یکپارچگی دنیای مجازی و جهان واقعی با فناوری Cyberverse هوآویاخبار تجاری

مراسم HDC امسال در مرکز Songshan Lake هوآوی، میزبان یک اتفاق مهم بود. لیو وِی، مدیر ارشد بخش دوربین‌های شرکت Huawei فناوری منحصر به فردی را با نام Cyberverse که برای کشف دنیایی جدید طراحی شده است معرفی کرد.

فناوری Cyberverse یک تکنولوژی پیشرفته و نوآورانه است که دنیای مجازی را با دنیای واقعی ادغام می‌کند و کاربران با استفاده از این فناوری در گوشی‌های هوشمند هوآوی، می‌توانند دنیای جدید با جزئیات جذاب و کامل تر را تجربه کنند.

در بسیاری از داستان‌های علمی تخیلی آمده که در آینده بشر با پیشرفت‌های تکنولوژیک تصویری، محدودیت‌های زمان و مکان را از بین برده و از این راه به تجربیات جدیدی دست پیدا می‌کند که با تجربیات قبلی آن قابل مقایسه نیست و دنیای جدیدی را به ارمغان می‌آورد. هم اکنون به نظر می‌رسد که این دنیا جدید در حال تحقق است و هوآوی در کنفرانس HDC 2019 خود گوشه‌ای از آن را تحت عنوان تکنولوژی Cyberverse نشان داده است.

مراسم HDC  امسال در مرکز Songshan Lake هوآوی، میزبان یک اتفاق مهم بود. لیو وِی، مدیر ارشد بخش دوربین‌های شرکت Huawei فناوری منحصر به فردی را با نام Cyberverse که برای کشف دنیایی جدید طراحی شده است معرفی کرد. به گفته لیو وِی، فناوری Cyberverse یک تکنولوژی پیشرفته و نوآورانه است که دنیای مجازی را با واقعیت جلوی چشم ادغام می‌کند.

کاربران با استفاده از Cyberverse در گوشی‌های هوشمند شرکت هوآوی، این امکان را به دست می‌آورند که با استفاده از محاسبات دقیق مکانی، تجربه تعاملی و بصری جذابی را برای اولین بار تجربه کنند.

لیو وِی یکی از برجسته‌ترین مهندسان بخش دوربین هوآوی است که در دوربین‌های دوگانه نسل نخست تا جدیدترین پرچمداران مانند Huawei P30 Pro، نقش مهمی را ایفا کرده است. به گفته او به دلیل پیشرفت‌های چشمگیر در توسعه دوربین گوشی‌های هوشمند، قابلیت‌های گوشی‌های موبایل برای حس و به نمایش گذاشتن یک جهان جالب تر در حال تحول است.

Cyberverse با بهره گیری از نقشه‌های سه بعدی، محاسبات مکانی در کنار بهره گیری از معماری 5G، یک دنیای مجازی یکپارچه شده با واقعیت حقیقی را با خدماتی جدید ارائه می‌دهد. به علاوه تمام محاسبات سناریوهای مکانی در Cyberverse، دقت موقعیت‌یابی گوشی هوشمند را دقیق‌تر کرده و کاربران می‌توانند جهت‌یابی با حاشیه خطای کمتر از یک درجه را تجربه کنند.

با تکیه بر این دقت بسیار بالای مکان‌یابی و جهت‌گیری، ادغام یکپارچه دنیای واقعی و دنیای مجازی امکان‌پذیر می‌شود. Cyberverse برای درک بهتر سناریوهای پیش روی خود از تکنیک‌های یادگیری عمیق برای تجزیه و تحلیل اطلاعات موقعیت جغرافیایی استفاده می‌کند؛ به این ترتیب توانایی گوشی موبایل در شناسایی دقیق محیط‌های فیزیکی و اشیا را بهبود می‌بخشد. بخش HDMAP در Cyberverse با شناسایی خودکار ویژگی‌های محیط اطراف می‌تواند به سرعت نقشه‌های چند بعدی را با استفاده از چند منبع ترسیم کند.

این عملکرد، Cyberverse را قادر می‌سازد تا با کسب اطلاعات دقیق از محیط اطراف به صورت سه بعدی، بدون اتلاف وقت نمای مجازی را با محیط واقعی ترکیب کرده و با رندر همه جانبه، تصاویری واقعی و واضح را با جزئیات جدید نمایش دهد. هوآوی با رونمایی از Cyberverse دنیای جدیدی را معرفی می‌کند که آمیخته‌ای از واقعیت و داده‌های دیجیتالی و مجازی است.

هوآوی در این زمینه توسعه‌دهندگان را فراموش نکرده؛ این شرکت می‌داند که Cyberverse می‌تواند با تعریف‌های بیشتر، توانایی‌های خود را افزایش دهد. به همین خاطر از توسعه‌دهندگان دعوت می‌کند برای ارائه کاربردهای بیشتر در این پروژه، به آنها کمک کنند.

لیو وِی پیش‌بینی می‌کند که فناوری Cyberverse در بسیاری از اماکن عمومی مانند جاذبه‌های گردشگری، موزه‌ها، پردیس‌های هوشمند، فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های راه‌آهن و دیگر بخش‌های حمل و نقل، ساختمان، فروشگاه‌های تجاری و ... مورد استفاده قرار گیرد. پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال 2019، هوآوی پنج سایت آزمایشی را راه اندازی می‌کند. Cyberverse تا سه ماهه دوم سال 2020 در 100 سایت و تا پایان همان سال در 1000 سایت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

با پیشرفت Cyberverse یک تجربه تعاملی بین دنیای مجازی و دنیای فیزیکی و واقعی نشان داده می‌شود؛ این اتفاق تأثیر قابل توجهی در تعامل با گوشی‌های هوشمند خواهد داشت. هوآوی با شرکای خود همواره در تلاش است تا دنیای دیجیتالی را برای کاربران، منازل و سازمان‌ها فراهم و ارتباط آنها با دنیای هوشمند را تقویت کند.

به زودی خبرهای بیشتری در خصوص این حوزه جدید فناوری که هوآوی به آن پای گذشته منتشر خواهد شد.

طلاق به خاطر روابط نامتعارف همسر

رکورد اعتیاد به اینترنت در دستان کیست؟

دیدار روحانی و مکرون و گفتگو پیرامون کاهش تنش ها

ساعات پرمشغله ی خوابیدن برای مغز!

ادامه روابط خوب با پاکستان

برنامه روحانی در نیویورک چیست؟

جزئیات نامه‌نگاری لیدرهای بازار سرمایه با وزیر اقتصاد

ورود نقدینگی تازه به بازارسرمایه/ سهم‌های کوچک رشد آسانی داشتند

از بازار متشکل ارزی خبری نیست

سفر روحانی به سازمان ملل برای ارتقاء صلح جهانی مهم است

همکاری بانک توسعه تعاون و صندوق حمایت از توسعه زنبورداری کشور

پرداخت تسهیلات منوط به دریافت گزارش اعتباری

لزوم ساماندهی شعب بانک‌های ادغام شونده و بانک ادغام پذیر

بیستمین مدرسه "مهر نوین" افتتاح شد

مرحله دوم تامین مالی نفتی در بورس انرژی؛ از فردا

طرفداران استقلال نگران آینده هستند؟

جلسه دوم دادگاه دیواندری امروز برگزار شد

پرونده متهمان بانک ملت، حاصل گزارش غلط به نهادهای امنیتی است/دادگاه، منصفانه برخورد کند

جزئیات سفر رئیس کل بانک مرکزی به کویت/تشریح اقدامات ایران در مقابله با فشار آمریکا

ماه آلودگی و ترافیک شروع شد

چند درصد پزشکان از قانون تخلف میکنند؟

درخواست ترامپ از پاکستان

قرض دولت از آینده

آدم ربایی دختر جوان برای تهیه جهیزیه

ترامپ به استیضاح نزدیک تر میشود

بالاشهر نشینان نباید یارانه بگیرند!

دوران رکود بازار مسکن آغاز شد

خرج مدرسه ی کلاس اولی ها چقدر است؟

عشق اول فراموش نمی شود!

گیاهخواری را از 40 سالگی آغاز کنید!

این باکتری میتواند شما را به کبد چرب مبتلا کند!

ترامپ؛ قوی در مقابل ضعیف ها و ضعیف در مقابل قوی ها!

حساب سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال با حکم قضایی مسدود شد!

بیماری کبد در کمین همه!

یارانه بر چه اساس حذف میشود؟

ایران چند هزار پهپاد دارد؟

کشف جسد سوخته در سنندج

این عادت های غذایی به مغز آسیب میزند

حضور متفاوت یکی از اعضای مجلس خبرگان رهبری در جلسه امروز+عکس

سه کشته در آتش سوزی بندر عباس

زرد شدن ناخن ها نشانه ی چیست؟

عربستان از عواقب جنگ با ایران میترسد

مجازات زنی که مردان را میدزدید!

سرانجام طرح جایگزینی 100 هزار خودروی فرسوده با دیزلی

بازار نفت در چند قدمی بحران کمبود عرضه