حمایت آیری پلاست از ترویج فرهنگ بازیافتاخبار تجاری

شرکت پاکان پلاست کار با نام تجاری آیری پلاست، برگزیده تندیس بلورین از سومین جشنواره ملی صنعت سلامت محور، در کارزارهای بلند مدت و کوتاه مدت ارتقای سطح فرهنگ جامعه در حوزه بازیافت حمایت خواهد کرد.

این مجموعه در تلاش است با راه‌اندازی و حمایت از کمپین‌های حفظ محیط زیست و پشتیبانی مروجان فرهنگ بازیافت، ضمن برداشتن گام‌هایی در جهت ارتقای سلامت جامعه، مسئولیت اجتماعی خود را به عنوان یکی از پرچمداران صنعت پلاستیک در ایران به درستی ایفا کند.

استفاده از پلاستیک در زندگی روزمره انسان‌ها امری اجتناب ناپذیر است که هنگام مدیریت خوراکی و زباله‌ها نیاز به محصولات کیسه‌های پلاستیکی دو چندان می‌شود. بدون اغراق می‌توان گفت که پلاستیک و نایلون از مهم‌ترین و اثرگذارترین اختراعات بشر برای تسهیل زندگی در دنیای مدرن هستند که به همین دلیل تولید آن در تمام دنیا همچنان متوقف نشده است، تا حدی که تولید پلاستیک در کشور آمریکا طی دهه اخیر حدود 10 درصد افزایش داشته است.

ظهور و فراگیری استفاده از پلاستیک علاوه بر تسهیل بسیاری از چالش‌های زندگی روزمره، بشر را با مشکل بزرگتری مواجه ساخته است؛ حجم وسیع زباله‌های تفکیک نشده باعث می‌شود تا زباله‌های تجزیه ناپذیر وارد چرخه‌ی زیستی شوند و خطرات جدی را برای سلامت محیط زیست به بار آورند.

بسیاری از فعالان محیط زیست، کاهش استفاده از پلاستیک را به عنوان راهکاری مناسب برای کنترل این بحران ارائه می‌دهند. اما واقعیت این است که نمی‌توان پلاستیک را به بهانه حفظ محیط زیست از سبد مصرف انسان حذف کرد. چراکه هر کدام از ما به ناچار مجبوریم برای برخی موارد از جمله فریز کردن خوراکی‌ها یا بسته بندی زباله از پلاستیک استفاده کنیم بنابراین شاید عاقلانه‌ترین روش این باشد که به جای «پاک کردن صورت مساله»، یعنی همان حذف کامل پلاستیک از سبد مصرف، به فکر فراگرفتن و ترویج فرهنگ بازیافت و تفکیک زباله باشیم.

هر فرد به اندازه خود می‌تواند نسبت به تفکیک زباله‌های شخصی دقیق باشد و برای حل این موضوع برنامه داشته باشد اما وقتی از ترویج فرهنگ تفکیک زباله صحبت می‌کنیم، ناخودآگاه نیازمند حمایت‌های دولتی، سازمانی و مالی زیادی هستیم تا بتوان به شکل اثربخش و در یک بازه‌ی زمانی فرهنگ تفکیک زباله را بین مردم جاری کنیم.

سازمان‌های زیادی در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود، برای ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبدا، وارد عمل شده‌اند اما نکته‌ی جالب ورود مجموعه‌های تولید کننده پلاستیک، همچون آیری پلاست، برای آموزش جامعه در این زمینه است. این مجموعه اگرچه خود از تولیدکنندگان کیسه فریزر، کیسه زباله و سلفون به شمار می‌رود اما در نظر دارد با حمایت اجتماعی از آموزش‌ در زمینه تفکیک زباله، نقش بسزایی را در ارتقای سطح فرهنگ مردم در مواجهه با زباله‌های پلاستیکی ایفا کند.

با نقش‌آفرینی هرچه بیشتر صنایع و حمایت شرکت‌ها از صنعت بازیافت و آموزش‌های اجتماعی مرتبط با آن می‌توان امیدوار بود که با نهادینه کردن تفکیک زباله از مبدا، علاوه بر حفظ محیط زیست شاهد خلق  ارزش افزوده در زنجیره مصرف پلاستیک باشیم که این موضوع در نهایت علاوه بر حفظ محیط زیست منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و خلق ثروت نیز خواهد شد.

آیری پلاست، برگزیده تندیس بلورین جشنواره ملی صنعت سلامت محور و یکی از صد برند برتر ایران، بیش از شش سال است که محصولاتی همچون دستکش خانگی، کیسه زباله، سلفون غذا و کیسه فریزر را به بازار عرضه می‌کند.

چه کنیم تا کارکنانی مشارکت‌جو داشته باشیم؟

دستیارها قدرتمندترین اسلحه مخفی یک مدیر

چهار شیوه پیشگیری از رسوایی‌های اخلاقی

کسب‌و‌کارها درحلقه پیچیده بوروکراسی

راه تجارت برد-برد

اصول روانشناسی حاکم بر فرآیندهای خدماتی زمانبر

نکات مثبت و منفی خرده‌فروشی و مال‌ها از نگاه «پاتریک شلهوب»

ابلاغ آئین‌نامه‌ای برای رونق تولید

چگونه نرخ رشد اقتصادی بهتر شد؟

تفاوت مدیریت بازسازی با مدیریت تحول

کیت رابرتسون: تربیت نسل بعدی مدیران

راز بقا در دنیای تمام دیجیتالی فردا

جایگاه برنامه‌ریزی مالی شخصی در سبک زندگی

از فروشگاه همه چیز به شرکت همه چیز

سه دلیل اصلی شکست استراتژی

تجربه جهانی در مشوق‌های صادراتی

بهبود حلزونی محیط کسب‌وکار

اهمیت توجه مدیران به شناخت ارکان جرم پولشویی

موردکاوی تحول استراتژیک شرکت تاکدا

کاهش شنوایی شایع‌ترین بیماری‌های محیط کار است

زبان بدن موثر در کسب موفقیت

گرایش‌های مشارکت کارکنان در سال 2020

«6+2» شاخص شهرهای توریست‌زا

مدیریت در دنیای تمام دیجیتال

معرفی 5 نگرش پرطرفدار فروش در سال 2020

داغ‌ترین موضوع سال‌های اخیر منابع انسانی

سوءاستفاده هکرها از ویروس کرونا

هنر ایده‌زایی با تفکر خلاق

5 قدم اولیه و بسیار مهم برای تجارت بهتر

سهم مزد کارگر از هزینه‌ تولید چقدر است؟

ترجیح منافع ذی‌نفعان به سود

برندها چگونه رنگ‌های خود را انتخاب می‌کنند؟

بازسازی‌های استراتژیک و عملیاتی

چگونه یک برنامه نوآوری موفق طراحی کنیم؟

چرا حلقه ارتباطاتتان باید کوچک بماند

قدرت ماورائی شما چیست؟

رشد تدریجی کارکنان یا رشد سریع آنها؟

داستان پدر ثروتمندترین مرد دنیا

معرفی پکیج کامل تضمین نوآوری

میزان جذب مهارت آموزان به بازار کار

ایجاد انگیزه در کارکنان در دوره فشار کاری

جلب اعتماد مشتری در عصر اشتراکی شدن همه چیز

با رئیس زورگو چطور مواجه شویم؟

ضرورت تخصص‌گرایی در نقش‌های سازمانی

طرح جایگزینی موتورهای برقی با بنزینی