با نوآوری‌های گوشی‌های پرچم‌دار سری Mate 30 Huawei آشنا شویداخبار تجاری

هوآوی با عرضه پرچم‌داران جدید خود امکانات کاربردی و جالبی را به کاربران معرفی کرد. دوربین‌های SuperSensing Cine Camera، تراشه قدرتمند Kirin 990، دکمه‌های مجازی لبه‌ دستگاه و... . در این مطلب نوآوری‌ها و قابلیت‌های جدید پرچم‌داران سری Mate 30 Huawei مرور شده است.

هوآوی همواره نوآوری‌های خود را با سری Mate معرفی می‌کند. Huawei Mate 30 و Huawei Mate 30 Pro، پرچم‌داران جدید سری Mate نیز از همین قاعده پیروی می‌کنند و از ویژگی‌های جدید و نوآورانه در این محصولات استفاده شده است.

گوشی‌های سری Huawei Mate 30 با شعار «بازنگری در انتظارات» معرفی شد‌ه‌ است. هوآوی با استفاده از طراحی زیبا و در عین حال ساده، نمایشگر فوق خمیده (Horizon Display)، ماژول دوربین دایره‌ای شکل، دوربین‌های پیشرفته و باکیفیت و چیپست اختصاصی و قدرتمند در پرچم‌داران جدید خود، قصد داشته مرز انتظارات از گوشی‌های هوشمند را جابه‌جا کند.

صرف نظر از ویژگی‌های ظاهری و امکانات سخت‌افزاری، استفاده هوآوی از برخی نوآوری‌های خاص در این گوشی باعث شده این دستگاه از رقبا متمایز  و به گزینه‌ای جدی برای خرید تبدیل شود.

دکمه‌های لمسی کنار دستگاه، مناسب برای افراد راست‌دست و چپ‌دست

هوآوی در گوشی Mate 30 Pro با حذف دکمه‌های فیزیکی و جایگزین کردن آن با دکمه‌های لمسی تنظیم صدا روی لبه نمایشگر Horizon Display توانسته از خمش نمایشگر پرچم‌دار جدید خود، حداکثر استفاده را کند.

لبه‌های خمیده نمایشگر هنگام انجام بازی نیز می‌توانند به کمک کاربر بیایند و به انجام هرچه سریع‌تر برخی وظایف خاص که از قبل توسط کاربر تعریف شده، کمک کنند.

کنترل دستگاه بدون لمس از طریق ژست‌‌های حرکتی

هنگام کار کردن با گوشی در سری Huawei Mate 30، لزوماً به لمس نمایشگر نیازی نیست و می‌توان بسیاری از دستورها را از طریق ژست‌های حرکتی به دستگاه منتقل کرد. به این ترتیب کاربر قادر است با جابه‌جایی دست به بالا یا پایین یا مشت کردن دست، فرمان‌های خود را به دستگاه منتقل کند یا اسکرین‌شات بگیرد.

از سوی دیگر به لطف چیپست Kirin 990 و واحد قدرتمند پردازش هوش مصنوعی، پرچم‌داران سری Huawei Mate 30 قادرند از سنسور ژست‌های حرکتی در سناریوهای مختلف دیگری نظیر AI Auto-Rotate، AI Private View و AI Gesture Notification نیز استفاده کنند.

چیپست جدید Kirin 990 5G

چیپست‌های اختصاصی هوآوی با نام Kirin همواره پیشتاز حوزه هوش ‌مصنوعی بودند و Kirin 970 نخستین چیپست مجهز به واحد NPU (پردازشگر عصبی) در دنیا بود؛ Kirin 980 استفاده از هوش ‌مصنوعی در لحظه را فراهم کرد و ویژگی‌هایی نظیر ویرایش پرتره، محاسبه‌گر کالری مصرفی و... را اضافه کرده است.

روند نوآوری‌های هوآوی در Kirin 990 5G نیز ادامه داشت و NPU جدید هوآوی به لطف معماری اختصاصی داوینچی و هسته‌های جدید، با بالاترین سرعت و کمترین مصرف انرژی در گوشی‌های سری Huawei Mate 30 در دسترس هستند.

همچنین Kirin 990 نخستین چیپست دنیا با پشتیبانی از نسل دوم شبکه‌های 5G است. ادغام مودم 5G و پردازنده در چیپست جدید هوآوی، توانسته بهبود قابل توجهی را در مصرف انرژی و گرمای تولید شده رقم بزند.

گوشی‌های جدید هوآوی با استفاده از این پردازنده قادرند علاوه بر پشتیبانی از شبکه‌های 2G، 3G، 4G و 5G، از حالت‌های شبکه NSA  و SA به صورت استندبای با دو سیم‌کارت 5G و 4G در تمامی فرکانس‌های باندهای FDD و TDD نیز پشتیبانی‌کنند.

سنسور جدید دوربین با عملکرد بهتر و امکان ثبت تصاویر آهسته با نرخ 7680 فریم بر ثانیه

پرچم‌داران جدید سری Mate 30 مجهز به دو دوربین 40 مگاپیکسلی جدید هستند که هوآوی از آن‌ها با عنوان «SuperSensing Cine Camera» یاد می‌کند. به گفته هوآوی استفاده از ابعاد بزرگتر و فیلتر رنگی RYYB در این سنسورها، باعث شده پرچم‌داران جدید بتوانند 40 درصد نور بیشتری جذب کنند. از سوی دیگر، عملکرد عالی در فیلم‌برداری در نور بسیار محدود و ثبت ویدئوهایی با حداکثر حساسیت نوری 51200 ISO از دیگر مزایای این دوربین‌هاست. حضور ISP 5.0 (پردازشگر تصویر نسل پنجم) نیز سبب شده محصولات سری Huawei Mate 30 قادر به ثبت باکیفیت‌ترین عکس‌ها و ویدئوهای ممکن در هر شرایط نوری باشند.

اما یکی از چشم‌گیرترین ویژگی‌های جدید پرچم‌داران هوآوی، امکان ثبت ویدئوهای سوپر اسلوموشن (فوق آهسته) با نرخ 7680 فریم بر ثانیه است. چنین سرعت بالایی در ثبت تصاویر، امکان آهسته کردن صحنه تا 256 برابر را در اختیار کاربر می‌گذارد. به این ترتیب کاربران قادرند لحظاتی نظیر ترکیدن حباب یا در هم ریخته شدن رنگ‌‌ها را به زیبایی به ثبت برسانند؛ این کار، پیش‌تر تنها با دستگاه‌های حرفه‌ای تصویربرداری ممکن بود.

سیستم‌ خنک‌کننده گرافنی جدید

سری Huawei Mate 30 به لطف نوآوری تیم‌ تحقیق و توسعه این شرکت، به سیستم خنک‌کننده گرافنی مجهز شده‌ است. این سیستم متشکل است از بُرد الکترونیکی PCB، پوشش مسی، ژل حرارتی، لوله‌های انتقال گرما و گرافن که همگی در کنار هم، دو مسیر جداگانه را برای دفع حرارت ایجاد کرده‌اند.

ترکیب اجزای فوق سبب شده پرچم‌داران سری Huawei Mate 30 بتوانند گرما را به سرعت در سطح پشتی بدنه خود پخش کنند تا علاوه ‌بر مدیریت انرژی گرمایی، فرایند خنک‌سازی پردازنده نیز با سرعت هر چه بیشتری انجام شود. به گفته هوآوی، پرچم‌داران جدید این شرکت به لطف اضافه شدن قابلیت AI Thermal Management (مدیریت حرارت به کمک هوش مصنوعی) قادرند ضمن تشخیص دمای محیط، شیوه مدیریت صحیح دستگاه را در پیش بگیرند.

خرق‌عادت در بازار مسکن

رشد 500درصدی بیلبوردهای یک مسیر در 3سال

سود عجیب و غریب مدارس از فروش روپوش

چند درصد خانه‌های کشور خالی هستند؟

8 تکنولوژی جدید بانکی که در آینده می‌بینید

معلمان سوئیسی چقدر حقوق می‌گیرند؟

بهترین کشورها برای کار و زندگی خارجی‌ها

ماه عسل گران‌فروشان در بازار مسکن تمام شد

رواج اجاره ساعتی مسکن در تهران

واشنگتن چیزی برای معامله نداشت

روایت بلومبرگ از ثبات ارزی ایران

گران فروشی رب گوجه با مجوز سازمان حمایت؟

تغییر پنهانی نحوه محاسبه قیمت برق؛ شایعه یا واقعیت؟!

تولید مسکن زیر ضرب رکود تورمی

سالمندان ایرانی چقدر از زندگی خود رضایت دارند؟

انتشار اوراق مالی در شرایط فعلی با اقتصاد ایران چه می‌کند؟

جزئیات 3طرح جایگزین فروش خودرو آریو

فقرو بیکاری،عامل‌افزایش خشونت درخانواده‌ها

پشت پرده گرانی شکر در بازار

جلسه سرّی مجلس درباره حذف یارانه پردرآمدها

سرانجام بازنگری بخشنامه‌های تجارت خارجی

وضعیت بازار مسکن در ابتدای پاییز

بهشت شمال ایران که کارخانه‌ها آن را می‌بلعند/ مردم منطقه مخالف، مسئولان موافق!

ابهامات انتشار آمار رشد اقتصادی توسط بانک مرکزی

نگاهی به ارزش یورو در سال‌های اخیر

فرونشست،کدام مناطق از پایتخت را می‌بلعد؟ +اینفوگرافیک

وقتی کاربران اینترنتی طعمه فیشینگ می‌شوند

حراج اطلاعات شخصی در فضای مجازی ممنوع

دانشجوی نخبه یا کلاهبردار بزرگ؟

از مداد نوک طلا تا دفترچه نیم میلیونی!

روزگار افول انبوه‌سازان مسکن

این ره که تو می‌روی به ترکمنستان است!

یک دیپلم ردی چگونه توانست پدیده فساد اقتصادی شود؟

خطری به نام نازپروردگی!

حقایقی درباره معروف‌ترین سرقت‌های اطلاعاتی جهان

جمعیت کلاس اولی‌های امسال چقدر است؟

قیمت‌ها حباب است؟

دلیل امتناع واحد‌های صنفی از عدم درج قیمت برروی کالا‌ها چیست؟

توزیع متادون در داروخانه‌ها، رفع تکلیف یا سود اقتصادی؟

ذخایر گاز ایران تا چه زمانی پاسخگوی مصرف است؟

بیت کوین کش چیست؟

راز نرخ تورم پایین

قیمت دلار در روزهای تعطیل این هفته چه تغییری داشت؟

خانه‌های 300 تا 450 میلیونی در صدر معاملات مرداد

صیادان بی‌هویت «ترال»

هزینه‌های نذری دادن

گران‌ترین و ارزان‌ترین ارز در بازار ایران را بشناسید

4.5 هزار میلیارد تومان اسکناس مردم کجا رفت؟

لایه‌های پنهان خشونت علیه زنان

تسهیلات ارزی با چه نرخی بازپرداخت می‌شوند، 11.200 تومان یا 1200 تومان؟