بدون نیاز به دانش ایجاد، هر پروژه‌ای را به صورت کاملا رایگان ایجاد کنید

گوانی، ابزاری برای دسترسی آسان به هزاران پروژه آمادهاخبار تجاری

گوآنی ابزاری برای مرور هزاران پروژه آماده، استوک فوتیج و قالب‌های وب، با دسترسی نامحدود است، با این ابزار، پروژه در زمان مناسب کامل می‌شود. با کمک این ابزار می‌توان بیش از 11 هزار فایل رایگان پروژه افترافکت و قالب‌های پریمیر پرو، فیلم‌های ویدئویی ذخیره شده و موسیقی را به آسانی سفارشی‌سازی کرد.

به تازگی از محصول تازه ایلیا نوین طرح آفرین با نام گوآنی با امکان دانلود بی نهایت + 11 هزار عنصر به آدرس Gooani.com رونمایی شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت ایلیا نوین، این وب سایت با هدف دسترسی نامحدود به عناصر برای تکمیل هر نوع پروژه‌ای در زمان مناسب به بازار کسب و کار ارائه شد تا نیاز مخاطبان این حوزه را تامین کند.

بر اساس این گزارش، گوآنی ابزاری برای مرور بین هزاران پروژه آماده، استوک فوتیج و قالب‌های وب. با دسترسی نامحدود به عناصر گوآنی و برای اجرای پروژه‌ها در زمان مناسب است.

دانلود نامحدود بیش از 11 هزار فایل رایگان از جمله پروژه افترافکت و قالب‌های پریمیر پرو، فیلم‌های ویدئویی ذخیره شده و موسیقی Free Music. به آسانی در گوانی سفارشی‌سازی شده است.

به زودی امکان دانلود بی نهایت و انتشار روزانه به هزار عنصر خواهد رسید.

استفاده از جلوه‌های بصری آماده

ویدیوها را می‌توان با نرم افزار حرفه‌ای Adobe After Effects ایجاد کرد! مجموعه قابل توجهی از ابزارها و ویژگی‌های آن، انتخاب فیلم سازان، طراحان ویدیو و انیمیشن سازان حرفه‌ای و علاقه‌مندان است.

این نرم افزار که توسط Adobe ساخته شده است، برای ایجاد انیمیشن‌های ویدئویی، جلوه‌های بصری، گرافیک متحرک و آهنگ‌ها ساخته شده است. اگر فقط برای چند دقیقه تلویزیون روشن شود– بخش خوبی از آنچه که در تلویزیون دیده می‌شود، احتمالا با After Effects ساخته شده است.

پروژه آماده افتر افکت چیست؟

با استفاده از فایل پروژه آماده افتر افکت و یا قالب‌ها (تمپلیت‌ها) می‌توان کار خود را با افکت‌های گرافیکی (حرکت گرافیکی) و جلوه‌های بصری بسیار ساده‌تر کرد. به طور خلاصه، فایل‌های باز افتر افکت قابل تنظیم هستند و می‌توان آنها را با ویرایش و برچسب‌گذاری، سازماندهی و سفارشی سازی کرد.

می‌توان به راحتی رنگ، متن و دیگر عناصر طراحی و افکت‌های مورد نیاز را بدون نیاز به صرف وقت، تغییر یا به دیگر پروژه‌ها انتقال داد. به این ترتیب همه چیز آماده است، فقط باید آن را سفارشی‌سازی کرد تا متناسب با پروژه شود.

با بررسی دقیق در گوانی می‌توان انواع مختلف فایل‌ها، افکت و جلوه‌های مناسب برای ایجاد ویدیو را انتخاب کرد.

گوآنی یک بازار پیشرو برای قالب‌های آماده افتر افکت است. بهترین پروژه های آماده افتر افکت در دسته‌ها و موضوعات متفاوت که شامل گزینش تیم اختصاصی این مجموعه است در آرشیو وب سایت گوآنی قابل دسترس است.

اگر شخصی برای اولین بار از افتر افکت استفاده می‌کند و با عناوین غنی و پیچیده از ویژگی‌های افتر افکت مواجه شده است، مطمئنا برایش به عنوان یک مبتدی کمی سخت به نظر خواهد رسید.

بهتر است مبتدیان در شروع کار خود دوره ویدیویی عالی برای کمک در شروع کار با After Effects را به طور دقیق بررسی کنند و در هنگام استفاده از آن لذت ببرند!

انیمیشن و جلوه های بصری برای نمایش لوگو

لوگو نشانگر نام تجاری است که با استفاده از جلوه‌های آماده افتر افکت، لوگو و کسب و کار را می‌توان بهتر نمایش داد.

یادگیری افتر افکت کمی دشوار است، بهتر است به جای یادگیری افتر افکت و ساخت انیمیشن برای نمایش لوگو از ابتدا، از جلوه‌های با کیفیت حرفه‌ای پروژه‌های آماده افتر افکت که توسط تیم گوآنی فارسی و راست‌چین شده، برای لوگو استفاده و سفارشی سازی شود.

سرورهای گوآنی در ایران میزبانی می‌شود، شرکت ارائه دهنده اینترنت، ترافیک دانلود از سرورهای ایران را نیم بها محاسبه می‌کنند و به این ترتیب با گوانی می‌توان در مصرف ترافیک اینترنت خود صرفه جویی کرد.

چنانچه شخصی در حوزه CG و تدوین به صورت حرفه‌ای فعالیت می‌کند و وقت برای او عنصر با ارزشی است، با گوآنی می‌تواند زمان جستجو در سطح اینترنت را به صفر برساند. چرا که گوآنی به طور متوسط بیش از 200 پست در روز منتشر می‌کند که شامل تمامی پروژه‌ها، آموزش‌ها و متریال‌های به روز می‌شود.

علاوه بر فایل‌های موجود که ممکن است در سایت‌های خارجی (به خصوص روسی) موجود است، گوآنی اکانت‌هایی را از سایت‌های معروفی چون MasterClass ،MotionArray ،Lynda VideoHive ،MotionVFX و … خریداری کرده است که به واسطه آن توانسته پکیج‌هایی کاملا اختصاصی را برای اولین بار در سطح سایت‌های فارسی زبان و حتی خارجی، منتشر کند.

ظرفیت محدود کشورهای صادر کننده نفت برای جایگزینی نفت عربستان

تحریم مجدد بانک مرکزی نشان می‌دهد که دست آمریکا تا چه حد خالی است/ تحریم‌ها بی‌اثرتر از هر زمان دیگری شده‌اند

سوال دلاوری درباره عدم وجود کارتخوان از قاضی زاده هاشمی

جراحی کمیاب و نجات بخش معده یک ماهی بسیار کوچک

تولیدات شیل در کما/ سیل قلب صنعت نفت تگزاس را تهدید کرد

معمار تحریم‌های آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران را مسخره کرد

تحریم مجدد بانک مرکزی چه فرقی با تحریم قبلی دارد؟

ادعای جدید ترامپ برای حمله به 15نقطه در ایران

تشکیل شورای عالی کار با هدف تامین مسکن کارگران

عملکرد ناامیدکننده اقتصاد استرالیا

کشف بیش از یک تن مواد مخدر

فیفا درمورد ورود زنان ایرانی به ورزشگاه چه میگوید؟

عربستان به شورای حکام آژانس انرژی اتمی راه یافت

بزرگترین خطری که اقتصاد جهان را تهدید میکند

مشکل ویزای روحانی و ظریف حل شد

خبرنگاران؛ همچنان تحت حمایت بیمه

شمارش معکوس برای به روز شدن نرخ نان

کمک دیوان عدالت اداری به ساخت و ساز مسکن

قبض کاغذی تلفن ثابت هم حذف می‌شود

معترضان به قطع یارانه نقدی چکار کنند؟

روسیه تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران را غیرقانونی خواند

بلندترین ساختمان مسکونی جهان دارای 112طبقه خواهد بود

خزانه‌داری آمریکا جزئیات تحریم‎‌ها علیه ایران را اعلام کرد

چرا نوزادان تازه متولد شده اشک نمی‌ریزند؟

نامه ایران به دبیر کل سازمان ملل و شورای امنیت تحویل شد

ترامپ از تحریم بانک مرکزی ایران خبر داد

صحبت های جدید بیرانوند درمورد خداحافظی اش

مدرسه هایی که از آب گل آلود ماهی میگیرند

دو پیامد تصویب نهایی قانون تجارت

رشد 30درصدی حجم صادرات ایران به رغم تحریم‌ها

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد +عکس

ترامپ از تحریم یکی از بانک‌های ایران خبر داد

تصاویر از میزان آسیب‌های وارده به تاسیسات نفتی خریص

ایران فینالیست والیبال قهرمانی آسیا شد

تصادف در محور بوشهر- دیر 2کشته برجای گذاشت

جدیدترین تصاویر از وضعیت آرامکو بعد از حمله +فیلم

تحولات جدید طرح ترافیک در راه است

ایران باید بی طرفانه داوری شود

یک کشته در تیر اندازی حوالی کاخ سفید

ممنوعیت موقت شنا در دریای خزر

فرصت تحصیل برای اتباع غیر مجاز

ظریف به نیویورک پرواز کرد

گام های اولیه دانشمندان برای خواندن فکر!

رژیم غذایی برای کاهش خطر سرطان

آغاز پرداخت سود سهام عدالت از اواخر آذرماه

معترضان به قطع یارانه نقدی چه کنند؟

خبر بد درباره علیرضا جهانبخش

اسکناس‌های 20دلاری ترامپ خبرساز شد