جوان، چابک و قابل اعتماداخبار تجاری

هفته گذشته استارتاپ جوان تی‌نکست دفتر مرکزی خود را در قلب پایتخت افتتاح کرد.

در این دفتر بیشتر بخش‌های ستادی مانند تیم‌های مارکتینگ، برنامه‌نویسی، منابع انسانی و توسعه کسب‌وکار در کنار بخش‌های عملیاتی مانند بخش انبارش کالا و ‌نکست‌یاران (موتورسواران که عهده دار توزیع مرسولات را به عهده دارند) مستقر شده‌اند. کار مهم این کسب و کار نوپا، جابه جایی کالاها و مرسولات شهری کسب‌وکارها است که می‌تواند بازویی قابل اعتماد برای کسب و کارهای کوچک و خانگی باشد و این استارتاپ از همان ابتدای ایجاد تاکنون در این زمینه رکوردهای خوبی نیز به دست آورده است.

در آغاز به کار این دفتر، علاوه بر نیروها و مدیران جوان، افراد با تجربه و تاثیر گذار لجستیک شهری و بین شهری مانند مدیران شرکت‌های خواهر تی‌نکست، رئیس هیئت مدیره هلدینگ فاخر یعنی دکتر مهرداد فاخر و مدیرعامل هلدینگ مهندس حسین کاشانی، حضور داشتند.

همچنین برخی از مدیران کسب‌وکارهای مشتری تی‌نکست در  مراسم افتتاحیه حاضر بودند. مشتریان تی‌نکست کسب‌وکارهایی هستند که به دنبال ارسال‌ منظم و مقرون به صرفه‌ کالاها، تولیدات و یا مرسولات خود هستند. در حال حاضر نشریات، کسب و کارهای نوپا و فروشگاه‌های اینترنتی و حتی سازمان‌های بزرگ سهم عمده بازار مشتریان تی نکست را تشکیل می‌دهند.

تی نکست فعالیت خود را از سال ۹۷ شروع کرده و هم اکنون بعد از پایان دوره‌ای در فضای اشتراکی کاری، کار خود را به طور مستقل در این ساختمان در تقاطع خیابان طالقانی و خیابان فریمان آغاز کرده است.  تی نکست امید دارد با بهره گیری از نیروی جوان و خلّاق و با تکیه بر تجربه و اعتبار یکی از کارآفرینان جوان و موفّق این عرصه بتواند سهم بازار قابل توجّهی را کسب کند و به نشانی مطمئن همانند تیپاکس تبدیل شود.

در مراسم افتتاحیه تی نکست، مدیران و سرمایه گذاران این استارتاپ با  گردانندگان و ناوگان موتوری (نکست یاران) گفتگو و به بررسی مشکلات و معضلات این صنعت در کلانشهر تهران پرداختند.

از مهمترین مزیت‌های رقابتی تی‌نکست در مقایسه با استارت‌آپ‌هایی که دارای مدل کسب‌وکار مشابهی  هستند می‌توان به موضوع نکست‌یاران اشاره کرد. موتورسواران یا در اصطلاح عموم پیک‌های موتوری در تی‌نکست تفاوت مهمی دارند. جذب و به کارگیری موتورسواران در تی‌نکست با آموزش حرفه‌ای و استخدام آنها با شرایط و تعهدات بیشتر صورت می‌گیرد و از نکات مثبت این استراتژی، ارائه خدمات با کیفیّت و امنیّت بالاتر به مشتریان و کسب و کارها خواهد بود.

خدمات تی‌نکست در تمام مناطق ۲۲ گانه شهر تهران است و دو سرویس تحویل در همان روز (Same day delivery) و سرویس تحویل تا روز بعدی (Next day delivery) را ارائه می‌کند. سرویس 4 مرتبه دریافت مرسولات از صاحبان کسب و کارها و 4 مرتبه توزیع در استاندارد لجستیک در نظر گرفته شده است که منجر به رضایت بیشتر مشتریان نهایی خواهد شد.

بنظر می‌رسد با توجه به شرایط سخت اقتصادی و ناپایداری جو کسب‌وکارهای نوپا، جذاب‌ترین مزیت رقابتی تی‌نکست تسویه ۲۴ ساعته مبالغ دریافتی برای مشتریان در (COD (Cash On Delivery است. همچنین، بررسی و رصد مالی و مدیریت مرسولات برای مشتریان می‌تواند از طریق پنل اینترنتی آنلاین در اختیارشان قرار بگیرد تا بتوانند بسته‌هایشان را تا رسیدن به مقصد مشتریان خود پایش کنند.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت شرکت تی نکست به ادرس tinextco.com مراجعه و یا با شماره‌های 02166403327 و 02166403341 در ارتباط باشند.

پیش بینی نفت 40 دلاری به دلیل کرونا

تکلیف ارز دولتی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی روشن شد

نوسان قیمت‌ها در بازار از نظر رئیس اتاق اصناف تهران

متروی کلانشهرها یارانه صرفه‌جویی سوخت گرفتند

راهنمای ‌‌‌‌ساخت وب سایت شبیه برندهای بزرگ!

وزیر صمت: در تامین اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده کمبودی نداریم

ایجاد امکان واریز مستمر وجه در همراه بانک مهر ایران

بیمه آسیا و بزرگترین پتروشیمی خاورمیانه تفاهم نامه همکاری امضا کردند

کاهش ساعت طرح ترافیک در شورای ترافیک تهران مطرح می‌شود

غزه؛ قربانی بازی انتخاباتی نتانیاهو

تیراندازی در بندرماهشهر یک کشته و یک مجروح بر جای گذاشت

شهرها خلوت شدند، جاده‌ها شلوغ!

هوآوی کارفرمای برتر اروپا در2020 شد

نوسان قیمت‌ها در بازار سبزه شب عید

مقاصد؛ آلوده ، هتل‌ها؛ خالی و مسافران در راه

ملخ‌های مهاجم تا تابستان می‌مانند

برای لاغرشدن سونا برویم؟

الزامی بودن استرداد بلیت هواپیما بدون جریمه

دولت ترامپ خواستار بودجه 2.5میلیارد دلاری برای مقابله با کرونا شد

هشدار مهم شهردار تهران برای پایتخت نشینان

آشتی رونق با مسکن پایتخت

قیمت موبایل‌های 5اینچ و بالاتر در بازار؟ +جدول

لیست سیاهFATF کمترین تاثیر را بر ایران دارد/ تاثیر منفی لیست سیاهFATF بر کشورهای خارج از تحریم آمریکا

رتبه 28 پتروشیمی بندر امام در حوزه فروش نشان دهنده ارزآوری است

رکوردشکنی طلا متوقف شد

بیمه گذاران مبتلا به کرونا تحت پوشش بیمه نامه های زندگی بیمه ایران

بیمه آسیا و پتروشیمی خاور میانه تفاهم نامه همکاری امضا کردند

سرویس‌دهی مبین به پایداری تضمین شده می‌رسد

اقبال به خرید اوراق مسکن افزایش یافت

گزارش معاملات مسکن بهمن ماه شهر تهران

هزینه ماهانه زندگی کارگران به 5میلیون تومان نزدیک شد

آیا قاچاق پانگولین در شیوع کرونا نقش داشته؟

قرنطینه هوایی ایرلاین‌ها

پیشنهاد کارگردانان خارجی به مهناز افشار!

ساعات کاری ادارات استان قم تغییر کرد

نتیجه اولیه 3بیمار مشکوک به کرونا در شیراز مثبت شد

کشف بیش از 5.5 میلیون ماسک احتکار شده در تهران

آمار کرونا در ایران