هوآوی تا سال 2020 به رکورد عرضه‌ی دو میلیون ایستگاه مخابراتی 5G می‌رسداخبار تجاری

هوآوی پیشروترین شرکت در زمینه زیرساخت‌های 5G در حال حاضر قراردادهای بزرگی برای ساخت و نصب دکل‌های 5G با کشورهای اروپایی و آسیایی امضا کرده است. رن ژنگفی، بنیان‌گذار هوآوی اعلام کرده است که تصمیم دولت آمریکا برای قرار دادن هوآوی در لیست سیاه تجاری، تأثیری بر روی کسب و کار 5G این شرکت نخواهد داشت.

رن ژنگفی، مؤسس هوآوی، در مصاحبه خود اعلام کرده که با صرف نظر از تصمیمات دولت آمریکا برای حذف یا نگه داشتن هوآوی در لیست سیاه تجاری، این شرکت در 18 ماه آینده بیش از 2 میلیون ایستگاه 5G تولید خواهد کرد. او معتقد است که قرار دادن هوآوی در لیست سیاه تجاری آمریکا بسیار ناعادلانه است؛ اما این موضوع کوچک‌ترین تأثیری در بهره‌وری هوآوی، به خصوص در بخش تجهیزات شبکه 5G نخواهد داشت.

مدیرعامل هوآوی در بخشی دیگر از سخنان خود درباره تحریم‌های آمریکا و اهداف هوآوی برای تولید و عرضه تجهیزات 5G گفته است: «در ابتدا لطفاً توجه داشته باشید که اضافه کردن ما به فهرست سیاه تجاری، منصفانه نبود. هوآوی هیچ کار اشتباهی بر خلاف قوانین آمریکا انجام نداده است؛ اما همچنان در لیست سیاه تجاری این کشور قرار دارد. البته حضور در لیست سیاه تجاری آمریکا تاثیر چندانی بر روی کسب و کار ما نخواهد داشت. ما در گذشته از قطعات آمریکایی در محصولات خود استفاده می‌کردیم؛ اما در حال حاضر در اکثر محصولات و تجهیزات پیشرفته ساخت هوآوی از تجهیزات آمریکایی استفاده نمی‌شود. با وجود این، تجهیزات جدید ما حدود 30 درصد کارایی بهتری نسبت به نسخه‌های قدیمی خود دارند.

در ماه آگوست و سپتامبر پیش از تولید نسخه جدید تجهیزات 5G، این دوره را پشت سر خواهیم گذاشت و در این زمان ما فقط می‌توانیم حدود 5000 ایستگاه 5G به صورت ماهانه تولید کنیم. پس از این دوره، شرکت هوآوی قادر به تولید 60000 ایستگاه 5G تا پایان سال 2019 خواهد بود و تا سال آینده حداقل 1.5 میلیون ایستگاه دیگر تولید خواهد کرد. به همین دلیل ما برای پیشرفت در منطقه نیازی به اعتماد و همکاری شرکت‌های آمریکایی نخواهیم داشت».

همان‌طور که مشخص است با توجه به محدودیت‌های دولت آمریکا، هوآوی بیش از پیش مصمم شده است تا وابستگی خود به محصولات آمریکایی را کاهش دهد. به همین دلیل است که این شرکت برنامه‌هایی نظیر سیستم عامل اختصاصی، استفاده از دو تأمین‌کننده برای هر تجهیز و... را دنبال می‌کند تا با کنار زدن مشکلات بتواند ضمن حفظ رتبه دوم جهانی خود در تولید گوشی‌های هوشمند، در بلندمدت به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده گوشی‌های هوشمند در دنیا شناخته شود.

البته مدیران هوآوی استفاده از سیستم عامل اختصاصی این شرکت (هارمونی) را آخرین راهکار خود می‌دانند و در حال حاضر تأکید کرده‌اند که هوآوی همچنان به استفاده از اندروید ادامه می‌دهد و این سیستم عامل محبوب، گزینه اول آنها خواهد بود. از سوی دیگر باید توجه داشت تحریم هوآوی برای شرکت‌های آمریکایی نیز دردسر بزرگی ایجاد کرده است؛ چرا که این تولیدکنندگان یکی از بزرگترین مشتریان خود را از دست داده‌اند و زیان‌های مالی بزرگی را متحمل شده‌اند. از همین رو، دولت ایالات متحده به درخواست شرکت‌های فناوری آمریکایی، مجوز تجارت با هوآوی را برای آنها صادر می‌کند و به تازگی وزارت خزانه‌داری آمریکا، تحریم‌های هوآوی را به مدت سه ماه دیگر لغو کرد.

ظرفیت محدود کشورهای صادر کننده نفت برای جایگزینی نفت عربستان

تحریم مجدد بانک مرکزی نشان می‌دهد که دست آمریکا تا چه حد خالی است/ تحریم‌ها بی‌اثرتر از هر زمان دیگری شده‌اند

سوال دلاوری درباره عدم وجود کارتخوان از قاضی زاده هاشمی

جراحی کمیاب و نجات بخش معده یک ماهی بسیار کوچک

تولیدات شیل در کما/ سیل قلب صنعت نفت تگزاس را تهدید کرد

معمار تحریم‌های آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران را مسخره کرد

تحریم مجدد بانک مرکزی چه فرقی با تحریم قبلی دارد؟

ادعای جدید ترامپ برای حمله به 15نقطه در ایران

تشکیل شورای عالی کار با هدف تامین مسکن کارگران

عملکرد ناامیدکننده اقتصاد استرالیا

کشف بیش از یک تن مواد مخدر

فیفا درمورد ورود زنان ایرانی به ورزشگاه چه میگوید؟

عربستان به شورای حکام آژانس انرژی اتمی راه یافت

بزرگترین خطری که اقتصاد جهان را تهدید میکند

مشکل ویزای روحانی و ظریف حل شد

خبرنگاران؛ همچنان تحت حمایت بیمه

شمارش معکوس برای به روز شدن نرخ نان

کمک دیوان عدالت اداری به ساخت و ساز مسکن

قبض کاغذی تلفن ثابت هم حذف می‌شود

معترضان به قطع یارانه نقدی چکار کنند؟

روسیه تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران را غیرقانونی خواند

بلندترین ساختمان مسکونی جهان دارای 112طبقه خواهد بود

خزانه‌داری آمریکا جزئیات تحریم‎‌ها علیه ایران را اعلام کرد

چرا نوزادان تازه متولد شده اشک نمی‌ریزند؟

نامه ایران به دبیر کل سازمان ملل و شورای امنیت تحویل شد

ترامپ از تحریم بانک مرکزی ایران خبر داد

صحبت های جدید بیرانوند درمورد خداحافظی اش

مدرسه هایی که از آب گل آلود ماهی میگیرند

دو پیامد تصویب نهایی قانون تجارت

رشد 30درصدی حجم صادرات ایران به رغم تحریم‌ها

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد +عکس

ترامپ از تحریم یکی از بانک‌های ایران خبر داد

تصاویر از میزان آسیب‌های وارده به تاسیسات نفتی خریص

ایران فینالیست والیبال قهرمانی آسیا شد

تصادف در محور بوشهر- دیر 2کشته برجای گذاشت

جدیدترین تصاویر از وضعیت آرامکو بعد از حمله +فیلم

تحولات جدید طرح ترافیک در راه است

ایران باید بی طرفانه داوری شود

یک کشته در تیر اندازی حوالی کاخ سفید

ممنوعیت موقت شنا در دریای خزر

فرصت تحصیل برای اتباع غیر مجاز

ظریف به نیویورک پرواز کرد

گام های اولیه دانشمندان برای خواندن فکر!

رژیم غذایی برای کاهش خطر سرطان

آغاز پرداخت سود سهام عدالت از اواخر آذرماه

معترضان به قطع یارانه نقدی چه کنند؟

خبر بد درباره علیرضا جهانبخش

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد