مصاحبه با مدیر فروشگاه آنلاین بیمه ماهان درباره کمپین جدید این استارت آپ

شغل من خانه داریست، شغلی مهم و آینده سازاخبار تجاری

خانه داری نه تنها شغل است بلکه شغلی مهم و آینده ساز است ، به تازگی فروشگاه آنلاین بیمه ماهان اقدام به راه اندازی کمپین «شغل من خانه داریست» کرده تا به رشد و اعتلا جایگاه واقعی زن خانه‌دار کمک کند و بگوید زن خانه دار بیکار نیست و باید به فکر استراحت و مزایا و روزهای کهنسالی او بود.

فروشگاه آنلاین بیمه ماهان که انتخاب اول بسیاری از افراد برای خرید بیمه و به ویژه خرید بیمه مسافرتی است جدیدا با هدف رشد و اعتلای جایگاه زنان خانه دار، بیان ارزش آفرینی و فرهنگسازی در این زمینه کمپین «شغل من خانه داریست» را راه اندازی کرده است.

برای آشنایی بیشتر با این کمپین مصاحبه‌ای با مهندس کرمی مدیر فروشگاه آنلاین بیمه ماهان انجام شده است تا بیشتر، اهداف این کمپین و نحوه مشارکت در آن بیان شود:

در ابتدا فروشگاه آنلاین بیمه ماهان را معرفی می‌کنید؟

در واقع ما پیش از هر چیز خود را یک استارت‌آپ و کسب‌وکار نوین در حوزه خدمات بیمه می‌دانیم. ما در این فروشگاه آنلاین به عنوان بازاریاب اینترنتی خرید بیمه هستیم و افراد می‌توانند با وارد شدن به وب ‌سایت ما بیمه نامه‌های مختلف خریداری کنند. در کنار فعالیت‌های بیمه به فعالیت‌های اجتماعی هم مشغول هستیم که آخرین آنها کمپین «شغل من خانه داریست» است.

چرا زنان خانه دار را انتخاب کردید؟

خانه داری در سال‌های دور تعریف متفاوتی نسب به این روزها داشت. شاید ایام قدیم از کسی راجع به خانه داری می‌پرسیدیم می‌گفت خانه داری همان پخت و پز و بشور و بساب خانه است اما امروز دیگر این‌گونه نیست. پختن غذا و تمیز کردن خانه این روزها فقط بخش کوچکی از کارهای یک زن خانه دار است که آن هم با قبل متفاوت است. علاوه بر این باید رسیدگی و تربیت فرزندان و آماده کردن خانه به عنوان محیطی آرام را هم اضافه کنیم. ما از فعالیت‌های زیاد خانم خانه دار می‌گوییم در حالی که همچنان به عقیده خیلی‌ها زن خانه دار کاری ندارد!

پس شما اعتقاد دارید خانه داری شغل است؟

بیکار بودن زن خانه دار حاصل سال‌ها تفکر اشتباه یا به عقیده جامعه شناسان نتیجه فقر فرهنگی است در حالی که اگر به فعالیت‌های یک خانم خانه دار در طول روز نگاه کنیم باید او را شاغل حساب کنیم، آن هم به عنوان مهمترین شغل دنیا! تصور ما از فرد شاغل کارمندی است که از صبح تا بعد از ظهر مشغول به کاری است که برایش تعریف شده، اما خانم خانه دار که تمام طول شبانه روز به کارهای مختلف و متعدد می‌پردازد را بیکار بدانیم؟ زن خانه دار شاغل است اما حقوقی دریافت نمی‌کند.

مشاغلی وجود دارد که بسیار مهم‌تر از خانه داری است، چرا خانه داری مهمترین شغل است؟

همه کارهای خانم خانه دار تولید ارزش می‌کند و مستقیما بر تمام جامعه تاثیر می‌گذارد. بیشتر ما در خانه همراه با همسر یا مادر خود زندگی می‌کنیم. با وجود آن‌ها خانه آرامش دارد و برای فرار از دغدغه‌های روزمره به خانه پناه می‌بریم. همین آرامش موجود در خانه تاثیر خود را در رفتار ما با باقی افراد جامعه نشان می‌دهد که از این جهت خانه داری را می‌توان مهمترین شغل معرفی کرد.

با توجه به گفته‌های شما زنان خانه دار باید مانند کارمندان 8 ساعت کار کنند در حالی که این‌طور نیست، موافقید؟

بله، همینطور است. یک کارمند مشغول به کار در اداره‌ها و شرکت‌ها را در نظر بگیرید که بر اساس زمان بندی تعیین شده هر روز در محل کار خود حضور پیدا می‌کند و با انجام 8 ساعت کار وظیفه‌اش به اتمام می‌رسد. ولی زن خانه دار بدون ساعت کاری مشخص از زمانی که بیدار شود باید به فکر صبحانه خانواده باشد در طول روز یک‌سره فعالیت کند تا زمانی که بخواهد بخوابد. خانواده برای رفع خستگی این شغل 24 ساعته می‌توانند برنامه‌های تفریحی و سفرهایی هر چند کوتاه را برنامه‌ریزی کنند تا خانم خانه دار هم به مرخصی برود.

کمپین شما می گوید خانه داری سخت‌ترین شغل دنیاست. پس آتش نشان‌ها و کارگران معدن شغل آسانی دارند؟

زمانی که صحبت از سختی کار و مشاغل طاقت فرسای دنیا می‌شود شغل‌هایی که امکان صدمات جانی دارد به فکر ما می‌رسد. آیا نباید خانه داری را با آن همه کار ناتمام و بدون استراحت جزو کارهای سخت دسته بندی کرد؟ شغلی که باعث فرسودگی بدنی زن خانه دار می‌شود و حتی گاهی فشار کار به حدی است که زن خانه دار از نظر روحی آسیب می‌بیند. می‌توان بعضی از اوقات با همکاری کردن در کارهای خانه، خانه داری را از شغلی سخت به شغلی شیرین و لذت بخش تبدیل کرد.

خانه داری مرخصی و استراحت ندارد و این مغایر با گفته‌های شماست که می‌گویید زن خانه دار شاغل است.

همه کسانی که مشغول به کار هستند می‌توانند از مرخصی‌های روزانه و ساعتی استفاده کنند. تمام کارمندان هم در روزهای جمعه و تعطیل استراحت می‌کنند و به کارهای شخصی خود رسیدگی می‌کنند. ولی خانم خانه دار هیچ‌وقت از مرخصی استفاده نمی‌کند، حتی روز جمعه وقتی همه تعطیل هستند زن خانه دار مشغول محیا کردن فضایی برای آرامش خانواده مشغول است. انجام کارهای خانه به جای زن خانه دار زمانی که کاری نداریم می‌تواند کمی به خانم‌های خانه دار استراحت و آرامش دهد.

نظر کمپین شما درباره فعالیت اجتماعی زنان خانه دار چیست؟

زن خانه دار می‌تواند فعالیت‌هایی که در خانه انجام می‌دهد را با دوستانش به اشتراک بگذارد و با آن‌ها درباره کارهایش به تبادل نظر بپردازد. مهمانی‌ها و دورهمی‌ها هم یکی دیگر از راه‌هایی است که زن خانه دار می‌تواند این خلاء را پوشش دهد. این روزها شبکه‌های اجتماعی نقش مهمی در زندگی ما پیدا کرده، زن خانه دار نیز برای فعالیت اجتماعی می‌تواند در گروه‌هایی که برای او مناسب است فعالیت کند و با خانم‌های خانه دار دیگر در ارتباط باشد.

برای تحصیل چطور؟ در این کمپین شما موافق تحصیل زن خانه دار هستید؟

یکی از مسائل مهم در آموزش همگانی بودن آن است. زن خانه دار به هیچ وجه نباید فرصت آموزش و یادگیری را از خود دریغ کند. آموزش همیشه در زندگی تاثیر مثبت داشته و حتما بر روی خانه داری هم تاثیر مفیدی خواهد داشت. البته که زن خانه دار با هماهنگی مناسب می‌تواند هم کارهای خانه را رسیدگی کند و هم در فضاهای آموزشی مانند دانشگاه حضور پیدا کند اما نباید فرصت آموزش از راه دور را نادیده بگیرد.

کمپین «شغل من خانه داریست» درباره اشتغال زنان خانه دار چه می‌گوید؟

یعنی کسی که به کار خانه می‌رسد امکان اشتغال در بیرون منزل را ندارد؟ برعکس این موضوع زن خانه دار با برنامه‌ریزی متناسب می‌تواند هم کار بیرون از خانه داشته باشد و هم کارهای خانه را انجام دهد. حضور در مکانی بیرون از خانه و اشتغال اضافه بر اینکه می‌تواند اوضاع مالی خانه را بهبود دهد، باعث می‌شود تا تعامل اجتماعی زنان خانه دار هم افزایش یابد.

اما اگر خانه داری را شغل بدانیم پس بازنشستگی زنان خانه دار چه می‌شود؟

خانه داری شغلی بدون استراحت و مرخصی است و زن خانه دار به عنوان کسی که ارزش ایجاد می‌کند حقوقی دریافت نمی‌کند. زن خانه دار هم مانند باقی افراد پا به سن می‌گذارد و از لحاظ توانایی و جسمی دچار ضعف می‌شود. همه کسانی که شاغل هستند زمانی با مزایای ویژه بازنشسته می‌شوند و حقوق بازنشستگی می‌گیرند اما زن خانه دار پس از سال‌ها کار و فعالیت در منزل بازنشستگی هم ندارد. ما دقیقا مهم‌ترین هدفمان در این کمپین همین است. این که بگوییم زن خانه دار هم نیاز به مزایا دارد و باید فکری به حال دوران کهنسالی و بازنشستگی آنان کرد.

پس این کمپین حامی تمام و کمال زنان خانه دار است. نحوه مشارکت در این کمپین چگونه است، چطور می‌توان عضو این کمپین شد؟

برای حمایت از پویش کافی است تا وارد صفحه کمپین شغل من خانه داریست شوید. در صفحه کمپین با کلیک بر روی دکمه موافقم از این کمپین حمایت کنید و به جمع حامیان مردمی این کمپین بپیوندید و با پر کردن فرم شرح وظایف خود و کلیک بر روی دریافت فیش حقوقی، از ارزش افزوده خود مطلع شوید و یا با اشتراک گذاشتن این کمپین با زنان خانه دار دیگر به همگانی شدن این کمپین کمک کنید.

همچنین با شرکت در تبادل نظر کمپین زنان خانه دار نظرات و پیشنهادات خود را با زنان خانه دار دیگر به اشتراک بگذارید.

گویا چالشی هم در این کمپین به راه افتاده. کمی از چالش دعوت به کمپین بگویید.

بله، با شرکت در چالش دعوت به کمپین می‌توانید با دعوت از دوستان، آشنایان و زنان خانه دار علاوه بر اینکه به همه گیر شدن کمپین کمک می‌کنید و هدیه می‌گیرد. با دعوت از 25 نفر برای حمایت از کمپین «شغل من خانه داریست» یک پیشبند انگیزشی خانه داری هدیه بگیرید. با هر 25 نفر که به کمپین دعوت می‌شوند یک پیشبند از زنان زحمت کش و توانمند خریداری می‌شود.

گفتید حامیان کمپین شغل من خانه داریست هدیه می‌گیرند، این هدایا چیست؟

فروشگاه آنلاین بیمه ماهان صرفا برگزار کننده این کمپین است و هدفش فقط معرفی جایگاه واقعی برای زن خانه دار است. و تمامی هدایا توسط حامیان رسمی کمپین اهدا خواهد شد.

فیلیمو در حمایت از کمپین و با هدف فراهم کردن زمانی برای استراحت خانم‌های خانه دار به حامیان کمپین اشتراک رایگان یک‌روزه استفاده از خدمات فیلیمو و تخفیف خرید اشتراک ارائه می‌دهد.

هواپیمایی ماهان به حامیان این طرح 4000 مایل امتیاز اولیه باشگاه مسافران را هدیه می‌دهد.

کارگزاری فرزام به عنوان یکی دیگر از حامیان کمپین شغل من خانه داریست برای کسانی که در این کمپین شرکت کنند و از آن حمایت کنند یک ماه بیمه بازنشستگی زنان خانه دار را به رایگان هدیه می‌دهد.

آچاره، اسنپ مارکت، چیلیوری، خانه مهتاب و مو تن رو جدیدترین حامیان کمپین هستند که به حامیان کمپین کدهای تخفیف برای خرید از اپلیکیشن هدیه می‌دهند.

استارتاپ‌ها و شرکت‌های دیگر هم می‌توانند با این کمپین همکاری کنند؟

استارت آپ‌ها و تمام گروه‌هایی که قصد دارند در حمایت از این کمپین، محصول یا خدماتی را به خانم‌های خانه دار هدیه دهند و همراه کمپین شغل من خانه داریست باشند می‌توانند با ایمیل [email protected] در ارتباط باشند.

ظرفیت محدود کشورهای صادر کننده نفت برای جایگزینی نفت عربستان

تحریم مجدد بانک مرکزی نشان می‌دهد که دست آمریکا تا چه حد خالی است/ تحریم‌ها بی‌اثرتر از هر زمان دیگری شده‌اند

سوال دلاوری درباره عدم وجود کارتخوان از قاضی زاده هاشمی

جراحی کمیاب و نجات بخش معده یک ماهی بسیار کوچک

تولیدات شیل در کما/ سیل قلب صنعت نفت تگزاس را تهدید کرد

معمار تحریم‌های آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران را مسخره کرد

تحریم مجدد بانک مرکزی چه فرقی با تحریم قبلی دارد؟

ادعای جدید ترامپ برای حمله به 15نقطه در ایران

تشکیل شورای عالی کار با هدف تامین مسکن کارگران

عملکرد ناامیدکننده اقتصاد استرالیا

کشف بیش از یک تن مواد مخدر

فیفا درمورد ورود زنان ایرانی به ورزشگاه چه میگوید؟

عربستان به شورای حکام آژانس انرژی اتمی راه یافت

بزرگترین خطری که اقتصاد جهان را تهدید میکند

مشکل ویزای روحانی و ظریف حل شد

خبرنگاران؛ همچنان تحت حمایت بیمه

شمارش معکوس برای به روز شدن نرخ نان

کمک دیوان عدالت اداری به ساخت و ساز مسکن

قبض کاغذی تلفن ثابت هم حذف می‌شود

معترضان به قطع یارانه نقدی چکار کنند؟

روسیه تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران را غیرقانونی خواند

بلندترین ساختمان مسکونی جهان دارای 112طبقه خواهد بود

خزانه‌داری آمریکا جزئیات تحریم‎‌ها علیه ایران را اعلام کرد

چرا نوزادان تازه متولد شده اشک نمی‌ریزند؟

نامه ایران به دبیر کل سازمان ملل و شورای امنیت تحویل شد

ترامپ از تحریم بانک مرکزی ایران خبر داد

صحبت های جدید بیرانوند درمورد خداحافظی اش

مدرسه هایی که از آب گل آلود ماهی میگیرند

دو پیامد تصویب نهایی قانون تجارت

رشد 30درصدی حجم صادرات ایران به رغم تحریم‌ها

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد +عکس

ترامپ از تحریم یکی از بانک‌های ایران خبر داد

تصاویر از میزان آسیب‌های وارده به تاسیسات نفتی خریص

ایران فینالیست والیبال قهرمانی آسیا شد

تصادف در محور بوشهر- دیر 2کشته برجای گذاشت

جدیدترین تصاویر از وضعیت آرامکو بعد از حمله +فیلم

تحولات جدید طرح ترافیک در راه است

ایران باید بی طرفانه داوری شود

یک کشته در تیر اندازی حوالی کاخ سفید

ممنوعیت موقت شنا در دریای خزر

فرصت تحصیل برای اتباع غیر مجاز

ظریف به نیویورک پرواز کرد

گام های اولیه دانشمندان برای خواندن فکر!

رژیم غذایی برای کاهش خطر سرطان

آغاز پرداخت سود سهام عدالت از اواخر آذرماه

معترضان به قطع یارانه نقدی چه کنند؟

خبر بد درباره علیرضا جهانبخش

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد