محصولات مایکروسافت در ایران اوریجینال عرضه می‌شود

بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌هااخبار تجاری

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیراصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولید‌کننده و هزینه‌های نگه‌داری(Maintenance) بالاست. این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌تواند هزینه‌ای بیش‌تر از تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند.

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

نمونه این موضوع آلوده‌شدن گسترده سیستم‌های سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی (آنتی ویروس)‌های معتبر و به‌روز است. این نوع ویروس از حفره‌ای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده می‌کند که تنها با به‌روزرسانی ویندوز رفع می‌شود.

نباید از یاد برد که هر نرم‌افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم‌افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرمافزارها و سیستم‌های عامل‌ به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب‌شده‌ای به این کار اقدام کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack‌شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده کنند.

از آنجایی که ویندوزهای غیراصلی دارای ایرادها و نواقص زیادی هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست‌دادن بخشی از فایل‌هاست که این امر برای کاربر علاوه بر ازدست‌دادن بخشی از اطلاعات، موجب می‌شود که  زمان زیادی را نیز از دست دهد. این مورد در ابعاد یک سازمان می‌تواند موجب آسیب‌ها و اتلاف زمان گسترده‌تری شود.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند. دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری‌شده از شرکت تولید‌کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

شرکت رایان نت سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اصلی مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه مفتخر به ارائه تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت به صورت مستقیم، بدون واسطه و با شرایط تحویل آنی است.

گفتنی است لایسنس‌ها مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند. هم‌چنین هر گونه پشتیبانی ارائه‌شده توسط مایکروسافت مانند امکان آپگرید که به خریداران دیگر ارائه می‌شود به دارندگان لایسنس‌های خریداری‌شده از این شرکت نیز توسط مایکروسافت ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت در ایران برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آن‌لاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

لینک کوتاه:
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

وام مسکن روستایی 200 میلیون تومانی همچنان پرداخت نمی‌شود!

4.2میلیون تن موجودی کالای اساسی در بنادر و گمرک؛ 33شناور در صف تخلیه

چرخ زندگی مردم با 400 هزار تومان می چرخد؟

امسال قطعی برنامه ریزی شده آب و برق نخواهیم داشت

عقب گرد قیمت طلا و سکه؛ آخرین قیمت دلار و یورو

جزییات جدید از مکانیزم فروش خودرو؛ مالیات جدید در راه است

وام خرید مسکن 700 میلیون تومان شد؟

فتح جدید بورس پس از 20 ماه

بیشترین ارزش معاملات بازار به گروه فلزات اساسی رسید

قراضه وارداتی در کره بدون خریدار ماند

علت نوسانات محدود گروه بانکی طی یک ماه اخیر چیست؟

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری تهران و مپنا

ثبت نام متقاضیان جدید یارانه حمایتی آغاز شد + لینک ثبت نام

راهنمای خرید ساندویچ ساز و نکات مهم پیش از خرید آن

کاهش زمان رسیدگی به درخواست‌ها محصول نهضت دیدارهای مسجدمحور است

کارزاری به راه افتاده؛ یارانه صداوسیما را هم بین مردم تقسیم کنید!

عقب نشینی قیمت طلا و سکه؛ نرخ دلار تغییری نکرد

عبور شاخص کل بورس از مرز یک میلیون و 600 هزار واحد پس از 19 ماه

آخرین مهلت تعیین تکلیف ثبت سفارش نهاده های دامی اعلام شد

چگونگی خرید خودرو از بورس کالا مشخص شد

تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت تا پایان خرداد

آغاز ساخت 100 هزار واحد نهضت ملی مسکن؛ رئیس جمهور به روند اجرا انتقاد کرد

برنج ایرانی رکورد رشد قیمت در 1400 به نام خود زد

رقم اقساط وام 700 میلیون تومانی خرید مسکن اعلام شد

اعتراض به عدم دریافت یارانه و دهک بندی‌ها را از کجا پیگیری کنیم؟

نحوه بررسی و رسیدگی به اطلاعات پولی و مالی واصله از جمله تراکنش بانکی

صادرات 12 میلیارد دلاری صنایع معدنی و سهم 38 درصد از ارزش بورس

آغاز عملیات اجرایی ساخت 118 هزار واحد نهضت ملی مسکن

چطور برای وام ودیعه مسکن ثبت نام کنیم؟

افزایش نظارت با سامانه فروش یکپارچه خودرو/ واردات خودرو برای همه دهک‌ها

شاخص 1٫6 میلیونی شد/ حرکت معکوس شاخص کل و هم‌وزن

قیمت دلار، طلا و سکه 26 اردیبهشت 1401/ تداوم افزایش قیمت طلا

قیمت خودرو‌های ایران خودرو و سایپا امروز سه شنبه 27 اردیبهشت

جزئیات اولین عرضه خودرو در بورس کالا با1000 دستگاه و بدون محدودیت اعلام شد

کاهش 10 درصدی تولید نقره در پرو

قیمت گندم در بازارهای بین المللی افزایش یافت

مخالفت وزارت نفت عراق با شرکتهای چینی

قیمت طلا، سکه و ارز 1401.02.27؛ ریزش قیمت سکه در بازار

وام ساخت مسکن در سال 1401

قدردانی از صنایع پتروشیمی خلیج فارس به‌عنوان هلدینگ برتر در بورس کالا

رابطه برد-برد تولیدکننده و مصرف کننده در بستر بورس کالا/ حل مشکل کمبود در بازار ورق فولاد

آخریت تغییرات قیمت بیلت در جهان

مدیریت محلی، یکی از شاخص‌های مدیریت بحران است

نقش مهم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در اجرای ابر پروژه های فرهنگی

پذیرش محصول 8 شرکت در بورس کالا

حالا که نوبت افزایش حقوق 4.5 میلیون مستمری بگیر رسید یادتان افتاد که تورم زیاد می شود؟

مهاجرت از نخبگان به نیروی کار رسید

فروش خودرو از طریق سامانه یکپارچه شروع شد