تهیه دستگاه کارتخوان در کمترین زمان

چگونه در کمتر از 48 ساعت یک دستگاه کارتخوان داشته باشیم؟اخبار تجاری

امروزه هر کسب و کاری در هر صنفی نیاز به یک دستگاه کارتخوان دارد. فروشگاه اینترنتی آیریک شاپ، ارائه‌دهنده دستگاه‌های کارتخوان برای مشاغل مختلف است. این مجموعه در ادامه نکاتی پیرامون این که چگونه و از کجا یک دستگاه کارتخوان سیار یا پوز سیار بتوان خرید ارائه داده است.

چند سالی است که کارت‌های عابر بانک جای پول نقد را گرفته است، بنابراین هر کسب و کاری در هر صنفی که فعالیت داشته باشد، نیز به یک دستگاه کارتخوان نیاز دارد. از طرف دیگر دستگاه‌های پوز چندان کم دردسر نیستند، مخصوصا اگر از جایی تهیه شوند که ضمانت و خدمات پس از فروش لازم ارائه نشود. در ادامه نکاتی پیرامون این که چگونه و از کجا یک دستگاه کارت خوان سیار یا پوز سیار خرید تا بتوان از مزایایی که از این دستگاه‌ها انتظار می‌رود، بهره برد.

مزایای استفاده از کارتخوان

کارت خوان  یا پوز (pos) چه به عنوان خریدار یک کالا یا خدمات و چه به عنوان ارائه‌دهنده خدمات و فروشنده این امکان را فراهم می‌آورد که بدون نیاز به وجه نقد و صرفاً با کمک کارت بانکی مبلغ مورد نظر خود را پرداخت یا دریافت کرد.

به عنوان دارنده کارتخوان می‌توان از حساب بانکی خود به عنوان صندوق فروشگاه استفاده کرد. در واقع وجه نقدی که پیش از آن از مشتری دریافت کرده و در صندوق قرار داده می‌شود اکنون با کمک یک کارت بانکی و دستگاه پوز به صورت مستقیم در حساب قرار می‌گیرد و مسلماً این از لحاظ امنیتی بسیار حائز اهمیت است. علاوه بر آن نیازی نیست در ساعات خاصی از روز برای انتقال پول به حساب خود به بانک مراجعه کرد.

هنگام استفاده از کارت خوان و کارت بانکی نیاز به شمردن پول نیست و از اشتباه‌های عمدی و غیرعمدی که ممکن است هنگام شمردن پول توسط مشتری یا فروشنده پیش بیاید، جلوگیری می‌شود. نکته مهم‌تر اینکه احتمال دریافت اسکناس یا چک پول تقلبی از بین می‌رود.

با استفاده از دستگاه پوز یکی از واسطه‌های انتقال دهنده میکروب و آلودگی یعنی اسکناس حذف می‌شود.

نکته دیگر اینکه مشتری بعد از پرداخت بدهی خود با کمک کارت بانکی، رسید دریافت کرده و مبلغ پرداختی ثبت می‌شود.

با استفاده از دستگاه‌ کارت خوان سیار یا پوز سیار سرعت معامله افزایش یافته و کسب و کارها گسترش می‌یابد؛ البته به شرطی که از انواع مختلف این دستگاه در جای درست خود استفاده شود.

انواع دستگاه پوز

1- دستگاه پوز سیار: اگر کسب و کاری کوچک است، اگر کسب و کاری مکان ثابتی ندارد و هنگام کار و انجام معاملات از مکانی به مکان دیگر جابه جا می‌شود و حتی اگر یک صندوق قرض‌الحسنه خانوادگی یا دوستانه داشته و نیاز است ماهانه اعضای صندوق مبلغی را به حساب مشترک‌ واریز کنند، حتما به یک کارتخوان سیار نیاز خواهد شد. دستگاه پوز سیار از طریق اینترنت فعال یک سیم‌کارت اعتباری کار کرده و باتری‌های قابل شارژ دارد. در صورت استفاده از آن نه به خط تلفن ثابت و نه به وای فای و نه حتی به برق شهری نیاز است.

2- پوز تلفنی یا dialup: این نوع دستگاه از متداول‌ترین دستگاه‌های کارت خوان است که بیشتر در فروشگاه‌هایی استفاده می‌شود که تعداد تراکنش زیادی ندارند. این دستگاه باید به یک خط تلفن وصل شود و در صورت عدم وجود خط تلفن یا قطع شدن آن کارایی خود را از دست می‌دهد.

3- دستگاه پوز اینترنتی یا وای فای: نوع جدیدتری از دستگاه‌های کارتخوان، دستگاه پوزهای اینترنتی هستند که نسبت به کارت خوان تلفنی برای تراکنش‌های بیشتر مناسب هستند. این نوع دستگاه به شبکه وای فای متصل شده و برای کار با آنها نیاز به خط تلفن نیست. همچنین از چند دستگاه می‌توان در یک محل استفاده کرد.

4- پوز بلوتوثی: این نوع دستگاه، نوعی دستگاه کارتخوان اینترنتی به حساب می‌آید که تا فاصله محدودی می‌تواند نقش کارتخوان سیار را بازی کند. ویژگی که در مورد این نوع دستگاه باید مورد توجه قرار داد، برد جابجایی آن است.

5- دستگاه پوز کامپیوتری: در فروشگاه‌های بزرگ بسیاری از عملیات‌های بانکی و همچنین ارائه فاکتور خرید به کمک اتصال این نوع دستگاه به کامپیوتر انجام می‌شود.

مشکلات استفاده از دستگاه‌های کارتخوان

استفاده از دستگاه پوز به کسب و کار رونق و اعتبار می‌بخشد، البته به شرطی که خیال شخص از بابت خدمات پس از فروش آسوده باشد.

سرعت کار دستگاه‌های کارتخوان در فروشگاه‌ها، کمبود دستگاه‌های پوز سیار مناسب و پیشرفته و عدم ارائه خدمات پس از فروش مناسب می‌تواند برای یک دارنده دستگاه کارت خوان مشکلاتی ایجاد کند؛ در واقع کمتر شرکتی است که به سادگی دستگاه‌های خراب را تعمیر یا تعویض کند، اما می‌توان با خرید از شرکت‌های معتبر از این مشکلات پیشگیری کرد. آیریک تجارت از بزرگترین شرکت‌ها در این حوزه است و به سادگی می‌توان با مراجعه به فروشگاه اینترنتی آیریک شاپ (ayrikshop.com) بهترین و جدیدترین دستگاه‌های کارتخوان سیار و ثابت را با قیمت مناسب خریداری کرد. دستگاه پوز خریداری شده از آیریک شاپ در عرض 48 ساعت فعال شده و خریدار می‌توان از پشتیبانی نیز راحت باشد.

نکته آخر در خرید دستگاه کارت خوان

گاهی بود یا نبود یک دستگاه کارت خوان می‌تواند به راحتی روی تصمیم مشتری مبنی بر خرید از یک کسب و کار یا رقیبش تاثیر بگذارد. اما آنچه که در این میان اهمیت دارد انتخاب دستگاه مناسب با نوع معاملات و نیازهای است. برای مثال اگر شخصی یک فروشگاه اینترنتی دارد که درب خانه پول اجناس خود را دریافت می‌کند، مسلماً یک کارتخوان سیار برای او مناسب خواهد بود و اگر فروشگاه بزرگ و رو به گسترش است یک کارت خوان کامپیوتری ممکن است بیشتر به کار بیاید. در هر صورت باید به یاد داشت ارائه خدمات پس از فروش و پشتیبانی در این‌گونه خریدها از اهمیت بالایی برخوردار است.

خرق‌عادت در بازار مسکن

رشد 500درصدی بیلبوردهای یک مسیر در 3سال

سود عجیب و غریب مدارس از فروش روپوش

چند درصد خانه‌های کشور خالی هستند؟

8 تکنولوژی جدید بانکی که در آینده می‌بینید

معلمان سوئیسی چقدر حقوق می‌گیرند؟

بهترین کشورها برای کار و زندگی خارجی‌ها

ماه عسل گران‌فروشان در بازار مسکن تمام شد

رواج اجاره ساعتی مسکن در تهران

واشنگتن چیزی برای معامله نداشت

روایت بلومبرگ از ثبات ارزی ایران

گران فروشی رب گوجه با مجوز سازمان حمایت؟

تغییر پنهانی نحوه محاسبه قیمت برق؛ شایعه یا واقعیت؟!

تولید مسکن زیر ضرب رکود تورمی

سالمندان ایرانی چقدر از زندگی خود رضایت دارند؟

انتشار اوراق مالی در شرایط فعلی با اقتصاد ایران چه می‌کند؟

جزئیات 3طرح جایگزین فروش خودرو آریو

فقرو بیکاری،عامل‌افزایش خشونت درخانواده‌ها

پشت پرده گرانی شکر در بازار

جلسه سرّی مجلس درباره حذف یارانه پردرآمدها

سرانجام بازنگری بخشنامه‌های تجارت خارجی

وضعیت بازار مسکن در ابتدای پاییز

بهشت شمال ایران که کارخانه‌ها آن را می‌بلعند/ مردم منطقه مخالف، مسئولان موافق!

ابهامات انتشار آمار رشد اقتصادی توسط بانک مرکزی

نگاهی به ارزش یورو در سال‌های اخیر

فرونشست،کدام مناطق از پایتخت را می‌بلعد؟ +اینفوگرافیک

وقتی کاربران اینترنتی طعمه فیشینگ می‌شوند

حراج اطلاعات شخصی در فضای مجازی ممنوع

دانشجوی نخبه یا کلاهبردار بزرگ؟

از مداد نوک طلا تا دفترچه نیم میلیونی!

روزگار افول انبوه‌سازان مسکن

این ره که تو می‌روی به ترکمنستان است!

یک دیپلم ردی چگونه توانست پدیده فساد اقتصادی شود؟

خطری به نام نازپروردگی!

حقایقی درباره معروف‌ترین سرقت‌های اطلاعاتی جهان

جمعیت کلاس اولی‌های امسال چقدر است؟

قیمت‌ها حباب است؟

دلیل امتناع واحد‌های صنفی از عدم درج قیمت برروی کالا‌ها چیست؟

توزیع متادون در داروخانه‌ها، رفع تکلیف یا سود اقتصادی؟

ذخایر گاز ایران تا چه زمانی پاسخگوی مصرف است؟

بیت کوین کش چیست؟

راز نرخ تورم پایین

قیمت دلار در روزهای تعطیل این هفته چه تغییری داشت؟

خانه‌های 300 تا 450 میلیونی در صدر معاملات مرداد

صیادان بی‌هویت «ترال»

هزینه‌های نذری دادن

گران‌ترین و ارزان‌ترین ارز در بازار ایران را بشناسید

4.5 هزار میلیارد تومان اسکناس مردم کجا رفت؟

لایه‌های پنهان خشونت علیه زنان

تسهیلات ارزی با چه نرخی بازپرداخت می‌شوند، 11.200 تومان یا 1200 تومان؟