جوان، چابک و قابل اعتماداخبار تجاری

هفته گذشته استارتاپ جوان تی‌نکست دفتر مرکزی خود را در قلب پایتخت افتتاح کرد.

در این دفتر بیشتر بخش‌های ستادی مانند تیم‌های مارکتینگ، برنامه‌نویسی، منابع انسانی و توسعه کسب‌وکار در کنار بخش‌های عملیاتی مانند بخش انبارش کالا و ‌نکست‌یاران (موتورسواران که عهده دار توزیع مرسولات را به عهده دارند) مستقر شده‌اند. کار مهم این کسب و کار نوپا، جابه جایی کالاها و مرسولات شهری کسب‌وکارها است که می‌تواند بازویی قابل اعتماد برای کسب و کارهای کوچک و خانگی باشد و این استارتاپ از همان ابتدای ایجاد تاکنون در این زمینه رکوردهای خوبی نیز به دست آورده است.

در آغاز به کار این دفتر، علاوه بر نیروها و مدیران جوان، افراد با تجربه و تاثیر گذار لجستیک شهری و بین شهری مانند مدیران شرکت‌های خواهر تی‌نکست، رئیس هیئت مدیره هلدینگ فاخر یعنی دکتر مهرداد فاخر و مدیرعامل هلدینگ مهندس حسین کاشانی، حضور داشتند.

همچنین برخی از مدیران کسب‌وکارهای مشتری تی‌نکست در  مراسم افتتاحیه حاضر بودند. مشتریان تی‌نکست کسب‌وکارهایی هستند که به دنبال ارسال‌ منظم و مقرون به صرفه‌ کالاها، تولیدات و یا مرسولات خود هستند. در حال حاضر نشریات، کسب و کارهای نوپا و فروشگاه‌های اینترنتی و حتی سازمان‌های بزرگ سهم عمده بازار مشتریان تی نکست را تشکیل می‌دهند.

تی نکست فعالیت خود را از سال ۹۷ شروع کرده و هم اکنون بعد از پایان دوره‌ای در فضای اشتراکی کاری، کار خود را به طور مستقل در این ساختمان در تقاطع خیابان طالقانی و خیابان فریمان آغاز کرده است.  تی نکست امید دارد با بهره گیری از نیروی جوان و خلّاق و با تکیه بر تجربه و اعتبار یکی از کارآفرینان جوان و موفّق این عرصه بتواند سهم بازار قابل توجّهی را کسب کند و به نشانی مطمئن همانند تیپاکس تبدیل شود.

در مراسم افتتاحیه تی نکست، مدیران و سرمایه گذاران این استارتاپ با  گردانندگان و ناوگان موتوری (نکست یاران) گفتگو و به بررسی مشکلات و معضلات این صنعت در کلانشهر تهران پرداختند.

از مهمترین مزیت‌های رقابتی تی‌نکست در مقایسه با استارت‌آپ‌هایی که دارای مدل کسب‌وکار مشابهی  هستند می‌توان به موضوع نکست‌یاران اشاره کرد. موتورسواران یا در اصطلاح عموم پیک‌های موتوری در تی‌نکست تفاوت مهمی دارند. جذب و به کارگیری موتورسواران در تی‌نکست با آموزش حرفه‌ای و استخدام آنها با شرایط و تعهدات بیشتر صورت می‌گیرد و از نکات مثبت این استراتژی، ارائه خدمات با کیفیّت و امنیّت بالاتر به مشتریان و کسب و کارها خواهد بود.

خدمات تی‌نکست در تمام مناطق ۲۲ گانه شهر تهران است و دو سرویس تحویل در همان روز (Same day delivery) و سرویس تحویل تا روز بعدی (Next day delivery) را ارائه می‌کند. سرویس 4 مرتبه دریافت مرسولات از صاحبان کسب و کارها و 4 مرتبه توزیع در استاندارد لجستیک در نظر گرفته شده است که منجر به رضایت بیشتر مشتریان نهایی خواهد شد.

بنظر می‌رسد با توجه به شرایط سخت اقتصادی و ناپایداری جو کسب‌وکارهای نوپا، جذاب‌ترین مزیت رقابتی تی‌نکست تسویه ۲۴ ساعته مبالغ دریافتی برای مشتریان در (COD (Cash On Delivery است. همچنین، بررسی و رصد مالی و مدیریت مرسولات برای مشتریان می‌تواند از طریق پنل اینترنتی آنلاین در اختیارشان قرار بگیرد تا بتوانند بسته‌هایشان را تا رسیدن به مقصد مشتریان خود پایش کنند.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت شرکت تی نکست به ادرس tinextco.com مراجعه و یا با شماره‌های 02166403327 و 02166403341 در ارتباط باشند.

ظرفیت محدود کشورهای صادر کننده نفت برای جایگزینی نفت عربستان

تحریم مجدد بانک مرکزی نشان می‌دهد که دست آمریکا تا چه حد خالی است/ تحریم‌ها بی‌اثرتر از هر زمان دیگری شده‌اند

سوال دلاوری درباره عدم وجود کارتخوان از قاضی زاده هاشمی

جراحی کمیاب و نجات بخش معده یک ماهی بسیار کوچک

تولیدات شیل در کما/ سیل قلب صنعت نفت تگزاس را تهدید کرد

معمار تحریم‌های آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران را مسخره کرد

تحریم مجدد بانک مرکزی چه فرقی با تحریم قبلی دارد؟

ادعای جدید ترامپ برای حمله به 15نقطه در ایران

تشکیل شورای عالی کار با هدف تامین مسکن کارگران

عملکرد ناامیدکننده اقتصاد استرالیا

کشف بیش از یک تن مواد مخدر

فیفا درمورد ورود زنان ایرانی به ورزشگاه چه میگوید؟

عربستان به شورای حکام آژانس انرژی اتمی راه یافت

بزرگترین خطری که اقتصاد جهان را تهدید میکند

مشکل ویزای روحانی و ظریف حل شد

خبرنگاران؛ همچنان تحت حمایت بیمه

شمارش معکوس برای به روز شدن نرخ نان

کمک دیوان عدالت اداری به ساخت و ساز مسکن

قبض کاغذی تلفن ثابت هم حذف می‌شود

معترضان به قطع یارانه نقدی چکار کنند؟

روسیه تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران را غیرقانونی خواند

بلندترین ساختمان مسکونی جهان دارای 112طبقه خواهد بود

خزانه‌داری آمریکا جزئیات تحریم‎‌ها علیه ایران را اعلام کرد

چرا نوزادان تازه متولد شده اشک نمی‌ریزند؟

نامه ایران به دبیر کل سازمان ملل و شورای امنیت تحویل شد

ترامپ از تحریم بانک مرکزی ایران خبر داد

صحبت های جدید بیرانوند درمورد خداحافظی اش

مدرسه هایی که از آب گل آلود ماهی میگیرند

دو پیامد تصویب نهایی قانون تجارت

رشد 30درصدی حجم صادرات ایران به رغم تحریم‌ها

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد +عکس

ترامپ از تحریم یکی از بانک‌های ایران خبر داد

تصاویر از میزان آسیب‌های وارده به تاسیسات نفتی خریص

ایران فینالیست والیبال قهرمانی آسیا شد

تصادف در محور بوشهر- دیر 2کشته برجای گذاشت

جدیدترین تصاویر از وضعیت آرامکو بعد از حمله +فیلم

تحولات جدید طرح ترافیک در راه است

ایران باید بی طرفانه داوری شود

یک کشته در تیر اندازی حوالی کاخ سفید

ممنوعیت موقت شنا در دریای خزر

فرصت تحصیل برای اتباع غیر مجاز

ظریف به نیویورک پرواز کرد

گام های اولیه دانشمندان برای خواندن فکر!

رژیم غذایی برای کاهش خطر سرطان

آغاز پرداخت سود سهام عدالت از اواخر آذرماه

معترضان به قطع یارانه نقدی چه کنند؟

خبر بد درباره علیرضا جهانبخش

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد