاس دوگانه‌سوز

آمار خودرو رسما حبس شد

تاخیر 4‌ماهه در تحویل نهاده‌‌‌‌‌‌‌‌های‌‌‌‌‌‌‌‌ دامی

ضرورت به‏‏‏‏‏‏‏‏‌کارگیری اصول پذیرفته‏‏‏‏‏‏‏‏‌شده بین‏‏‏‏‏‏‏‏‌المللی در حاکمیت تشکلی

یکشنبه خونین کپنهاگ

حضور حیدر العبادی در کابینه آینده عراق با این شرط

توقف شتابان رشد نقدینگی/ فروش دلاری بلیت پروازهای داخلی به خارجی‌ها ممنوع!

صادرات 7/ 2 میلیارد دلاری شهرک‌‌‌های صنعتی

حاکمیت متولی‌‌‌گری را رها کند

حمایت روسیه از استخراج رمزارز

یکه‌تازی دلار در بازار‌های جهانی

نبض بازار سهام - 1401/04/14

«هسته معاملات» مانع بزرگ معاملات مشتقه

2+1 پرده از برجام در بورس

انتقاد از تبعیض در یارانه پلکانی

آیین‌نامه برای عفاف و حجاب

سریال تکراری تفکیک

محرک خانوادگی سفرهای توریستی

تصمیم جدید روسیه برای دریافت ارز صادرات غلات

تابستانی سخت در انتظار سهامداران؟

وضعیت اضطراری در ازبکستان

سند راهبردی صنعت تا 1410

جعبه‌سیاه خلق پول

همه حقوق برای اجاره

جزئیات تبدیل 7 نیروگاه حرارتی خصوصی به سیکل ترکیبی با صرفه جویی مصرف گاز

سقف رشد ترازنامه بانک‌ها به 1.5 تا 2.5 درصد محدود شد / شمول جریمه

افزایش 4 تا 11 درصدی تولید فولادی ها با اعمال محدودیت برق از نیمه خرداد

برنامه بورس کالا برای توسعه بازار مشتقه، صندوق ها و گواهی سپرده کالایی

بزرگترین توزیع کننده دارو در جهان

احیای 64 واحد صنعتی راکد سمنان تا پایان سال

منتظر کاهش قیمت خودرو باشیم؟

پرواز بوفالوها ، پرواز غازها

نمی‌گذاریم نابودی نظامی و اقتصادی اوکراین روی دهد