ارائه مهارت‌های آموزشی مناسب به دانش آموزان توسط مجتمع آموزشی پیشرواخبار تجاری

دبستان پیشرو توانسته با فراهم کردن سیستم‌های آموزشی نوین، آموزش‌های مناسبی را به دانش آموزان ارائه دهد. این مدرسه دارای امکانات آموزشی متعدد و جذابی است که یادگیری را در دانش آموزان به حداکثر می‌رساند.

طی یک مصاحبه اختصاصی با مهندس بابایی، مدیریت مجتمع آموزشی پیشرو از ایشان خواسته شد تا در مورد این مجتمع آموزشی و همچنین سیستم آموزشی و پرورشی آن و اینکه چرا این مدرسه جزو بهترین مدارس تهران به حساب می آید، توضیحاتی ارائه دهند.

مدرسه پیشرو از سال ۱۳۷۳ که مقطع ابتدایی تاسیس شده از همان ابتدا سیستم آموزش کیف در مدرسه را برای اولین بار در ایران اجرایی کرد و در این مدرسه از شیوه‌های آموزش نوین استفاده شد. به طوریکه ابتدای هر کلاس معلم با ایجاد انگیزه بین دانش آموزان ذهن بچه‌ها را برای تدریس و با ایجاد بارش فکری و پرسش و پاسخ دانش آموزان آماده می‌نماید تا آنها آماده فرا گرفتن درس باشند.

پس از تدریس مشارکتی، معلم با طراحی بازی‌ها و کارهای گروهی، درس تدریس شده را برای دانش آموزان کاملا جا می‌اندازد و در انتها با کوئیزها و مسابقات به شکل‌های مختلف درس تدریس شده را مورد ارزیابی قرار می‌دهد، این روش که در مدرسه پیشرو انجام می‌شود با یک محتوای الکترونیکی صورت می‌پذیرد که در واقع برای تمامی دروس و تمامی جلسات کلاس محتوای خاص توسط تیم نرم افزاری و تحقیق و پژوهش حرفه‌ای دبستان پیشرو طراحی شده است که شامل عکس‌ها، فیلم‌ها، کلیپ‌ها، صداها و تصاویر و پرسش و پاسخ‌ها و طراحی بازی‌هایی است که در کلاس به معلم در روند آموزش دهی به دانش آموز و معلم کمک می‌کند.

این طرح کمک به سزایی به رشد و پیشرفت آموزشی و پرورشی دانش آموز می‌کند. اعتقاد دبستان پیشرو این است که دروسی مثل ریاضی، فارسی و علوم و دیگر دروس را در تمامی مدارس آموزش می‌دهند ولی مهم این است که در حین این آموزش‌ها، دانش آموز چه مهارت‌هایی را یاد می‌گیرد و چه نوع پرورشی پیدا می‌کند، به همین دلیل این شیوه طراحی شده تا دانش آموزان کاملا توجه و تمرکزشان بالا برود، تجزیه و تحلیل کردن را یاد بگیرند، متفکر رشد کرده و بتوانند پرسشگر باشند.

در این حالت قدرت انتقال مغز به زبان خیلی تسریع می‌شود و در نهایت این مهارت‌ها همه تبدیل به اعتماد به نفس و عزت نفس می‌شود و اضطراب و استرس دانش دانش آموزان از بین می‌رود که باعث می‌شود کارایی و بازدهی این طرح بیشتر شود. در نتیجه این طرح، اکثریت غالب خروجی‌های دبستان در پایه ششم در بهترین دبیرستان ‌ای شهر تهران پذیرفته می‌شوند.

سیستم‌های آموزشی مجتمع آموزشی پیشرو

• کیف در مدرسه

کیف در مدرسه به روش داربست در سیستم آموزش معروف است که حدود 70 سال در کشورهای اروپایی و آمریکا در مدارس اجرا می‌شود که موجب تمرکز بیشتر دانش آموز، تقویت قوه خلاقیت و ابتکار، مسئولیت پذیری، استقلال و قدرت حل مسئله شده و در نهایت سبب ایجاد اعتماد به نفس در کودکان می‌شود و همچنین سبب می‌شود که اضطراب و استرس دانش آموزان در محیط مدرسه به حداقل ممکن کاهش یابد.

• هوشمند

در این سیستم دانش آموز هوشمند تربیت شده؛ بطوریکه قدرت تفکر و تجزیه و تحلیل آنان تقویت می‌شود. امروزه تربیت انسان هوشمند سرلوحه‌ی آموزش‌های نوین است و فردی که بتواند تفکر واگرایانه، استدلال و قدرت حل مسئله و تفکر داشته باشد، انسان هوشمند شناخته می‌شود که این دبستان با اجرای طرح کیف در مدرسه که در بالا جزئیات آن گفته شد به این مهم دست یافته است و توانسته با فراهم کردن تجهیزات و سخت افزارهای مربوطه مانند کامپیوتر و اسمارت برد، ویدئو پرژکتور و سایت کامپیوتر کاملا مجهز برای کل مدرسه به این مهم دست پیدا کند.

• پارک علم و خلاقیت

اهداف گسترده و متنوعی برای این فضا در نظر گرفته شد که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است. مجموع فعالیت ها و برنامه ریزی‌های صورت گرفته در این فضا با دوهدف کلی تدوین شده‌اند:

1. آشنایی بیشتر و ملموس‌تر دانش آموزان با مباحث مطرح شده در کتب درسی به ویژه کتاب علوم افزایش مهارت‌ها و توانایی‌های عملی دانش آموزان در زمینه‌ها و رشته‌های مختلف
  • مدرسه دوزبانه

دبستان پیشرو از سال ۱۳۸۶ فعالیت آموزش زبان انگلیسی را به صورت جدی آغاز کرده و می‌توان عنوان کرد یکی از اولین‌های این عرصه در مدارس دو زبانه در شرق تهران است و در این مدرسه آموزش زبان انگلیسی به صورت ترمیک و با استفاده از دپارتمان مجرب و تجهیزات کاملا هوشمند صورت می‌گیرد. به شکلی که دانش آموزان با توجه به سطح زبان فردی خود کلاس بندی شده و در سطح کلاس خود قرار می‌گیرند و در طول یک سال تحصیلی سه ترم را می‌گذارنند.

• امکانات مدرسه

کلاس‌های استاندارد با 40 متر مربع همراه با نورگیر کامل، حیاط پویا (طراحی بازی های گوناگون در زنگ های تفریح) با متراژ مناسب همراه با کفپوش چمن مصنوعی دارای کلینیک روانشناسی با همکاری اساتید مجرب، سالن ورزشی همراه با امکانات مناسب، آشپزخانه و سالن غداخوری، سایت کامپیوتر با تجهیز 25 دستگاه جهت آموزش کامپیوتر، دارای آزمایشگاه‌های آب، خاک و گیاهی، فیزیک و شیمی، زیست جانوری، سازه‌های پروازی و ... امکان سرویس دهی رفت و آمد به اکثر نقاط تهران، کنترل تمامی اماکن توسط 50 دوربین مداربسته، دارای سیستم ارتباطی با اولیا توسط اپلیکیشن، بهره گیری از کادر مجرب در تمامی امور آموزشی و تربیتی حدود 100 نفر.

بابایی در پاسخ به این سوال که آیا آنها بهترین مدرسه در سطح تهران هستند اعلام کرد که شاید اصلا معیارهای لازم و کافی سنجیدن این موضوع کاملا مشخص نباشد، اما ممکن است پاسخ این پرسش را اگر از اولیاء دانش آموزان پرسید بهتر بتوان به جوابی صحیح و قابل تکیه دست پیدا کرد.

مرگ باغبان بر اثر آتش سوزی

چه شد که محسن افشانی بازداشت شد؟

206متلاشی شد، زن و مرد جوان سالم ماندند! +تصاویر

انتقام عجیب از شوهری که سرش با گوشی گرم بود

کدام محلات تهران پارک ندارند

ساماندهی پارک حاشیه‌ای همچنان روی هوا!

برای شرکت در انتخابات شورایاری‌ها باید این اقدامات را انجام دهید

راه‌اندازی 3خط مینی‌بوس در پایتخت

تصادف خونین با 6کشته در قلعه‌گنج

عراقچی: اقدامات آمریکا عامل اصلی تشنج‌های منطقه است

مسمومیت 16نفر با گاز کلر در یکی از استخرهای ارومیه

تشخیص زودهنگام سرطان پروستات با آزمایش ادرار

پیشبرد طرح افزایش بودجه اتاق جنگ اقتصادی آمریکا با ایران

چرا اجاره بهای مسکن گران شد؟

تایید بازداشت محسن افشانی

تعرض به سایر کشورها در استراتژی ایران وجود ندارد

ظریف: آمریکا در موضعی نیست که ایران را نابود کند

وزیر دفاع انگلیس: برای کاهش تنش‌ها در خلیج فارس تلاش می‌کنیم

جزئیات حادثه آتش‌سوزی یک مرد در فردیس تشریح شد

خستگی عضلانی از مهم‌ترین عوامل اختلال و کاهش عملکرد ورزشی

سوراخ لایه اُزون چگونه بر اقلیم زمین تاثیر می‌گذارد؟

اقدام باشگاه پرسپولیس برای جلوگیری از شکایت برانکو به فیفا

استراماچونی: هواداران استقلال شور و شوق غیرقابل وصفی دارند

بیمه البرز مرغ منجمد می‌فروشد!

همکاری مریل استریپ و نیکول کیدمن در فیلمی جدید

آمار روزانه بازار سهام - 1398/04/06

نام‌گذاری 5 خیابان سنندج به نام مشاهیر کُرد

برگزاری شب «فدریکو گارسیا لورکا»