تن‌تاک پیشگام در تولید کالای باکیفیت ایرانی

کفش تن‌ تاک، کفش باکیفیت ایرانیاخبار تجاری

اگر شما هم از جمله کسانی هستید که به دنبال کفش‌های باکیفیت و بادوام هستند، احتمالا با شاخص‌های اصلی در طراحی کفش آشنا هستید. موارد بسیاری در کیفیت نهایی کفش‌ها تاثیرگذار هستند که می‌توان به جنس روی و کفی، انعطاف‌پذیری کفش، بافت بکار رفته در دوخت لایه‌های زیرین و البته نرمی یا خشکی کف کفش اشاره کرد.

در زمان خرید کفش لازم است از حساسیت بالایی برخوردار بود تا به پای خود که مدت زمان طولانی از روز را در کفش سپری می‌کند کمترین آسیب را رساند. علاوه بر پارامترهای کلیدی در کیفیت کفش، قیمت کفش در کنار کیفیت آن نیز می‌تواند بر این تصمیم‌گیری تاثیرگذار باشد.

در ادامه با بیانی ساده چگونگی انتخاب و خرید کفش خوب و با کیفیت بررسی شده است. در واقع این موضوع بررسی می‌شود که چطور می‌توان از راحتی و دوام کفش مورد نظر اطمینان به دست آورد و با خیال راحت آن را خریداری کرد.

جنس کف کفش را بررسی کنید

قبل از خرید کفش مورد نظر، ابتدا آن را به صورت وارونه در دست بگیرید و الگو و بافت کف کفش را بررسی کنید. اگر قصد دارید برای پیاده‌روی و دویدن کفشی تهیه کنید، قطعا کف کتونی مورد نظر نباید صاف و صیقل باشد، زیرا این امر سبب می‌شود در زمان استفاده از آن لیز خورد. در عین حال اگر کفشی  برای استفاده در کوتاه مدت مد نظر است، باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد که کف کفش بیش از حد سخت نباشد و کمی قابلیت انعطاف داشته باشد.

همچنین یکی از مهم‌ترین عناصری که باید در کف کفش مورد بررسی قرار گیرد، دوخت کفی به بخش رویه است. نوع دوخت را باید به خوبی نگاه کرد، اگر دوخت به صورت زیگ‌زاگ است، پس کفی کفش اتصال خوبی به رویه کفش داشته است. از دوخت زیگ‌زاگ معمولا در طراحی کفش‌های اسپرت یا همان کتونی‌ها استفاده می‌شود.

در کفش‌های رسمی ظاهر کفش مهم‌تر از راحتی آن است؛ از همین رو در ساخت این کفش‌ها معمولا از چسب گرم برای اتصال کفی با رویه استفاده می‌شود. البته با توسعه علم شیمی، بسیاری از تولیدکنندگان بزرگ کتونی‌های راحتی و رانینگ (دوندگی) همچون مجموعه تن‎تاک از چسب‌های آب‌گریز و بسیار مقاوم در اتصال کفی کفش‌ها با رویه استفاده می‌کنند.

مجموعه تولیدی تن‎تاک از زمان تاسیس، همواره سعی کرده است با ارائه محصولات باکیفیت، رقیب اصلی برندهای خارجی در بازار ایران برشمرده شود. شرکت تن‎تاک با طراحی و تولید انواع کفش‌های ایرانی، این امکان را برای مصرف‌کنندگان ایرانی بوجود آورده است تا بتوانند با هزینه اندک تجربه استفاده از یک کفش راحت و بادوام را داشته باشند.

جنس رویه را فراموش نکنید!

نوع متریال به کار رفته در بافت رویه کفش‌ها شاخص بسیاری مهمی است که تمام خریداران کفش‌های ورزشی و رسمی باید به آن توجه کنند. قطعا اولین معیار ما برای خرید یک کفش، زیبایی رویه است، اما تولیدکنندگان بزرگ کفش این موضوع را به خوبی می‌دانند که نباید کیفیت رویه را فدای زیبایی آن کنند.

جنس رویه باید به شکلی باشد که حداقل رطوبت فضا به پا برسد و در عین حال جریان هوا در فضای داخلی کفش متوقف نشود. متریال بکار رفته در ساخت رویه کفش‌ها باید سبک باشند و نباید به روی پا فشار مضاعف وارد کند. بافت رویه کفش باید کاملا متراکم و محکم باشد؛ از همین رو در زمان بررسی کفش مورد نظر، حتما با دست چند بار رویه را کشیده و فشار دهید و از انعطاف‌پذیر بودن و استحکام آن اطمینان حاصل کنید.

برند تن‎تاک با در نظر گرفتن معیارهای تاثیرگذار در کیفیت کفش‌های رسمی، کتونی‌های پیاده روی و بوت، اقدام به استفاده از بهترین متریال‌های موجود در صنعت تولید کفش کرده است تا بتوان با اطمینان خاطر کفش دلخواه خود را از یک تولید‌کننده ایرانی تهیه کرد.

شرکت تن ‎تاک به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکننده‌های کفش ایرانی، توانسته است با در نظر گرفتن استانداردهای جهانی، اقدام به تولید کفش‌های راحت و بادوام ایرانی کند. کفش‌های تن تاک با بهره‌گیری از طرح‌ها و مدل‌های بروز و مدرن خود، تجربه دلنشینی را برای مصرف‌کنندگان ساخته است که قطعا هر کفشی نمی‌تواند این حس را القا کند.

برند تن ‎تاک با در نظر گرفتن نیاز جامعه جوان ایرانی، در حال توسعه برند خود در سراسر کشور بوده و در حال حاضر نزدیک به 40 نماینده فعال در شهرها و استان‌های مختلف ایران دارد. قطعا برند تن‎تاک از جمله تولیدکنندگان ایرانی است که می‌تواند بار دیگر پرچم کشور را با افتخار با تولید و عرضه کالاهای ایرانی خود در بازارهای بین‌المللی بالا ببرد.

از دیگر ویژگی‌های مهم محصولات برند تن‌تاک، قیمت مناسب کالا با توجه به کیفیت بالای آن است که سبب شده محصولات تن‌‌تاک و از جمله کفش‌های تن‌تاک از مقبولیت قابل قبولی در بین مردم ایران برخوردار باشد. تن‌تاک همواره براین اصل پایبند بوده تا با استفاده از بهترین مواد اولیه و پرسنل ایرانی خود محصولی در خور و شایسته مردمان ایران طراحی و همچنین با قیمت مناسب خود بتواند نیاز تمامی قشرهای جامعه را تامین کند.

کاهش التهاب بازار با افزایش عرضه خودروسازان/ قیمت کارخانه و بازار خودرو یکسان می‌شود

جدیدترین اظهارات ربیعی در خصوص بازار ارز کشور از بررسی عملکرد سیف تا همتی +فیلم

اعضای اتحادیه فتوکپی از خدمات بیمه‌تکمیل درمان هیچ رضایتی ندارند

روسیه: به تلاش‌های خود برای حفظ برجام ادامه می‌دهیم

ترامپ: ایران، روسیه و پاکستان باید با داعش مبارزه کنند

اکسپرس: دیدار ظریف با مکرون خشم ترامپ را در می‌آورد

فشار آمریکا به یونان بخاطر کشتی آدریان دریا

ساختمان 8طبقه نیمه کاره طعمه حریق شد

آزمایش خونی که احتمال مرگ را پیش‌بینی می‌کند

واژگونی یک سواری 2کشته برجا گذاشت

زن باردار بر اثر واژگونی خودرو جان باخت

6فرمول برای ماسک صورت خانگی!

مکرون پیش از نشست سران G7 با مقامات ایرانی دیدار می‌کند

علی ربیعی: کنترل بازار ارز خواست شورای‌عالی امنیت ملی و دستور رییس جمهور بود

ظریف: اجازه نمی‌دهم یک قطره از دریای خزر را از ما بگیرند

وزیر خارجه آلمان: تنش‌ها در تنگه هرمز باید کاهش یابد

کریس رونالدو پسرش را شوکه کرد

17نکته برای تقویت ناخن‌ها

ترامپ بار دیگر برجام را توافق وحشتناک خواند

رسیگارهای الکترونیکی رگ‌‌‌ها را تغییر می‌دهند

رونالدو: ممکن است سال دیگر بازنشسته شوم!

کبد چربی‌ها، سیگار را ترک کنند

بازگشت تومان پس از 90 سال

انتخابات روسیه در کشاکش امنیت سایبری و «باگ» امنیتی

افشای راز قتل زن خانه دار ‌

استخدام آدم کش برای قتل شوهر

افزایش دو برابری زنان غرق شده

راه‌اندازی طرح هر خانه یک پایگاه سلامت برای 20میلیون خانوار

ارسال لایحه حذف صفرها از پول ملی به مجلس

تابستان آغشته به« ازن»

هنوز درمان قطعی برای اعتیاد وجود ندارد

قتل به‌خاطر تأخیر در آماده‌شدن ساندویچ

فضولات انسانی بر پیکر دیو سفید پای در بند!

تناقض‌های آماری میلیارد دلاری بازار آرایشی

8 دلیل برای شکست پروژه ائتلاف دریایی

بازگشت 17 هزار حاجی به ایران

آیا دمنوش بابونه خواب‌آور است؟

سلفی روناک یونسی درکنار همسرش +عکس

پلیس برای به دام انداختن کلاهبردار، آگهی منتشر کرد