رشد ۱۷۰ درصدی فروش هوآوی در بازار تجهیزات الکترونیکی پوشیدنیاخبار تجاری

هوآوی رشد قابل توجهی را در سال گذشته میلادی در بازار فروش دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی نظیر ساعت‌های هوشمند و هدست‌های بلوتوثی تجربه کرده است.

هوآوی به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده تجهیزات مخابراتی، در بازار گوشی‌های هوشمند و دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی نیز جایگاه خاصی پیدا کرده است. این شرکت در بازار گوشی‌های هوشمند کشور چین، جایگاه نخست را در اختیار دارد و در ابعاد جهانی هم دومین تولیدکننده بزرگ گوشی‌های هوشمند به حساب می‌آید.

ریچارد یو مدیرعامل هوآوی به تازگی اعلام کرد این شرکت در بازار دستگاه‌های الکترونیکی، برای دومین سال متوالی رشد ۱۰۰ درصدی میزان فروش را ثبت کرده، به گفته این مقام ارشد هوآوی رشد این شرکت در بازار فروش ابزار پوشیدنی در سال ۲۰۱۹ میلادی، بیش از ۱۷۰ درصد بوده است.

نکته قابل توجه اینکه دستگاه‌های پوشیدنی این شرکت، به ساعت‌های هوشمند و دست‌بندهای سلامتی محدود نشده و محصولاتی نظیر هندزفری‌های بی‌سیم را هم شامل می‌شوند. از محصولات محبوب در این دسته می‌توان به Huawei FreeBuds 3 اشاره کرد که به تازگی عرضه شده است.

هوآوی توسعه چیپ‌ست HiSilicon Kirin A1 را هم برای استفاده در تجهیزات پوشیدنی در دستورکار قرار داده است. تراشه‌ای که تاکنون در چند محصول این شرکت استفاده شده و هماهنگی بیشتر سخت‌افزاری را جهت بهره‌وری حداکثری از محصول به همراه داشته است. FreeBuds 3 و Huawei Watch GT2 از این تراشه استفاده می‌کنند.

هوآوی سرمایه‌گذاری هرچه بیشتر روی محصولات پوشیدنی را به عنوان امری مهم و حیاتی در سیاست جامع هوشمندسازی مدنظر قرار داده است. به همین خاطر برنامه‌هایی به منظور استفاده از چیپ‌ست Kirin A1 در طیف قابل توجهی از محصولات نظیر عینک‌های هوشمند، هدفون‌ها و ساعت‌های هوشمند در نظر گرفته می‌شود.

Kirin A1 اولین تراشه سازگار با بلوتوث ۵.۱ با پشتیبانی از حالت مصرف پایین انرژی است. این تراشه با پشتیبانی از فناوری انتقال دو کاناله، این امکان را به هدفون‌ها خواهد داد تا سیگنال‌ها را به طور مستقیم از کانال‌های چپ و راست، با کم‌ترین تاخیر از گوشی‌های همراه دریافت کند. هوآوی وعده داده این تراشه تا ۳۰ درصد مصرف کم‌تر انرژی را در مقایسه با رقبا به همراه داشته باشد.

بخش قابل توجهی از رشد هوآوی در بازار دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی، ناشی از آمار خوب فروش گجت‌های پوشیدنی است که روی سر کاربر قرار می‌گیرد. این تجهیزات که از آن‌ها با عنوان Hearable یاد می‌شود بیش از ۵۵ درصد از کل بازار دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی (Wearable) را تشکیل می‌دهد.

هوآوی توجه ویژه‌ای هم به توسعه اکوسیستم نرم‌افزاری دستگاه‌های پوشیدنی به ویژه برای مشتاقان سلامتی داشته، به عنوان نمونه، اپلیکیشن Huawei Health آمار بیشتر از ۱۰۰ میلیون کاربر ثبت‌نام شده را تجربه کرده است.

بر اساس گزارش موسسه تحقیقاتی IDC بازار تجهیزات پوشیدنی رشد ۸۹ درصدی را در سال ۲۰۱۹ میلادی در مقایسه با سال پیش از آن تجربه کرده است. بر این اساس میزان فروش دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی در سال ۲۰۱۹ میلادی به ۳۳۶.۵ میلیون دستگاه رسیده است که در مقایسه با فروش ۱۷۸ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۸ میلادی، رشد چشمگیری را نشان می‌دهد. پیش از این IDC تخمین زده بود میزان فروش هوآوی در بازار دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی در سال ۲۰۱۹ میلادی، چیزی حدود ۱۴۹ درصد افزایش پیدا می‌کند.

جزئیاتی جدید از ساخت آسمانخراش جنجالی شرکت گاز

پایان کلاهبرداری‌های خدمات ارزش افزوده از فردا

«کرونا» شرکت بزرگ آلمانی را مجبور به فروش دارایی‌هایش کرد

فردا؛ آخرین مهلت تعیین روش آزادسازی سهام عدالت

بازتاب گسترده بیانات رهبر انقلاب در رسانه‌های خارجی

نوبت لو رفتن اطلاعات رایتل شد

حریق در پالایشگاه تهران

استفاده از شبکه شاد برای آینده

فریب نخورید: ارزش واقعی سهام عدالت 15 برابر قیمت اولیه است

بهره‌مندی چابهار از مزایای قوانین مناطق آزاد

ایران خودرو 45 هزار خودروی دیگر پیش فروش می‌کند

آمریکا چقدر بدهی دارد؟

نفس‌های آخر وس‌های کلاهبردار

قیمت محصولات ایران‌خودرو در بازار تهران +جدول

چانگان امروز چند خریدوفروش شد؟ +جدول

قیمت آپارتمان در مشهد چند؟

5 خبر مهم اقتصادی 1399/3/14

نقد امروز رهبر انقلاب به دولت‌ها

آیا شما مشمول دریافت بیمه بیکاری هستید؟

برنامه اصلاح ساختار بودجه‌ روی میز مجلس

ماجرای 1میلیارد دلاری که به خودروسازان رسید

کارفرمایان ملزم به تامین مسکن کارگر هستند؟

ادغام بانک‌های نظامی به نیمه راه رسید

وضعیت دستمزد کارگران در 8سال گذشته

تاثیر قانون جدید مالیاتی بر افزایش قیمت‌ها چیست؟

برگزاری قرعه‌کشی آزمایشی توسط ایران خودرو

صادرات نفت عراق کاهش یافت

"مسکن انقلاب" در راه است

کشورهای عربی در آستانه ورشکستگی؟

ابزار جدید چین علیه آمریکا

زمزمه تولید محصولات جدید دانگ فنگ در گروه بهمن

چه کسانی بیمه بیکاری می‌گیرند؟

ارسال برنامه اصلاح ساختار بودجه‌ریزی به مجلس/ قطع وابستگی به‌ نفت رویکرد اصلی اصلاح بودجه

حادثه در پالایشگاه تهران

بهره‌برداری آزمایشی از فاز نخست آبرسانی به غیزانیه

کاهش 8 دلاری قیمت جهانی طلا

کنایه فرهاد مجیدی به سازمان لیگ +عکس

اعلام اسامی بازنشستگان واجد شرایط وام ضروری

قیمت انواع خودروی شاسی‌بلند در بازار تهران؟ +جدول

قیمت آپارتمان نوساز در منطقه چهار تهران +جدول

بازار خانه‌های قدیمی‌ها رونق گرفت/ گران‌ترین و ارزان‌ترین مناطق تهران کجاست؟

کدام کشورها واقعا ثروتمندترین هستند؟

مصرف برق در ایران از دنیا جلو زد

آیا قرعه کشی برای خرید خودرو قانونی است؟

دریافت هرگونه وجه نقد برای کمک به حیات وحش خائیز کذب محض است

کفایت نقدینگی دربازار بین‌بانکی