بدون نیاز به دانش ایجاد، هر پروژه‌ای را به صورت کاملا رایگان ایجاد کنید

گوانی، ابزاری برای دسترسی آسان به هزاران پروژه آمادهاخبار تجاری

گوآنی ابزاری برای مرور هزاران پروژه آماده، استوک فوتیج و قالب‌های وب، با دسترسی نامحدود است، با این ابزار، پروژه در زمان مناسب کامل می‌شود. با کمک این ابزار می‌توان بیش از 11 هزار فایل رایگان پروژه افترافکت و قالب‌های پریمیر پرو، فیلم‌های ویدئویی ذخیره شده و موسیقی را به آسانی سفارشی‌سازی کرد.

به تازگی از محصول تازه ایلیا نوین طرح آفرین با نام گوآنی با امکان دانلود بی نهایت + 11 هزار عنصر به آدرس Gooani.com رونمایی شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت ایلیا نوین، این وب سایت با هدف دسترسی نامحدود به عناصر برای تکمیل هر نوع پروژه‌ای در زمان مناسب به بازار کسب و کار ارائه شد تا نیاز مخاطبان این حوزه را تامین کند.

بر اساس این گزارش، گوآنی ابزاری برای مرور بین هزاران پروژه آماده، استوک فوتیج و قالب‌های وب. با دسترسی نامحدود به عناصر گوآنی و برای اجرای پروژه‌ها در زمان مناسب است.

دانلود نامحدود بیش از 11 هزار فایل رایگان از جمله پروژه افترافکت و قالب‌های پریمیر پرو، فیلم‌های ویدئویی ذخیره شده و موسیقی Free Music. به آسانی در گوانی سفارشی‌سازی شده است.

به زودی امکان دانلود بی نهایت و انتشار روزانه به هزار عنصر خواهد رسید.

استفاده از جلوه‌های بصری آماده

ویدیوها را می‌توان با نرم افزار حرفه‌ای Adobe After Effects ایجاد کرد! مجموعه قابل توجهی از ابزارها و ویژگی‌های آن، انتخاب فیلم سازان، طراحان ویدیو و انیمیشن سازان حرفه‌ای و علاقه‌مندان است.

این نرم افزار که توسط Adobe ساخته شده است، برای ایجاد انیمیشن‌های ویدئویی، جلوه‌های بصری، گرافیک متحرک و آهنگ‌ها ساخته شده است. اگر فقط برای چند دقیقه تلویزیون روشن شود– بخش خوبی از آنچه که در تلویزیون دیده می‌شود، احتمالا با After Effects ساخته شده است.

پروژه آماده افتر افکت چیست؟

با استفاده از فایل پروژه آماده افتر افکت و یا قالب‌ها (تمپلیت‌ها) می‌توان کار خود را با افکت‌های گرافیکی (حرکت گرافیکی) و جلوه‌های بصری بسیار ساده‌تر کرد. به طور خلاصه، فایل‌های باز افتر افکت قابل تنظیم هستند و می‌توان آنها را با ویرایش و برچسب‌گذاری، سازماندهی و سفارشی سازی کرد.

می‌توان به راحتی رنگ، متن و دیگر عناصر طراحی و افکت‌های مورد نیاز را بدون نیاز به صرف وقت، تغییر یا به دیگر پروژه‌ها انتقال داد. به این ترتیب همه چیز آماده است، فقط باید آن را سفارشی‌سازی کرد تا متناسب با پروژه شود.

با بررسی دقیق در گوانی می‌توان انواع مختلف فایل‌ها، افکت و جلوه‌های مناسب برای ایجاد ویدیو را انتخاب کرد.

گوآنی یک بازار پیشرو برای قالب‌های آماده افتر افکت است. بهترین پروژه های آماده افتر افکت در دسته‌ها و موضوعات متفاوت که شامل گزینش تیم اختصاصی این مجموعه است در آرشیو وب سایت گوآنی قابل دسترس است.

اگر شخصی برای اولین بار از افتر افکت استفاده می‌کند و با عناوین غنی و پیچیده از ویژگی‌های افتر افکت مواجه شده است، مطمئنا برایش به عنوان یک مبتدی کمی سخت به نظر خواهد رسید.

بهتر است مبتدیان در شروع کار خود دوره ویدیویی عالی برای کمک در شروع کار با After Effects را به طور دقیق بررسی کنند و در هنگام استفاده از آن لذت ببرند!

انیمیشن و جلوه های بصری برای نمایش لوگو

لوگو نشانگر نام تجاری است که با استفاده از جلوه‌های آماده افتر افکت، لوگو و کسب و کار را می‌توان بهتر نمایش داد.

یادگیری افتر افکت کمی دشوار است، بهتر است به جای یادگیری افتر افکت و ساخت انیمیشن برای نمایش لوگو از ابتدا، از جلوه‌های با کیفیت حرفه‌ای پروژه‌های آماده افتر افکت که توسط تیم گوآنی فارسی و راست‌چین شده، برای لوگو استفاده و سفارشی سازی شود.

سرورهای گوآنی در ایران میزبانی می‌شود، شرکت ارائه دهنده اینترنت، ترافیک دانلود از سرورهای ایران را نیم بها محاسبه می‌کنند و به این ترتیب با گوانی می‌توان در مصرف ترافیک اینترنت خود صرفه جویی کرد.

چنانچه شخصی در حوزه CG و تدوین به صورت حرفه‌ای فعالیت می‌کند و وقت برای او عنصر با ارزشی است، با گوآنی می‌تواند زمان جستجو در سطح اینترنت را به صفر برساند. چرا که گوآنی به طور متوسط بیش از 200 پست در روز منتشر می‌کند که شامل تمامی پروژه‌ها، آموزش‌ها و متریال‌های به روز می‌شود.

علاوه بر فایل‌های موجود که ممکن است در سایت‌های خارجی (به خصوص روسی) موجود است، گوآنی اکانت‌هایی را از سایت‌های معروفی چون MasterClass ،MotionArray ،Lynda VideoHive ،MotionVFX و … خریداری کرده است که به واسطه آن توانسته پکیج‌هایی کاملا اختصاصی را برای اولین بار در سطح سایت‌های فارسی زبان و حتی خارجی، منتشر کند.

گزارش معاملات مسکن بهمن ماه شهر تهران

هزینه ماهانه زندگی کارگران به 5میلیون تومان نزدیک شد

آیا قاچاق پانگولین در شیوع کرونا نقش داشته؟

قرنطینه هوایی ایرلاین‌ها

پیشنهاد کارگردانان خارجی به مهناز افشار!

ساعات کاری ادارات استان قم تغییر کرد

نتیجه اولیه 3بیمار مشکوک به کرونا در شیراز مثبت شد

کشف بیش از 5.5 میلیون ماسک احتکار شده در تهران

آمار کرونا در ایران

رشد 5درصدی اقتصاد ترکیه در سه ماهه چهارم2019

اهدای ماسک توسط چین به ایران

قابلیت به روزرسانی خودکار برای نسخ قدیمی همراه بانک سینا فعال شد

قیمت جدید انواع مرسدس بنز و ب.ام.و در بازار +جدول

مظنه آپارتمان در منطقه گیشا +جدول

نقشه بازدهی و ارزش معاملات صنایع بورسی در انتهای داد و ستد‌های روز جاری/ رکورد شکنی همزمان نماگر و ارزش معاملات خرد بورس تهران

کرونا وضعیت فروش خودرو در چین را هم بحرانی کرد /92 درصد کاهش فروش

فراز و فرودهای نرخ ارز

کرونا به سرعت در حال تبدیل شدن به وحشت همه‌گیر اقتصادی است/ ویروس مسری اقتصادی

ابلاغ "دستورالعمل اقدامات پیشگیرانه از انتشار شیوع و انتقال ویروس کرونا"

تقوی گنجی مدیرعامل جدید پتروشیمی همت شد

برای انجام امور بانکی به بانک مراجعه نکنید

باجه عصر بانک‌های کل کشور به مدت یک هفته تعطیل شد

با تسهیلات بانک ملی نگران کسب و کار خود نباشید

رتبه 28 پتروشیمی بندر امام در حوزه فروش نشان دهنده تولید و ارزآوری است

عدم دریافت خسارت بابت تغییر تاریخ مراسمات در تالارهای پذیرایی

ترامپ: دهلی‌نو سه میلیارد تسلیحات نظامی از آمریکا می‌خرد

ثروتمندان جهان تنها در یک روز به خاطر کرونا 139میلیارد دلار ضرر کردند

تجارت و مصرف حیوانات وحشی در چین ممنوع شد

کرونا در کمین کودکان کار و خیابان ‌

توقف پروازهای امارات به ایران

عوارض آزاد راه تهران-شمال تا 20سال برای بنیاد مستضعفان است

میانگین قیمت هر متر مربع مسکن در تهران از 14 میلیون تومان رد شد

آغاز طرح کنترل نوروزی بازار از امروز با حضور 4 هزار بازرس

تعیین عوارض آزادراه تهران به شمال بر عهده چه کسی است؟

احتمالا قیمت نان آزاد دو برابر می‌شود

ایلام با 44 درصد صدرنشین نرخ تورم

نرخ عوارض آزادراه جدید با دستور رئیس جمهور کاهش یافت

کشف انبارهای ماسک احتکار شده

زنجبیل کیلویی 120 هزار تومان!

ارزش معاملات بورس رکورد زد

برخی زیرگذرها و خیابان‌های خرم‌آباد بسته است/ آماده‌باش نیروهای امدادی برای مقابله با سیل در لرستان

صعود پرقدرت شاخص کل بورس

رهاسازی آب سدها به دریاچه ارومیه آغاز شد

ویروس کرونا گریبان تام کروز را هم گرفت

تعطیلی 70درصد هتل‌های قم و نبود ضدعفونی‌کننده

ایران چگونه به لیست سیاه بازگشت؟

چطور به مبارزه با ویروس کرونا برویم؟

طبس قطب زغالسنگ کشور

قیمت آپارتمان در منطقه شمس آباد تهران +جدول