یکپارچگی دنیای مجازی و جهان واقعی با فناوری Cyberverse هوآویاخبار تجاری

مراسم HDC امسال در مرکز Songshan Lake هوآوی، میزبان یک اتفاق مهم بود. لیو وِی، مدیر ارشد بخش دوربین‌های شرکت Huawei فناوری منحصر به فردی را با نام Cyberverse که برای کشف دنیایی جدید طراحی شده است معرفی کرد.

فناوری Cyberverse یک تکنولوژی پیشرفته و نوآورانه است که دنیای مجازی را با دنیای واقعی ادغام می‌کند و کاربران با استفاده از این فناوری در گوشی‌های هوشمند هوآوی، می‌توانند دنیای جدید با جزئیات جذاب و کامل تر را تجربه کنند.

در بسیاری از داستان‌های علمی تخیلی آمده که در آینده بشر با پیشرفت‌های تکنولوژیک تصویری، محدودیت‌های زمان و مکان را از بین برده و از این راه به تجربیات جدیدی دست پیدا می‌کند که با تجربیات قبلی آن قابل مقایسه نیست و دنیای جدیدی را به ارمغان می‌آورد. هم اکنون به نظر می‌رسد که این دنیا جدید در حال تحقق است و هوآوی در کنفرانس HDC 2019 خود گوشه‌ای از آن را تحت عنوان تکنولوژی Cyberverse نشان داده است.

مراسم HDC  امسال در مرکز Songshan Lake هوآوی، میزبان یک اتفاق مهم بود. لیو وِی، مدیر ارشد بخش دوربین‌های شرکت Huawei فناوری منحصر به فردی را با نام Cyberverse که برای کشف دنیایی جدید طراحی شده است معرفی کرد. به گفته لیو وِی، فناوری Cyberverse یک تکنولوژی پیشرفته و نوآورانه است که دنیای مجازی را با واقعیت جلوی چشم ادغام می‌کند.

کاربران با استفاده از Cyberverse در گوشی‌های هوشمند شرکت هوآوی، این امکان را به دست می‌آورند که با استفاده از محاسبات دقیق مکانی، تجربه تعاملی و بصری جذابی را برای اولین بار تجربه کنند.

لیو وِی یکی از برجسته‌ترین مهندسان بخش دوربین هوآوی است که در دوربین‌های دوگانه نسل نخست تا جدیدترین پرچمداران مانند Huawei P30 Pro، نقش مهمی را ایفا کرده است. به گفته او به دلیل پیشرفت‌های چشمگیر در توسعه دوربین گوشی‌های هوشمند، قابلیت‌های گوشی‌های موبایل برای حس و به نمایش گذاشتن یک جهان جالب تر در حال تحول است.

Cyberverse با بهره گیری از نقشه‌های سه بعدی، محاسبات مکانی در کنار بهره گیری از معماری 5G، یک دنیای مجازی یکپارچه شده با واقعیت حقیقی را با خدماتی جدید ارائه می‌دهد. به علاوه تمام محاسبات سناریوهای مکانی در Cyberverse، دقت موقعیت‌یابی گوشی هوشمند را دقیق‌تر کرده و کاربران می‌توانند جهت‌یابی با حاشیه خطای کمتر از یک درجه را تجربه کنند.

با تکیه بر این دقت بسیار بالای مکان‌یابی و جهت‌گیری، ادغام یکپارچه دنیای واقعی و دنیای مجازی امکان‌پذیر می‌شود. Cyberverse برای درک بهتر سناریوهای پیش روی خود از تکنیک‌های یادگیری عمیق برای تجزیه و تحلیل اطلاعات موقعیت جغرافیایی استفاده می‌کند؛ به این ترتیب توانایی گوشی موبایل در شناسایی دقیق محیط‌های فیزیکی و اشیا را بهبود می‌بخشد. بخش HDMAP در Cyberverse با شناسایی خودکار ویژگی‌های محیط اطراف می‌تواند به سرعت نقشه‌های چند بعدی را با استفاده از چند منبع ترسیم کند.

این عملکرد، Cyberverse را قادر می‌سازد تا با کسب اطلاعات دقیق از محیط اطراف به صورت سه بعدی، بدون اتلاف وقت نمای مجازی را با محیط واقعی ترکیب کرده و با رندر همه جانبه، تصاویری واقعی و واضح را با جزئیات جدید نمایش دهد. هوآوی با رونمایی از Cyberverse دنیای جدیدی را معرفی می‌کند که آمیخته‌ای از واقعیت و داده‌های دیجیتالی و مجازی است.

هوآوی در این زمینه توسعه‌دهندگان را فراموش نکرده؛ این شرکت می‌داند که Cyberverse می‌تواند با تعریف‌های بیشتر، توانایی‌های خود را افزایش دهد. به همین خاطر از توسعه‌دهندگان دعوت می‌کند برای ارائه کاربردهای بیشتر در این پروژه، به آنها کمک کنند.

لیو وِی پیش‌بینی می‌کند که فناوری Cyberverse در بسیاری از اماکن عمومی مانند جاذبه‌های گردشگری، موزه‌ها، پردیس‌های هوشمند، فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های راه‌آهن و دیگر بخش‌های حمل و نقل، ساختمان، فروشگاه‌های تجاری و ... مورد استفاده قرار گیرد. پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال 2019، هوآوی پنج سایت آزمایشی را راه اندازی می‌کند. Cyberverse تا سه ماهه دوم سال 2020 در 100 سایت و تا پایان همان سال در 1000 سایت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

با پیشرفت Cyberverse یک تجربه تعاملی بین دنیای مجازی و دنیای فیزیکی و واقعی نشان داده می‌شود؛ این اتفاق تأثیر قابل توجهی در تعامل با گوشی‌های هوشمند خواهد داشت. هوآوی با شرکای خود همواره در تلاش است تا دنیای دیجیتالی را برای کاربران، منازل و سازمان‌ها فراهم و ارتباط آنها با دنیای هوشمند را تقویت کند.

به زودی خبرهای بیشتری در خصوص این حوزه جدید فناوری که هوآوی به آن پای گذشته منتشر خواهد شد.

اجرای بندهای مغفول مانده قانون جدید چک در زمان کوتاه ممکن است

جوجه آوری بیش از چهار هزار قطعه گونه گاوچرانک در شهرستان پارس آباد

تولد نهمین نسل آهوی مغان در سایت تکثیر و احیای آهوی مغان

چین سال آینده استفاده از یوآن دیجیتال به جای پول نقدرا آغازمی‌کند

زمان تسلیم اظهارنامه مالیاتی مشخص شد

تولید و مصرف استاندارد مرغ با وزن 1600 گرم در دستورکار قرار گرفت

جزئیات تکان‌دهنده از خودروسازها به روایت تحقیق و تفحص مجلس

لایحه‌ سنای آمریکا برای تحریم چین

همه آنچه باید درباره شبکه شاد بدانید/ امتحانات حضوری برگزار خواهد شد؟/ آموزش دانلود و نصب شبکه شاد

آغاز دومین جلسه مجلس یازدهم

مصرف‌کنندگان دخانیات؛ ناقلان بالقوه کرونا

قالیباف رئیس مجلس یازدهم شد

رونمایی از شرط جدید ثبت‌نام خودرو/ تمام مبلغ خودرو یکجا واریز شود!

روابط ایران و کره‌جنوبی در 3 اپیزود / ‌شیطنت تازه برای بازگشت پول‌های بلوکه ‌شده

رهبری با اختصاص 50 میلیون یورو برای رفع مشکل آب‌وفاضلاب اهواز موافقت کردند

اجرای بندهای مغفول مانده قانون جدید چک

تحولات قیمت مسکن در اردیبشهت امسال

یارانه‌های پنهان یکی از عوامل افزایش تورم/ درآمد‌ بالای ارزی، نرخ ارز را سرکوب کرد

چهارمین افت پیاپی دلار در هفته اخیر

تمدید تعیین تکلیف سهام عدالت تا 15 خرداد

قیمت مسکن در تهران 2 ساله 3 برابر شد!

نحوه تعویض و شرایط دریافت چک صیادی

سرکی در بازار خواربار

آپارتمان نوساز در تهران چند؟ +جدول

رشد 12 هزار واحدی بورس در روز تغییر در ثبت نام خودرو

طرح پیش خرید متری مسکن با اوراق مالی، در دستور کار بورس کالا قرار گرفت

ساعی: تأخیر در برگزاری المپیک به ضرر ماست

قیمت انواع ال 90 در بازار چند؟ +جدول

دوستی خاله خرسه طبیعت گردها با حیات‌وحش!

ضد حاشیه نشینی؛ مسکن ارزان قیمت و شغل در روستا

افزایش سطح تهاجم ملخ‌ها به‌دلیل زادآوری