نگاهی نزدیک به نسخه 5G تبلت Huawei MatePad Proاخبار تجاری

تبلت Huawei MatePad Pro به عنوان پرچمدار جدید بازار تبلت‌های هوآوی، مجموعه‌ای از فناوری‌ها و نوآوری‌ها را در خود جای داده است تا به عنوان محصولی شاخص در دنیای تبلت‌ها شناخته شود.

هوآوی در ماه نوامبر سال گذشته میلادی از تبلت پرچمدار Huawei MatePad Pro با قابلیت‌های برجسته و مشخصات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قابل توجه رونمایی کرد و در تاریخ ۲۴ فوریه نسخه مجهز به قابلیت ارتباطی 5G این دستگاه هم معرفی شد. این نسخه، به تراشه Kirin 990 5G تجهیز شده که از مودم ادغام شده در تراشه جهت دسترسی به شبکه‌های ارتباطی نسل پنجم استفاده می‌کند. علاوه بر این، در تبلت جدید پشتیبانی از قابلیت شارژ بی‌سیم با سرعت بالاتر در دسترس خواهد بود.

قابلیت‌های ارتباطی پیشرفته برای کاربران

تراشه جدید استفاده شده در Huawei MatePad Pro 5G از شبکه‌های ارتباطی 5G پشتیبانی می‌کند تا نیازهای کاربران را جهت اتصال به نسل جدید ارتباطات برآورده کند. به این ترتیب، پرچمدار جدید هواوی سرعت دانلودی تا ۱۰ برابر بیشتر از آنچه در شبکه 4G دیده بودیم را با تاخیر کمتر، امکان‌پذیر می‌کند. این ترکیب، گزینه‌ای ایده‌آل برای تمام کاربران به ویژه افرادی است که به استانداردهای اینترنتی سطح بالا نیاز دارند. به عنوان نمونه اجرای بازی‌ها برپایه سرویس‌های ابری، به راحتی و با کیفیت بسیار خوبی روی این شبکه اجرا می‌شود.

ترکیب گرافیتی سه‌بعدی که توسط متخصصان هوآوی تولید شده نیز امکان دفع سریع و موثر گرما را فراهم می‌کند تا مشکلات مربوط به حرارت دستگاه در صورت استفاده از شبکه 5G به منظور استریم بازی‌ها یا دانلود ویدئوهای با کیفیت بالا و حتی اجرای بازی‌های سنگین رفع شود.

تراشه جدید بر پایه فناوری پیشرفته 7nm+EUV ساخته شده و باعث می‌شود شش هسته از مجموع هشت هسته پردازشی آن، با سرعت بالاتری کار کنند و واحد پردازش هوش مصنوعی نیز عملکرد بهتری داشته باشد. کنار این تراشه، هشت گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی هم امکان اجرای سریع برنامه‌ها و بازی‌ها را در کنار ذخیره‌سازی حجم قابل توجهی از اطلاعات را به وجود آورده است.

رکوردشکنی در شارژ تبلت

Huawei MatePad Pro از امکان قابلیت شارژ سریع بی‌سیم ۱۵ واتی استفاده می‌کند تا بتوان در کوتاه‌ترین زمان ممکن، باتری دستگاه را بدون سیم شارژ کرد. هوآوی به این استاندارد راضی نشده و در محصول جدید خود یعنی Huawei MatePad Pro 5G پشتیبانی از شارژ بی‌سیم ۲۷ واتی را تدارک دیده، در خصوص شارژ با استفاده از کابل هم استاندارد شارژ سریع ۴۰ واتی در نظر گرفته شده است. به ادعای هوآوی، با یک بار شارژ باتری می‌توان به مدت ۱۱ ساعت پیوسته از آن استفاده کرد. امکان شارژ معکوس یعنی انتقال شارژ از تبلت به محصولات دیگر هم در نظر گرفته شده است.

Huawei MatePad Pro 5G اولین تبلت جهان با پشتیبانی از قابلیت شارژ بی‌سیم ۲۷ واتی و همچنین شارژ بی‌سیم معکوس ۷.۵ واتی است.

صفحه‌کلید و قلم برای تکمیل تجربه

هوآوی دو لوازم جانبی مخصوص برای Huawei MatePad Pro درنظر گرفته، صفحه‌کلید هوشمند هوآوی علاوه بر اینکه فاصله مناسب بین کلیدها نظیر آنچه در یک لپ‌تاپ می‌بینیم را به همراه دارد، امکان قرار گرفتن تبلت در زاویه ۶۰ و ۷۰ درجه با افق را فراهم کرده است. به این ترتیب هنگام مشاهده محتویات چندرسانه‌ای یا استفاده‌های دیگر، می‌توان تبلت را در زاویه‌ای مناسب قرار داد.

قلم M-Pencil محصول دیگری است که امکان تشخیص بیش از ۴۰۰۰ سطح فشار را بهمراه امکان تشخیص زاویه هنگام استفاده توسط کاربر را دارد. M-Pencil با طراحی شش گوشه خود امکان نوشتن به طور طبیعی و دقیقا مانند زمانی که یک مداد در دست داریم، را فراهم می‌کند. استفاده از مواد کامپوزیتی هم باعث شده این قلم کاملاً روان بنویسد.

امکان شارژ کامل قلم هم به طور بی‌سیم و در مدت زمان یک ساعت ممکن شده است. با ۳۰ ثانیه شارژ این قلم تا ۱۰ دقیقه قابل استفاده است.

به ‌اشتراک‌گذاری بلادرنگ اطلاعات بین دستگاه‌ها و صفحه‌نمایش‌ها

با اتصال گوشی هوشمند هوآوی به Huawei MatePad Pro یک اکوسیستم یکپارچه ارتباطی ایجاد می‌شود. به عنوان مثال، می‌توان تماما صفحه گوشی را روی تبلت منتقل کرد و سپس اطلاعات و فایل‌ها را از طریق کشیدن و رها کردن به راحتی بین دو دستگاه انتقال داد.

قابلیت نمایش چندپنجره‌ای در رابط کاربری EMUI 10 هم مالتی تسکینگ یا استفاده از برنامه‌های مختلف در کنار هم را ساده‌تر کرده و قابلیت کاربردی دیگر برای مشاهده محتویات، Huawei APP Multiplier است که امکان مشاهده یک اپلیکیشن خاص در چند پنجره را فراهم می‌کند.

قابلیت‌های خاص برای مشتاقان محتواهای چندرسانه‌ای

Huawei MatePad Pro 5G از ترکیب صوتی چهار اسپیکری استفاده می‌کند که سیستم استریوی Histen 6.0 3D در خود دارد. به این ترتیب، تبدیل به گزینه‌ای ویژه برای مشتاقان محتواهای چندرسانه‌ای می‌شود. استفاده از سیستم صوتی با استاندارد Harman Kardon هم باعث می‌شود از صدای غنی با جزئیات فوق‌العاده لذت برد. پنج میکروفون هم سیستم ۳۶۰ درجه حذف نویز تضمین می‌کند و صدایی شفاف و بلند به گوش می‌رسد.

در نهایت می‌توان تبلت هوآوی MatePad Pro نسخه 5G را گزینه‌ای پرچمدار، همراه با نوآوری و فناوری‌های مدرن به حساب آورد که با هدف تسخیر بیشتر بازار تبلت توسط هوآوی عرضه شده است.

چین می تواند ناجی اقتصاد جهان شود؟

میانگین حقوق بازنشستگان 4 میلیونی شد

کرونا و ماجرای اجاره‌های کورینایی

چراغ قرمز بورس روشن شد

نرخ جدید عوارض آزادراه‌های دولتی اعلام شد

کریم همتی به عنوان رئیس جمعیت هلال احمر منصوب شد

چگونه در محیط کار از کرونا در امان بمانیم؟

نرخ بهینه مالیات بر عایدی املاک چگونه تعیین می‌شود؟

بدهی خارجی ترکیه چقدر است؟

رشد 43‌درصدی تسهیلات صنعت و معدن طی11 ماه98

ورزش‌های مناسب کودکان در ایام قرنطینه

ترافیک نسبتا سنگین در 6 معبراصلی پایتخت

کنکاش در 2000کیلومتر مربع از گستره‌های معدنی سمنان

برنامه‌های سال99 ایمپاسکو در راستای تحقق جهش تولید اعلام شد

نمودار تغییرات هفت روزه دارایی‌های مالی جهان

حمایت از مصرف کنندگان بهترین راهکار رونق اقتصادی در شرایط کرونا

چند و چون طرح «تعطیلی کامل» ایران به مدت یک ماه برای مقابله با کرونا

ترافیک در جاده‌ها همچنان در حال افزایش است

اولین مورد ابتلای حیوان به کرونا در آمریکا ثبت شد

نگرانی چین از مبتلایان بدون علامت

طلافروشان توانایی پرداخت مالیات را نخواهند داشت

وضعیت عجیب میدان سنت پیتر واتیکان +عکس

افزایش شدید تعداد مبتلایان و فوتی‌های کرونا در آمریکا

هزینه‌های ارزش افزوده چه زمانی به مشترکان برمی‌گردد؟

اقتصاد جهان پس از کرونا

ابعاد ترسناک اقتصاد جهانی پس از کرونا

شلیک پنج موشک به یک شرکت نفتی آمریکایی در بصره عراق

چرا معلمان مشمول 50درصد افزایش حقوق نشدند؟

کوچک‌شدن دایره قرنطینه

اوپک برای بازگرداندن ثبات به بازار نفت نیازمند همکاری بین‌المللی است

کُشندگی کرونا چگونه 2 برابر می‌شود؟

تبدیل یک ورزشگاه به پناهگاه برای کارگران مهاجر در دهلی نو +عکس

موسوی: درخواستی برای کمک‌ از آمریکا نداشته و نخواهیم داشت

کرونا، ترامپ را در کاخ سفید نگه می‌دارد؟

جاسوس‌بازی با کرونا

با «سیلیا» (Celia) دستیار صوتی هوشمند هوآوی آشنا شوید

نوزادان تازه متولد شده در زمان همه گیری کرونا +عکس

زور کرونا به آلودگی هوای تهران نرسید

جزئیات عرضه بزرگ سهام

قیمت خودرو رنو وارداتی در بازار تهران +جدول

خودروهای 70 تا 100میلیونی بازار تهران +جدول

هیوندا دست دوم چند؟ +جدول

قیمت انواع تبلت‌های 4G موجود در بازار؟ +جدول

انواع پرفروش‌ترین تبلت‌ها در بازار؟+جدول

چراغ سبز دولت برای برگزاری جلسه شورای عالی کار

مرگ خانم بازیگر بر اثر بیماری کرونا +عکس

حق‌الزحمه تدریس تلویزیونی معلمان پرداخت می‌شود؟

درخواست حق‌التدریسی‌ها برای دریافت حقوق فروردین

از نفرت از ویروس تا نفرت از یک ملت