بی پی کارت، استارتاپی برای تخفیف و اعتبار نقدی در لحظه‌ی خرید با کارت بانکیاخبار تجاری

استارت آپ بی پی کارت (BPCard) در حوزه‌ی فینتک، و در تعامل نزدیک با بانک ملی، برای اولین بار در ایران، امکان ارائه‌ی تخفیف و دریافت اعتبار نقدی در لحظه‌ی کشیدن کارت بانکی را از هزاران مرکز برتر خدمات‌دهنده فراهم کرده است.

دریافت تخفیف خرید و اعتبار یکی از اجزاء مهم خرید است که با ورود استارتاپ بی پی کارت تحول بزرگی در فرایند آن ایجاد شده است.

استارتاپ بی پی‌ کارت با ایجاد یک امکان در دستگاه‌های پوز بانک ملی و با استفاده از کارت بانکی ، امکان دریافت تخفیف خرید را فراهم کرده است. در این روش کاربر شماره کارت 16 رقمی خود را در سامانه بی‌پی کارت وارد می‌کند، این شماره از طریق شبکه‌ی بانکی در تمام مراکز طرف قرارداد که دارای دستگاه پرداخت بانک ملی هستند فعال شده و کافی است مشتری برای پرداخت مبلغ، کارت خود را کشیده و تخفیف مستقیم روی خرید نهایی از طریق شبکه بانکی اعمال شود.

دریافت تخفیف و اعتبار در لحظه‌ی کشیدن کارت و به صورت مخفی

در این روش حتی اطرافیان مشتری هم متوجه دریافت تخفیف از فروشنده نشده و اصولا مذاکره‌ای برای دریافت این تخفیف صورت نمی‌گیرد که خود باعث جذابیت بیشتر این روش تخفیف و تفاوت بارز آن با انواع دیگر سایت‌ها یا کارت‌های تخفیف است؛ بعبارتی دریافت تخفیف دیجیتال شده است.

در واقع مشتری در هر یک از هزاران مراکز طرف قرارداد ارائه‌ی محصول یا خدمات، بدون آنکه وارد فرآیند مذاکره و یا دریافت تخفیف شود و حتی بدون اینکه فروشنده بداند قرار است به مشتری خاص تخفیف دهد، تخفیف فقط در مرحله‌ی کشیدن کارت بانکی و بدون نیاز به هیچ‌گونه مذاکره و ابزار خاص دریافت می‌شود.

محمد مهدوی، مدیرعامل بی‌پی کارت در زمینه‌ی این روش جدید خرید گفت: «تخفیف گرفتن یکی از الزامات هرخرید لذت بخش است؛ اما گاهی ارائه خدمات یا تخفیف از طریق فناوری کمک می‌کند تا کیف پول اعتباری شما همیشه محرمانه در کنار شما باشد و با کارت بانکی خودتان بدون اینکه دیگران متوجه شوند تخفیف اعمال می شود.»

در حال حاضر اعمال تخفیف با همه کارت‌ها و برروی دستگاه POS بانک ملی در هزاران مرکز طرف قرارداد در سراسر کشور فراهم آمده است و BPCard در حال گسترش شبکه تخفیف خود است.

سلامت و درمان، خدمات آموزشی، فرهنگی، تفریحی، رفاهی و گردشگری از جمله خدمات ارائه شده در بی پی کارت با تخفیف بین 3 تا 40 درصد است که روز به روز این خدمات در حال گسترش است.

مجوزها و اعتبارات سامانه‌ی بی پی کارت

مجوز صدور کارتهای چند منظوره بانکی، راه اندازی شبکه تخفیفی و اعتباری و امتیازی بانک ملّی ایران، مجوز راه اندازی شبکه تخفیف شرکت پرداخت الکترونیک سداد، اخذ تاییدیه طرح بی پی کارت از اداره بازاریابی بانک ملّی ایران،  مجوز استفاده از سامانه اعتبارسنجی ایران تحت نظارت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، دریافت نشان ملی ثبت رسانه‌های دیجیتال از مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دریافت نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره از مرکز توسعه تجارت الکترونیک، از مجوزها و اعتبارات سامانه‌ی تخفیف و اعتبار بی کارت به شمار می‌روند.

مهدوی افزود: «ما با دریافت تمامی مجوزهای لازم، باعث شدیم تا اعتماد مردم خوب ایران را داشته باشیم و تلاش داریم بتوانیم با همراهی با مردم در شرایط و مشکلات اقتصادی فعلی، به روشی کرامت‌مند و نوین، به توسعه اقتصاد کسب و کارهای کشور کمک کنیم.»

کمپین 9898 بی پی کارت، برای شروع سریع دریافت تخفیف و اعتبار

بی پی کارت، در طی کمپینی به نام 9898 از تاریخ 8 آذرماه 98، هزینه‌ی عضویت در سامانه‌ی دریافت تخفیف و اعتبار خود را به میزان چشمگیری کاهش داده تا علاقه‌مندان بتوانند به سادگی و با هزینه‌ی بسیار کمتر از حالت عادی، امکانات این سامانه را امتحان کنند. برای استفاده فقط کافی است به سایت Bpcard.ir مراجعه شود.

راه‌های عضویت و استفاده از خدمات BPCard

علاقه‌مندان برای عضویت و استفاده از این خدمات تخفیف و اعتبار می‌توانند به سایت BPcard.ir مراجعه و یا اپلیکیشن بی کارت را از سایت کافه بازار دریافت کنند، سپس لازم است کاربر شماره کارت 16 رقمی از هر بانک عضو شبکه شتاب خود را در سامانه یا اپلیکیشن فعال کرده و برای هر کارت، عضویت جداگانه دریافت کند. در انتها با مشاهده‌ی لیست هزاران خدمات‌دهنده در نزدیک خود، پس از خرید و به صورت نقدی، تخفیف خود را از bp دریافت کند.

قـتل به خاطر خبرچینی یک دختر ‌

دردسر چک تقلبی برای راننده تاکسی

کاهش 16نوع سهمیه کنکور

چه افرادی مستعد ابتلا به تیروئید چشمی هستند؟

الگوی برد- برد میان ایران و آمریکا می‌تواند ادامه یابد

قاتل شوهر عمه از قصاص رهایی یافت‌

تنبیه بدنی دانش آموزان کرجی از سوی مدیر مدرسه

آلودگی هوا برای مردم عادی شده است

رییس هیات مدیره استقلال: تکلیف استراماچونی فردا روشن می‌شود

افزایش 10درصدی بودجه دانشگاه‌ها در لایحه بودجه 99

ابزاری برای پیش بینی تب دنگی ساخته شد

گزینه‌های احتمالی تراکتور چه کسانی هستند؟

یک اخراجی سرپرست معاونت خدمات شهری منطقه!

مناف هاشمی معاون امور مناطق شهرداری تهران می‌شود

جزئیات بودجه نیروهای مسلح در سال 99

سهم هر ایرانی از بودجه 99چقدر است؟

بزرگداشت سالروز درگذشت مولانا در قونیه +عکس

جلسه فوری مدیران استقلال در اردوی این تیم

هیأت مدیره استقلال به منزل استراماچونی رفتند

در روزهای سرد و آلوده پاییز چه غذاهایی بخوریم؟

عادل فردوسی‌پور از انجام یک فعالیت دیگر هم محروم شد

سه پیشنهاد کاربردی برای نظارت بیمه مرکزی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان به عراق و افغانستان

غفلت‌ها در اصلاح بودجه

بازارساز کانال 13 را نپذیرفت؟