حمایت آیری پلاست از ترویج فرهنگ بازیافتاخبار تجاری

شرکت پاکان پلاست کار با نام تجاری آیری پلاست، برگزیده تندیس بلورین از سومین جشنواره ملی صنعت سلامت محور، در کارزارهای بلند مدت و کوتاه مدت ارتقای سطح فرهنگ جامعه در حوزه بازیافت حمایت خواهد کرد.

این مجموعه در تلاش است با راه‌اندازی و حمایت از کمپین‌های حفظ محیط زیست و پشتیبانی مروجان فرهنگ بازیافت، ضمن برداشتن گام‌هایی در جهت ارتقای سلامت جامعه، مسئولیت اجتماعی خود را به عنوان یکی از پرچمداران صنعت پلاستیک در ایران به درستی ایفا کند.

استفاده از پلاستیک در زندگی روزمره انسان‌ها امری اجتناب ناپذیر است که هنگام مدیریت خوراکی و زباله‌ها نیاز به محصولات کیسه‌های پلاستیکی دو چندان می‌شود. بدون اغراق می‌توان گفت که پلاستیک و نایلون از مهم‌ترین و اثرگذارترین اختراعات بشر برای تسهیل زندگی در دنیای مدرن هستند که به همین دلیل تولید آن در تمام دنیا همچنان متوقف نشده است، تا حدی که تولید پلاستیک در کشور آمریکا طی دهه اخیر حدود 10 درصد افزایش داشته است.

ظهور و فراگیری استفاده از پلاستیک علاوه بر تسهیل بسیاری از چالش‌های زندگی روزمره، بشر را با مشکل بزرگتری مواجه ساخته است؛ حجم وسیع زباله‌های تفکیک نشده باعث می‌شود تا زباله‌های تجزیه ناپذیر وارد چرخه‌ی زیستی شوند و خطرات جدی را برای سلامت محیط زیست به بار آورند.

بسیاری از فعالان محیط زیست، کاهش استفاده از پلاستیک را به عنوان راهکاری مناسب برای کنترل این بحران ارائه می‌دهند. اما واقعیت این است که نمی‌توان پلاستیک را به بهانه حفظ محیط زیست از سبد مصرف انسان حذف کرد. چراکه هر کدام از ما به ناچار مجبوریم برای برخی موارد از جمله فریز کردن خوراکی‌ها یا بسته بندی زباله از پلاستیک استفاده کنیم بنابراین شاید عاقلانه‌ترین روش این باشد که به جای «پاک کردن صورت مساله»، یعنی همان حذف کامل پلاستیک از سبد مصرف، به فکر فراگرفتن و ترویج فرهنگ بازیافت و تفکیک زباله باشیم.

هر فرد به اندازه خود می‌تواند نسبت به تفکیک زباله‌های شخصی دقیق باشد و برای حل این موضوع برنامه داشته باشد اما وقتی از ترویج فرهنگ تفکیک زباله صحبت می‌کنیم، ناخودآگاه نیازمند حمایت‌های دولتی، سازمانی و مالی زیادی هستیم تا بتوان به شکل اثربخش و در یک بازه‌ی زمانی فرهنگ تفکیک زباله را بین مردم جاری کنیم.

سازمان‌های زیادی در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود، برای ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبدا، وارد عمل شده‌اند اما نکته‌ی جالب ورود مجموعه‌های تولید کننده پلاستیک، همچون آیری پلاست، برای آموزش جامعه در این زمینه است. این مجموعه اگرچه خود از تولیدکنندگان کیسه فریزر، کیسه زباله و سلفون به شمار می‌رود اما در نظر دارد با حمایت اجتماعی از آموزش‌ در زمینه تفکیک زباله، نقش بسزایی را در ارتقای سطح فرهنگ مردم در مواجهه با زباله‌های پلاستیکی ایفا کند.

با نقش‌آفرینی هرچه بیشتر صنایع و حمایت شرکت‌ها از صنعت بازیافت و آموزش‌های اجتماعی مرتبط با آن می‌توان امیدوار بود که با نهادینه کردن تفکیک زباله از مبدا، علاوه بر حفظ محیط زیست شاهد خلق  ارزش افزوده در زنجیره مصرف پلاستیک باشیم که این موضوع در نهایت علاوه بر حفظ محیط زیست منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و خلق ثروت نیز خواهد شد.

آیری پلاست، برگزیده تندیس بلورین جشنواره ملی صنعت سلامت محور و یکی از صد برند برتر ایران، بیش از شش سال است که محصولاتی همچون دستکش خانگی، کیسه زباله، سلفون غذا و کیسه فریزر را به بازار عرضه می‌کند.

خرق‌عادت در بازار مسکن

رشد 500درصدی بیلبوردهای یک مسیر در 3سال

سود عجیب و غریب مدارس از فروش روپوش

چند درصد خانه‌های کشور خالی هستند؟

8 تکنولوژی جدید بانکی که در آینده می‌بینید

معلمان سوئیسی چقدر حقوق می‌گیرند؟

بهترین کشورها برای کار و زندگی خارجی‌ها

ماه عسل گران‌فروشان در بازار مسکن تمام شد

رواج اجاره ساعتی مسکن در تهران

واشنگتن چیزی برای معامله نداشت

روایت بلومبرگ از ثبات ارزی ایران

گران فروشی رب گوجه با مجوز سازمان حمایت؟

تغییر پنهانی نحوه محاسبه قیمت برق؛ شایعه یا واقعیت؟!

تولید مسکن زیر ضرب رکود تورمی

سالمندان ایرانی چقدر از زندگی خود رضایت دارند؟

انتشار اوراق مالی در شرایط فعلی با اقتصاد ایران چه می‌کند؟

جزئیات 3طرح جایگزین فروش خودرو آریو

فقرو بیکاری،عامل‌افزایش خشونت درخانواده‌ها

پشت پرده گرانی شکر در بازار

جلسه سرّی مجلس درباره حذف یارانه پردرآمدها

سرانجام بازنگری بخشنامه‌های تجارت خارجی

وضعیت بازار مسکن در ابتدای پاییز

بهشت شمال ایران که کارخانه‌ها آن را می‌بلعند/ مردم منطقه مخالف، مسئولان موافق!

ابهامات انتشار آمار رشد اقتصادی توسط بانک مرکزی

نگاهی به ارزش یورو در سال‌های اخیر

فرونشست،کدام مناطق از پایتخت را می‌بلعد؟ +اینفوگرافیک

وقتی کاربران اینترنتی طعمه فیشینگ می‌شوند

حراج اطلاعات شخصی در فضای مجازی ممنوع

دانشجوی نخبه یا کلاهبردار بزرگ؟

از مداد نوک طلا تا دفترچه نیم میلیونی!

روزگار افول انبوه‌سازان مسکن

این ره که تو می‌روی به ترکمنستان است!

یک دیپلم ردی چگونه توانست پدیده فساد اقتصادی شود؟

خطری به نام نازپروردگی!

حقایقی درباره معروف‌ترین سرقت‌های اطلاعاتی جهان

جمعیت کلاس اولی‌های امسال چقدر است؟

قیمت‌ها حباب است؟

دلیل امتناع واحد‌های صنفی از عدم درج قیمت برروی کالا‌ها چیست؟

توزیع متادون در داروخانه‌ها، رفع تکلیف یا سود اقتصادی؟

ذخایر گاز ایران تا چه زمانی پاسخگوی مصرف است؟

بیت کوین کش چیست؟

راز نرخ تورم پایین

قیمت دلار در روزهای تعطیل این هفته چه تغییری داشت؟

خانه‌های 300 تا 450 میلیونی در صدر معاملات مرداد

صیادان بی‌هویت «ترال»

هزینه‌های نذری دادن

گران‌ترین و ارزان‌ترین ارز در بازار ایران را بشناسید

4.5 هزار میلیارد تومان اسکناس مردم کجا رفت؟

لایه‌های پنهان خشونت علیه زنان

تسهیلات ارزی با چه نرخی بازپرداخت می‌شوند، 11.200 تومان یا 1200 تومان؟