Smart Factory هوآوی چیست و چگونه صنعت را متحول می‌کنداخبار تجاری

هوآوی با ارائه فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی، پردازش ابری، اینترنت اشیا و تکنولوژی‌های مخابراتی، طرح Smart Factory 2.0 را کلید زده است. این طرح به کارخانه‌ها کمک می‌کند تا فرایند تولید و ارتباطات خود را هوشمند کنند و در کنار آن حافظ محیط زیست باشند.

با وجود افزایش آگاهی عمومی نسبت به ضرورت محافظت از محیط زیست، هر روز کره زمین با مشکلات زیست‌محیطی متعددی روبرو می‌شود. هنوز هم نفت و فروآورده‌های آن منبع اصلی تولید انرژی در جهان هستند؛ با این حال نهایتاً 30 تا 40 سال دیگر منابع فعلی به پایان می‌رسند و ممکن است بحران انرژی زودتر از زمان تخمین زده شده، اتفاق بیفتد. هوآوی با فناوری‌های نوین خود و با راهکارهای تولید هوشمند (Smart Manufacturing) به کمک صنعت نفت و گاز آمده است.

در گذشته از سیستم‌های ICT (فناوری اطلاعات و ارتباطات) در صنعت تولید به عنوان سیستم‌های پشتیبان استفاده می‌شد؛ اما حالا خود به عنوان بازیگر اول فرایند تولید در حال فعالیت هستند. تولید هوشمند که متشکل از کارخانه‌های هوشمند، تدارکات هوشمند و خدمات هوشمند است، به هدف جدید دیجیتال‌سازی صنعت تولید تبدیل شده است. پیاده‌سازی موفقیت‌آمیز تولید هوشمند، بدون حمایت فناوری‌های ICT پیشرفته همچون محاسبات ابری، داده‌های کلان، اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی ممکن نیست.

هوآوی به عنوان یکی از ارائه‌کنندگان برتر فناوری‌های  ICTدر جهان، مجموعه‌ای از راهکارهای موفق را برای بخش نفت و گاز ارائه کرده که شامل میدان نفتی دیجیتال، ارتباطات میدان‌های نفتی دور از ساحل، خطوط نفتی دیجیتال، پالایش دیجیتال و راهکارهای فروش هوشمند است. راهکارهای یاد شده بر پایه طیف گسترده‌ای از محصولات هوآوی چون eLTE بی‌سیم، اینترنت اشیا، سرورهای  هوشمند، وسایل ذخیره‌سازی با کارایی بالا OceanStor 9000، محاسبات سریع، دیتاسنترهای تحت کلاد (ابری)، کلادهای همگانی و محصولات ارتباطی سازمانی ابری بنا نهاده شده‌اند.

در حال حاضر هوآوی با 60 درصد از بیست کمپانی برتر حوزه نفت و گاز همکاری می‌کند و در بیش از 38000 کیلومتر از خطوط انتقال نفت و گاز مشارکت داشته است. این رقم 41 درصد از مناطق و کشورهای بزرگ تولیدکننده نفت و گاز را در بر می‌گیرد.

در آوریل 2017 هوآوی و شرکت PCITC، در همکاری با یکدیگر به طور مشترک یک پلتفرم تولید هوشمند معرفی کردند که نه تنها اولین همکاری میان این دو کمپانی بود، بلکه هسته Smart Factory 2.0 را هم تشکیل داد. این پلتفرم دارای چندین توانایی مهم است که شامل یکپارچه‌سازی متمرکز، دستیابی به اینترنت اشیا، مدیریت و کنترلIT، بهینه‌سازی، خدمات اشتراکی، پردازش داده و هوش مصنوعی می‌شود.

هوآوی و شرکای جهانی این کمپانی به یکدیگر ملحق شده‌اند تا چارچوبی را برای تولید هوشمند و کارخانه هوشمند ایجاد کنند که اتوماسیون صنعتی، همگرایی اطلاعات، تولید خدمت‌محور و تولید انعطاف پذیر در آن فراهم شود.

این پلتفرم تولید هوشمند دارای فناوری‌های ارتباطی جدید چون محاسبات تحت کلاد، IoT، داده‌های کلان، واقعیت مجازی و هوش مصنوعی است. انتظار می‌رود پلتفرم ارائه شده در صنعت تولید به پلتفرم برتر تولید هوشمند تبدیل می‌شود.

تحلیل داده‌های کلان و داده‌کاوی به کمپانی‌های تولیدکننده کمک می‌کند تا مشکلات و نقاط ضعفشان را رفع کنند. همه مزایای یاد شده راه را برای ایجاد یک پلتفرم تولید بر پایه کلاد که ویژگی بارز آن مدیریت هوشمند و معماری یکپارچه است، هموار می‌کند.

دیر یا زود روزی می‌رسد که نفت به پایان خواهد رسید. با این حال فناوری‌های جدیدی نظیر محاسبات تحت کلاد و داده‌های کلان می‌توانند نقش کلیدی در شرکت‌‌های پتروشیمی ایفا کنند؛ چرا که این فناوری‌ها به استفاده بهینه‌تر از انرژی و با تبعات منفی کمتر برای محیط زیست کمک می‌کنند تا به اکتشاف سبزتر برای یافتن منابع انرژی جدید بپردازند.

ظرفیت محدود کشورهای صادر کننده نفت برای جایگزینی نفت عربستان

تحریم مجدد بانک مرکزی نشان می‌دهد که دست آمریکا تا چه حد خالی است/ تحریم‌ها بی‌اثرتر از هر زمان دیگری شده‌اند

سوال دلاوری درباره عدم وجود کارتخوان از قاضی زاده هاشمی

جراحی کمیاب و نجات بخش معده یک ماهی بسیار کوچک

تولیدات شیل در کما/ سیل قلب صنعت نفت تگزاس را تهدید کرد

معمار تحریم‌های آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران را مسخره کرد

تحریم مجدد بانک مرکزی چه فرقی با تحریم قبلی دارد؟

ادعای جدید ترامپ برای حمله به 15نقطه در ایران

تشکیل شورای عالی کار با هدف تامین مسکن کارگران

عملکرد ناامیدکننده اقتصاد استرالیا

کشف بیش از یک تن مواد مخدر

فیفا درمورد ورود زنان ایرانی به ورزشگاه چه میگوید؟

عربستان به شورای حکام آژانس انرژی اتمی راه یافت

بزرگترین خطری که اقتصاد جهان را تهدید میکند

مشکل ویزای روحانی و ظریف حل شد

خبرنگاران؛ همچنان تحت حمایت بیمه

شمارش معکوس برای به روز شدن نرخ نان

کمک دیوان عدالت اداری به ساخت و ساز مسکن

قبض کاغذی تلفن ثابت هم حذف می‌شود

معترضان به قطع یارانه نقدی چکار کنند؟

روسیه تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران را غیرقانونی خواند

بلندترین ساختمان مسکونی جهان دارای 112طبقه خواهد بود

خزانه‌داری آمریکا جزئیات تحریم‎‌ها علیه ایران را اعلام کرد

چرا نوزادان تازه متولد شده اشک نمی‌ریزند؟

نامه ایران به دبیر کل سازمان ملل و شورای امنیت تحویل شد

ترامپ از تحریم بانک مرکزی ایران خبر داد

صحبت های جدید بیرانوند درمورد خداحافظی اش

مدرسه هایی که از آب گل آلود ماهی میگیرند

دو پیامد تصویب نهایی قانون تجارت

رشد 30درصدی حجم صادرات ایران به رغم تحریم‌ها

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد +عکس

ترامپ از تحریم یکی از بانک‌های ایران خبر داد

تصاویر از میزان آسیب‌های وارده به تاسیسات نفتی خریص

ایران فینالیست والیبال قهرمانی آسیا شد

تصادف در محور بوشهر- دیر 2کشته برجای گذاشت

جدیدترین تصاویر از وضعیت آرامکو بعد از حمله +فیلم

تحولات جدید طرح ترافیک در راه است

ایران باید بی طرفانه داوری شود

یک کشته در تیر اندازی حوالی کاخ سفید

ممنوعیت موقت شنا در دریای خزر

فرصت تحصیل برای اتباع غیر مجاز

ظریف به نیویورک پرواز کرد

گام های اولیه دانشمندان برای خواندن فکر!

رژیم غذایی برای کاهش خطر سرطان

آغاز پرداخت سود سهام عدالت از اواخر آذرماه

معترضان به قطع یارانه نقدی چه کنند؟

خبر بد درباره علیرضا جهانبخش

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد