علی بابا و جک ما اخبار تجاری

علی بابا نام یک شرکت بزرگ چینی است که درسال ۱۹۹۹ میلادی شروع بکار کرد.علی بابا به عنوان واسطه میان تولیدکنندگان، فروشندگان و خریداران عمل می‌کند. علی بابا درمدت زمان کوتاه به رشدوتوسعه زیادی دست یافت.این شرکت در حال حاضر بیش از یک تریلیون دلار تراکنش سالانه داشته وبیش از ۲۳۱ میلیون کاربر فعال دارد.

گروه علی بابا یک شرکت و فروشگاه خرید اینترنتی است که انواع محصولات و خدمات را به کاربران خود عرضه می‌کند. علی بابا نامی آشنا نه تنها در چین بلکه در سراسر جهان است.

شرکت چینی علی بابا در سال ۱۹۹۹ توسط مدیر عامل خود جک ما شروع به فعالیت کرد. گروه علی بابا در طی کمتر از دو دهه تبدیل به یکی از بزرگترین سایت‌های آنلاین و اینترنتی در جهان شد. زمینه‌های فعالیت علی بابا شامل فروشگاه اینترنتی و خرید آنلاین، خرده فروشی انواع کالاها و محصولات و رایانش ابری است.

گروه علی بابا در سال‌های اخیر به فروش قابل ملاحظه‌ای دست یافته است، بطوری که در برخی سال‌ها رکورد فروش سایت‌های فروش آنلاین مانند آمازون و ای بی را در مجموع شکسته است. به عنوان مثال گروه علی بابا در سال ۲۰۱۲ با فروش بیش از ۱۷۰ میلیارد دلار به فروشی بیش از مجموع فروش دو شرکت آمازون و ای بی دست یافت.

علی بابا جز بیست سایت و فروشگاه اینترنتی بزرگ دنیا محسوب شده و از پلتفرمی همانند ای بی برخوردار است. گروه علی بابا یک شرکت بین المللی بوده که با هدف ارتباط مستقیم میان تولید کنندگان و مصرف کنندگان شروع بکار کرد. کاربران علی بابا شامل مصرف کنندگان نهایی، شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی هستند. بطور معمول بیش از هشتاد درصد خریدهای اینترنتی در کشور چین از طریق علی بابا انجام می‌شود. این شرکت در سطح جهانی نیز از اعتبار ویژه‌ای برخوردار بوده بطوریکه در سال ۲۰۱۳ حدود ۴۰ درصد سفارشات و تحویل کالاهای علی بابا مربوط به خارج از کشور چین و سایر کشورها بوده است.

تاریخچه گروه علی بابا

گروه علی بابا در سال ۱۹۹۹ میلادی توسط جک ما راه اندازی شد. اولین دفتر علی بابا در محل زندگی و آپارتمان جک ما در شهر پکن بود. در فاصله پانزده سال از افتتاح شرکت علی بابا در چین، سرمایه این شرکت به ۲۰.۸ میلیارد دلار بالغ زسید و مدیر عامل علی بابا در رده سی و ششمین مرد ثروتمند جهان قرار گرفت. نام علی بابا برگرفته از یکی از شخصیت‌های کارتون افسانه سندباد است.

علی بابا نامی شناخته شده در جهان بوده و افراد زیادی در سراسر جهان آن را می‌شناسند. اولین وب سایت علی بابا در سال ۱۹۹۸ طراحی و ساخته شد. پس از افتتاح فروشگاه اینترنتی علی بابا در سال ۱۹۹۹ میلادی در پکن، به فاصله دو سال سرمایه‌های زیادی از بانک‌های بزرگ جهانی همانند سافت بانک اقدام به سرمایه گذاری در آن کردند.

پس از سه سال از شروع فعالیت گروه علی بابا و در سال ۲۰۰۱ میلادی و شب ژانویه سال ۲۰۰۲ گروه علی بابا به سودآوری رسید. در سال ۲۰۰۵ میلادی گروه علی بابا وارد همکاری با سایت یاهو شد و در سال ۲۰۰۷ هنگامی که کمتر از ده سال از فعالیت آن می‌گذشت، علی بابا وارد بورس هنگ کنگ شد. در سال ۲۰۰۸ میلادی علی بابا بخش تحقیقات و توسعه یا R&D خود را راه اندازی کرد و سرانجام در سپتامبر سال ۲۰۰۹ میلادی گروه علی بابا سیستم محاسبه گر ابری خود را فعال کرد.

لازم بذکر است که در سال ۲۰۰۴ علی بابا پرداخت آنلاین و الکترونیکی علی پی و خرید اینترنتی را برای مشتریان فراهم کرد. گروه علی بابا در راستای توسعه فعالیت‌های خود در سال ۲۰۱۴ وارد بازار آمریکا شد. گروه علی بابا با توسعه و بهبود مستمر همواره جزو یکی از برترین سایت‌های اینترنتی و فروشگاه‌های آنلاین در سال‌های اخیر محسوب شده است.

انواع محصولات قابل عرضه در فروشگاه اینترنتی علی بابا

علی بابا یک فروشگاه اینترنتی است که برخلاف سایر فروشگاه‌های آنلاین دارای انبار کالا نیست. علی بابا محلی برای ارتباط مستقیم میان تولید کنندگان، عرضه کنندگان و خریداران است. در واقع علی بابا نقش واسطه را بازی می‌کند. علی بابا از طریق حق کمیسیون، آگهی‌های تبلیغاتی و غیره به کسب سود می‌پردازد.

در علی بابا هر نوع کالا و خدماتی را می‌توان پیدا کرد. کاربران می‌توانند در سایت علی بابا بیش از ۵۹۰۰ گروه کالایی را پیدا کنند. این به معنی طیف بسیار وسیع انواع محصولات و خدمات قابل ارائه از طریق علی بابا است. سیستم پرداخت علی بابا مختص به خود است بطوریکه سرویس پرداخت آنلاین علی پی یکی از برترین سرویس‌های پرداخت آنلاین دنیا محسوب می‌شود.

علی بابا دارای تعداد بسیار زیادی کاربر فعال از داخل چین و سایر کشورهای دیگر است. تعداد کاربران علی بابا به بیش از ۲۳۱ میلیون کاربر در سال رسیده است و سطح تراکنش‌های این شرکت به بیش از یک تریلیون دلار در سال می‌رسد.

علی بابا بزرگترین مرکز خرید و فروش آنلاین در چین و جهان

علی بابا بزرگترین مرکز خرید و فروش آنلاین در چین و در سطح بین المللی بشمار می‌رود. بیش از ۸۰ درصد خریدهای آنلاین در کشور چین از طریق علی بابا صورت می‌پذیرد. این رقم در سطح جهانی بیش از میزان فروش سایر سایت‌های اینترنتی است. علی بابا با توجه به میزان تراکنش‌های سالانه خود یکی از غول‌های تجارت الکترونیک در دنیا محسوب می‌شود.

بسیاری از کارشناسان بر این باورند که در آینده نزدیک بواسطه علی بابا کشور چین در تجارت الکترونیک از مجموع سایر رقبای خود مانند کشورهای آمریکا، ژاپن، آلمان و فرانسه پیشی خواهد گرفت. علی بابا بیش از ۲۰ هزار کارمند دارد. این تعداد کارمند در داخل کشور چین و پنجاه کشور و منطقه در دنیا قرار دارند.

خرید و فروش بلیط هواپیما، قطار، رزرو هتل و تور در پیک خورشید

یکی از انواع خدمات متعدد که پیک خورشید که به کاربران خود عرضه می‌کند، فروش انواع بلیط هواپیما، قطار، اتوبوس، رزرواسیون هتل و تورهای مختلف داخلی و خارجی است. ایجاد بستری مناسب برای شرکت‌ها و موسسات خدمات مسافرتی، فروش انواع خدمات مسافرتی و گردشگری را نیز امکان پذیر کرده است.

همچنین دارای این ویژگی مهم بوده که تنها در صورت رضایت مشتریان از کالا و خدمات ارائه شده به پرداخت پول شرکت‌‌ها و توزیع کنندگان اقدام می‌کند. بدین ترتیب براساس درصد بالای رضایتمندی کاربران از خدمات ارائه شده، گردشگران و توریست‌های زیادی در سراسر دنیا برای دریافت خدمات مسافرتی و گردشگری  اقدام می‌کنند.

ظرفیت محدود کشورهای صادر کننده نفت برای جایگزینی نفت عربستان

تحریم مجدد بانک مرکزی نشان می‌دهد که دست آمریکا تا چه حد خالی است/ تحریم‌ها بی‌اثرتر از هر زمان دیگری شده‌اند

سوال دلاوری درباره عدم وجود کارتخوان از قاضی زاده هاشمی

جراحی کمیاب و نجات بخش معده یک ماهی بسیار کوچک

تولیدات شیل در کما/ سیل قلب صنعت نفت تگزاس را تهدید کرد

معمار تحریم‌های آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران را مسخره کرد

تحریم مجدد بانک مرکزی چه فرقی با تحریم قبلی دارد؟

ادعای جدید ترامپ برای حمله به 15نقطه در ایران

تشکیل شورای عالی کار با هدف تامین مسکن کارگران

عملکرد ناامیدکننده اقتصاد استرالیا

کشف بیش از یک تن مواد مخدر

فیفا درمورد ورود زنان ایرانی به ورزشگاه چه میگوید؟

عربستان به شورای حکام آژانس انرژی اتمی راه یافت

بزرگترین خطری که اقتصاد جهان را تهدید میکند

مشکل ویزای روحانی و ظریف حل شد

خبرنگاران؛ همچنان تحت حمایت بیمه

شمارش معکوس برای به روز شدن نرخ نان

کمک دیوان عدالت اداری به ساخت و ساز مسکن

قبض کاغذی تلفن ثابت هم حذف می‌شود

معترضان به قطع یارانه نقدی چکار کنند؟

روسیه تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران را غیرقانونی خواند

بلندترین ساختمان مسکونی جهان دارای 112طبقه خواهد بود

خزانه‌داری آمریکا جزئیات تحریم‎‌ها علیه ایران را اعلام کرد

چرا نوزادان تازه متولد شده اشک نمی‌ریزند؟

نامه ایران به دبیر کل سازمان ملل و شورای امنیت تحویل شد

ترامپ از تحریم بانک مرکزی ایران خبر داد

صحبت های جدید بیرانوند درمورد خداحافظی اش

مدرسه هایی که از آب گل آلود ماهی میگیرند

دو پیامد تصویب نهایی قانون تجارت

رشد 30درصدی حجم صادرات ایران به رغم تحریم‌ها

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد +عکس

ترامپ از تحریم یکی از بانک‌های ایران خبر داد

تصاویر از میزان آسیب‌های وارده به تاسیسات نفتی خریص

ایران فینالیست والیبال قهرمانی آسیا شد

تصادف در محور بوشهر- دیر 2کشته برجای گذاشت

جدیدترین تصاویر از وضعیت آرامکو بعد از حمله +فیلم

تحولات جدید طرح ترافیک در راه است

ایران باید بی طرفانه داوری شود

یک کشته در تیر اندازی حوالی کاخ سفید

ممنوعیت موقت شنا در دریای خزر

فرصت تحصیل برای اتباع غیر مجاز

ظریف به نیویورک پرواز کرد

گام های اولیه دانشمندان برای خواندن فکر!

رژیم غذایی برای کاهش خطر سرطان

آغاز پرداخت سود سهام عدالت از اواخر آذرماه

معترضان به قطع یارانه نقدی چه کنند؟

خبر بد درباره علیرضا جهانبخش

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد