هوآوی تا سال 2020 به رکورد عرضه‌ی دو میلیون ایستگاه مخابراتی 5G می‌رسداخبار تجاری

هوآوی پیشروترین شرکت در زمینه زیرساخت‌های 5G در حال حاضر قراردادهای بزرگی برای ساخت و نصب دکل‌های 5G با کشورهای اروپایی و آسیایی امضا کرده است. رن ژنگفی، بنیان‌گذار هوآوی اعلام کرده است که تصمیم دولت آمریکا برای قرار دادن هوآوی در لیست سیاه تجاری، تأثیری بر روی کسب و کار 5G این شرکت نخواهد داشت.

رن ژنگفی، مؤسس هوآوی، در مصاحبه خود اعلام کرده که با صرف نظر از تصمیمات دولت آمریکا برای حذف یا نگه داشتن هوآوی در لیست سیاه تجاری، این شرکت در 18 ماه آینده بیش از 2 میلیون ایستگاه 5G تولید خواهد کرد. او معتقد است که قرار دادن هوآوی در لیست سیاه تجاری آمریکا بسیار ناعادلانه است؛ اما این موضوع کوچک‌ترین تأثیری در بهره‌وری هوآوی، به خصوص در بخش تجهیزات شبکه 5G نخواهد داشت.

مدیرعامل هوآوی در بخشی دیگر از سخنان خود درباره تحریم‌های آمریکا و اهداف هوآوی برای تولید و عرضه تجهیزات 5G گفته است: «در ابتدا لطفاً توجه داشته باشید که اضافه کردن ما به فهرست سیاه تجاری، منصفانه نبود. هوآوی هیچ کار اشتباهی بر خلاف قوانین آمریکا انجام نداده است؛ اما همچنان در لیست سیاه تجاری این کشور قرار دارد. البته حضور در لیست سیاه تجاری آمریکا تاثیر چندانی بر روی کسب و کار ما نخواهد داشت. ما در گذشته از قطعات آمریکایی در محصولات خود استفاده می‌کردیم؛ اما در حال حاضر در اکثر محصولات و تجهیزات پیشرفته ساخت هوآوی از تجهیزات آمریکایی استفاده نمی‌شود. با وجود این، تجهیزات جدید ما حدود 30 درصد کارایی بهتری نسبت به نسخه‌های قدیمی خود دارند.

در ماه آگوست و سپتامبر پیش از تولید نسخه جدید تجهیزات 5G، این دوره را پشت سر خواهیم گذاشت و در این زمان ما فقط می‌توانیم حدود 5000 ایستگاه 5G به صورت ماهانه تولید کنیم. پس از این دوره، شرکت هوآوی قادر به تولید 60000 ایستگاه 5G تا پایان سال 2019 خواهد بود و تا سال آینده حداقل 1.5 میلیون ایستگاه دیگر تولید خواهد کرد. به همین دلیل ما برای پیشرفت در منطقه نیازی به اعتماد و همکاری شرکت‌های آمریکایی نخواهیم داشت».

همان‌طور که مشخص است با توجه به محدودیت‌های دولت آمریکا، هوآوی بیش از پیش مصمم شده است تا وابستگی خود به محصولات آمریکایی را کاهش دهد. به همین دلیل است که این شرکت برنامه‌هایی نظیر سیستم عامل اختصاصی، استفاده از دو تأمین‌کننده برای هر تجهیز و... را دنبال می‌کند تا با کنار زدن مشکلات بتواند ضمن حفظ رتبه دوم جهانی خود در تولید گوشی‌های هوشمند، در بلندمدت به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده گوشی‌های هوشمند در دنیا شناخته شود.

البته مدیران هوآوی استفاده از سیستم عامل اختصاصی این شرکت (هارمونی) را آخرین راهکار خود می‌دانند و در حال حاضر تأکید کرده‌اند که هوآوی همچنان به استفاده از اندروید ادامه می‌دهد و این سیستم عامل محبوب، گزینه اول آنها خواهد بود. از سوی دیگر باید توجه داشت تحریم هوآوی برای شرکت‌های آمریکایی نیز دردسر بزرگی ایجاد کرده است؛ چرا که این تولیدکنندگان یکی از بزرگترین مشتریان خود را از دست داده‌اند و زیان‌های مالی بزرگی را متحمل شده‌اند. از همین رو، دولت ایالات متحده به درخواست شرکت‌های فناوری آمریکایی، مجوز تجارت با هوآوی را برای آنها صادر می‌کند و به تازگی وزارت خزانه‌داری آمریکا، تحریم‌های هوآوی را به مدت سه ماه دیگر لغو کرد.

پیش بینی نفت 40 دلاری به دلیل کرونا

تکلیف ارز دولتی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی روشن شد

نوسان قیمت‌ها در بازار از نظر رئیس اتاق اصناف تهران

متروی کلانشهرها یارانه صرفه‌جویی سوخت گرفتند

راهنمای ‌‌‌‌ساخت وب سایت شبیه برندهای بزرگ!

وزیر صمت: در تامین اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده کمبودی نداریم

ایجاد امکان واریز مستمر وجه در همراه بانک مهر ایران

بیمه آسیا و بزرگترین پتروشیمی خاورمیانه تفاهم نامه همکاری امضا کردند

کاهش ساعت طرح ترافیک در شورای ترافیک تهران مطرح می‌شود

غزه؛ قربانی بازی انتخاباتی نتانیاهو

تیراندازی در بندرماهشهر یک کشته و یک مجروح بر جای گذاشت

شهرها خلوت شدند، جاده‌ها شلوغ!

هوآوی کارفرمای برتر اروپا در2020 شد

نوسان قیمت‌ها در بازار سبزه شب عید

مقاصد؛ آلوده ، هتل‌ها؛ خالی و مسافران در راه

ملخ‌های مهاجم تا تابستان می‌مانند

برای لاغرشدن سونا برویم؟

الزامی بودن استرداد بلیت هواپیما بدون جریمه

دولت ترامپ خواستار بودجه 2.5میلیارد دلاری برای مقابله با کرونا شد

هشدار مهم شهردار تهران برای پایتخت نشینان

آشتی رونق با مسکن پایتخت

قیمت موبایل‌های 5اینچ و بالاتر در بازار؟ +جدول

لیست سیاهFATF کمترین تاثیر را بر ایران دارد/ تاثیر منفی لیست سیاهFATF بر کشورهای خارج از تحریم آمریکا

رتبه 28 پتروشیمی بندر امام در حوزه فروش نشان دهنده ارزآوری است

رکوردشکنی طلا متوقف شد

بیمه گذاران مبتلا به کرونا تحت پوشش بیمه نامه های زندگی بیمه ایران

بیمه آسیا و پتروشیمی خاور میانه تفاهم نامه همکاری امضا کردند

سرویس‌دهی مبین به پایداری تضمین شده می‌رسد

اقبال به خرید اوراق مسکن افزایش یافت

گزارش معاملات مسکن بهمن ماه شهر تهران

هزینه ماهانه زندگی کارگران به 5میلیون تومان نزدیک شد

آیا قاچاق پانگولین در شیوع کرونا نقش داشته؟

قرنطینه هوایی ایرلاین‌ها

پیشنهاد کارگردانان خارجی به مهناز افشار!

ساعات کاری ادارات استان قم تغییر کرد

نتیجه اولیه 3بیمار مشکوک به کرونا در شیراز مثبت شد

کشف بیش از 5.5 میلیون ماسک احتکار شده در تهران

آمار کرونا در ایران