هوآوی چگونه گوشی‌های میان‌رده را متحول کرداخبار تجاری

هوآوی با عرضه گوشی‌های میان‌رده Nova و Y Series نشان داد که به این بازار توجه خاصی دارد و می‌تواند رقبای خود را به راحتی کنار بزند؛ چرا که امکاناتی در قالب این گوشی‌ها ارائه شده است که در سطح پرچمداران بازار است.

هوآوی دیگر آن شرکتی نیست که سال‌ها پیش تنها گوشی ارزان‌قیمت و متوسط تولید می‌کرد. این شرکت امروزه به جایگاهی رسیده که مراسم پوشش زنده از معرفی پرچمدارانش، میلیون‌ها نفر را در سراسر دنیا پشت سرویس‌های پخش زنده منتظر نگه می‌دارد تا ببینند این شرکت بزرگ، چه جادوی جدیدی را پیش روی آنها قرار خواهد داد.

هواوی هم اکنون در رده‌های مختلف کالاهای ارزشمندی به بازار ارائه کرده است. در واقع برای موفقیت کامل در بازار باید بتوان به علائق و سلیقه‌های مختلف پاسخ داد؛ کاری که هوآوی نشان داده در آن تخصص دارد و محصولاتی را خلق می‌کند که همه‌ی کاربران در هر سن و سالی و با هر بودجه‌ای، بتوانند یک یا چندین انتخاب خوب از میان آنها داشته باشند.

با توجه به همین هدف و استراتژی، هوآوی طی 5 سال گذشته محصولات پرچمدار خود را متحول کرده و پس از عرضه گوشی‌های سری P، سری‌هایی مانند Mate نیز عرضه شدند که گروه رده بالای محصولات شرکت را تشکیل می‌دادند.

در عین حال و همانطور که گفتیم بازار میان‌رده از جمله آن بخش‌هایی است که برای موفق شدن کل مجموعه باید حتماً به آن توجه ویژه شود. هوآوی با عرضه گوشی‌های میان‌رده Nova و Y Series نشان داد که به این بازار نیز توجه خاصی دارد و می‌تواند چالشی جدی برای رقبای خود در این سری نیز باشد.

موفقیت اتفاقی نیست

هوآوی این شعار را سرلوحه اصلی خود برای عرضه محصولات و خدمات در حوزه گوشی‌های هوشمند قرار داده است. در این میان دلایل مختلفی وجود دارد که باعث می‌شود این شرکت بتواند محصولاتی میان‌رده و باب دل مشتریان تولید کند که در زیر به مهم‌ترین آنها پرداخته شده است:

عرضه امکانات پرچمداران در گروه میان‌رده: هوآوی را باید شرکتی دانست که شاید برای اولین بار بسیاری از قابلیت‌هایی را که در ابتدای کار، تنها روی گوشی‌های پرچمدار شرکت‌ها دیده می‌شدند، به دنیای گوشی‌های میان‌رده آورد.

سنسورهای احراز هویت بیومتریک مانند اثر انگشت، هوش مصنوعی، طراحی زیبا و با کیفیت و بسیاری موارد دیگر، قابلیت‌هایی هستند که غالباً در هنگام رونمایی انتظار می‌رود تنها بتوان آنها را در گروه پرچمدار بازار پیدا کرد اما هوآوی نشان داد که می‌توان محصولی تولید کرد که علی‌رغم کیفیت بالا، سخت‌افزار عالی و ظاهر جذاب، در گروه میان‌رده جای بگیرد.

ارزش خرید بالا: عامل دومی که باید در توفیق روزافزون گوشی‌های میان‌رده هوآوی به خصوص سری Y و Nova دانست، عرضه این دستگاه‌ها با قیمت‌های به شدت رقابتی است که در نهایت ارزش خرید بسیار بالایی را برای آنها به ارمغان می‌آورد.

برای مثال در این گروه می‌توان به گوشی بسیار جذابی مانند Huawei Y9 2019 اشاره کرد که ویژگی‌های سخت‌افزاری آن بدون توجه به نام و نشانش، همواره می‌تواند کاربران را دچار سردرگمی کند که چگونه گوشی با این امکانات می‌تواند قیمت‌های تا این حد متعادل داشته باشد. برای مثال در این گوشی هوآوی دوربین سلفی دوگانه، باتری 4000 میلی‌آمپر ساعتی و مانیتوری 6.5 اینچی را مورد استفاده قرار داده است. اگر واقع‌بینانه به این مشخصات نگاه شود امکان تشخیص اینکه گوشی با این مشخصات یک میان‌رده خوش قیمت باشد بسیار سخت است و شاید بسیاری از کاربران تصور کنند که با یک گوشی پرچمدار روبرو هستند.

ظاهر زیبا و جذاب: بعد از ایجاد تحول در بخش تولید و طراحی محصول هوآوی که از زمان عرضه گوشی Huawei Ascend P6 به بازار رخ داد، یک تغییر بزرگ به وضوح در محصولات هوآوی دیده شد. این شرکت با استخدام طراحان حرفه‌ای و بزرگ به نوعی زبان طراحی محصولات خود در سری گوشی‌های هوشمند را عوض کرد. البته در این راه همکاری با برندهای معروف طراحی و مهندسی نیز تجربیات بسیار خوبی را در اختیار هوآوی قرار داد که به عنوان نمونه می‌توان به همکاری این شرکت با برند Leica به عنوان یکی از بهترین برندهای حوزه دوربین اشاره کرد که به نوعی بعد از همکاری لایکا با هوآوی بود که این شرکت توانست تحولی بزرگ در دوربین گوشی‌های خود ایجاد کند.

هم زمان با عرضه محصولات زیباتری که قیمت کمتری داشتند، کیفیت ساخت این دستگاه‌ها نیز افزایش یافت. در واقع اگر شخصی امروزه محصولات میان‌رده این شرکت را در دست بگیرد ممکن است در برخی مواقع کیفیت ساخت و ظاهر این دستگاه‌ها حتی بالاتر از محصولات پرچمدار برخی شرکت‌ها باشد. مسلماً محصولی که کیفیت ساخت بالاتری دارد می‌تواند طرفداران بیشتری را هم به سمت خود جذب کند.

در این میان بسیاری از گوشی‌های تولیدی هوآوی را می‌توان ترکیبی از هنر و تکنولوژی نامید. برای مثال در طراحی بدنه گوشی‌های سری Nova از ساختار بدنه بسیار جذابی استفاده شده که می‌تواند ظاهری جذاب را به کاربر ارائه دهد.

به روزرسانی نرم‌افزار و پشتیبانی عالی: معمولاً یکی از عواملی که به دلیل وضعیت نامناسب آن در گذشته باعث می‌شد بسیاری از کاربران سراغ خرید گوشی میان‌رده و ارزان‌قیمت نروند، پشتیبانی نه چندان جالب نرم‌افزاری و خدماتی در این گروه بود. در این حالت با ورود جدی شرکت‌هایی مانند هوآوی به این حوزه، استانداردهای پشتیبانی و ارتقای میان‌دوره نیز در این گروه به کلی عوض شد.

در واقع تفاوتی نمی‌کند که یک گوشی پرچمدار از هوآوی خریده شود یا یک گوشی ارزان‌قیمت‌تر و اقتصادی؛ تا جایی که ممکن باشد شرکت در بخش پشتیبانی و ارتقای نرم‌افزار همراه خریدار خواهد بود. یکپارچه‌سازی ساختار EMUI، رابط کاربری اختصاصی شرکت و برنامه منظم به روزرسانی دستگاه‌ها به نسخه‌های جدیدتر نشان داد که هوآوی توجه ویژه‌ای به بازار میان‌رده و گروه محصولات اقتصادی خود دارد و آنها را به راحتی فراموش نمی‌کند.

استفاده از فناوری‌های روز و وارد کردن آنها به حوزه میان‌رده: هوآوی این روزها به بالاترین سطح خودکفایی در تولید تراشه و قطعات مورد نیاز در دنیای موبایل رسیده و این رشد را نیز به خوبی ادامه می‌دهد. استفاده از چیپست‌های اختصاصی HiSilicon Kirin و گسترش آنها به گروه میان‌رده نشان داده که هوآوی حتی برای گروه میان‌رده خود بهترین قابلیت‌ها را در نظر می‌گیرد.

استفاده از هوش مصنوعی در این حوزه جایگاه ویژه‌ای دارد و وقتی گروه میانی بازار مشاهده شود می‌توان دید که هوآوی حتی در بسیاری از گوشی‌های خود که قیمتی در حدود 200 دلار هم دارد از قابلیت‌های هوش مصنوعی در هر دو سطح نرم‌افزار و سخت‌افزار استفاده می‌کند تا بتوان به نتیجه بهتری از تجربه کاربری رسید.

در نهایت در مورد محصولات میان‌رده هوآوی باید گفت که تحول ایجاد شده در چند سال اخیر به دلیل اهمیت به کاربران و احترام به خواسته‌‎های آنها بوده است. این یک اصل است که همه کاربران توانایی خرید محصول پرچمدار را ندارند و به همین خاطر وقتی شما تولیدکننده یک سری محصول باشید، باید بدانید که داشتن انتخاب‌های گسترده در رده‌های مختلف بازار هم به نفع خودتان است و هم مشتریان؛ اصلی که هوآوی همواره سرلوحه خود قرار داده و با اجرای آن به بهترین نحو، امروز در جایگاه دوم تولیدکنندگان بزرگ گوشی هوشمند در دنیا قرار دارد و بعید نیست بتواند طی چند سال آینده وضعیت را حتی از این همه که هست بهتر کند.

ظرفیت محدود کشورهای صادر کننده نفت برای جایگزینی نفت عربستان

تحریم مجدد بانک مرکزی نشان می‌دهد که دست آمریکا تا چه حد خالی است/ تحریم‌ها بی‌اثرتر از هر زمان دیگری شده‌اند

سوال دلاوری درباره عدم وجود کارتخوان از قاضی زاده هاشمی

جراحی کمیاب و نجات بخش معده یک ماهی بسیار کوچک

تولیدات شیل در کما/ سیل قلب صنعت نفت تگزاس را تهدید کرد

معمار تحریم‌های آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران را مسخره کرد

تحریم مجدد بانک مرکزی چه فرقی با تحریم قبلی دارد؟

ادعای جدید ترامپ برای حمله به 15نقطه در ایران

تشکیل شورای عالی کار با هدف تامین مسکن کارگران

عملکرد ناامیدکننده اقتصاد استرالیا

کشف بیش از یک تن مواد مخدر

فیفا درمورد ورود زنان ایرانی به ورزشگاه چه میگوید؟

عربستان به شورای حکام آژانس انرژی اتمی راه یافت

بزرگترین خطری که اقتصاد جهان را تهدید میکند

مشکل ویزای روحانی و ظریف حل شد

خبرنگاران؛ همچنان تحت حمایت بیمه

شمارش معکوس برای به روز شدن نرخ نان

کمک دیوان عدالت اداری به ساخت و ساز مسکن

قبض کاغذی تلفن ثابت هم حذف می‌شود

معترضان به قطع یارانه نقدی چکار کنند؟

روسیه تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران را غیرقانونی خواند

بلندترین ساختمان مسکونی جهان دارای 112طبقه خواهد بود

خزانه‌داری آمریکا جزئیات تحریم‎‌ها علیه ایران را اعلام کرد

چرا نوزادان تازه متولد شده اشک نمی‌ریزند؟

نامه ایران به دبیر کل سازمان ملل و شورای امنیت تحویل شد

ترامپ از تحریم بانک مرکزی ایران خبر داد

صحبت های جدید بیرانوند درمورد خداحافظی اش

مدرسه هایی که از آب گل آلود ماهی میگیرند

دو پیامد تصویب نهایی قانون تجارت

رشد 30درصدی حجم صادرات ایران به رغم تحریم‌ها

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد +عکس

ترامپ از تحریم یکی از بانک‌های ایران خبر داد

تصاویر از میزان آسیب‌های وارده به تاسیسات نفتی خریص

ایران فینالیست والیبال قهرمانی آسیا شد

تصادف در محور بوشهر- دیر 2کشته برجای گذاشت

جدیدترین تصاویر از وضعیت آرامکو بعد از حمله +فیلم

تحولات جدید طرح ترافیک در راه است

ایران باید بی طرفانه داوری شود

یک کشته در تیر اندازی حوالی کاخ سفید

ممنوعیت موقت شنا در دریای خزر

فرصت تحصیل برای اتباع غیر مجاز

ظریف به نیویورک پرواز کرد

گام های اولیه دانشمندان برای خواندن فکر!

رژیم غذایی برای کاهش خطر سرطان

آغاز پرداخت سود سهام عدالت از اواخر آذرماه

معترضان به قطع یارانه نقدی چه کنند؟

خبر بد درباره علیرضا جهانبخش

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد