استارتاپی که توانست برای آموزش و پرورش، آزمون و آموزش آنلاین برگزار کنداخبار تجاری

حضور استارتاپ‌های آموزشی در فضای برگزاری دوره‌های آموزش آنلاین غوغایی به پا کرد. یکی از استارتاپ‌های آموزشی که از سال 1395 فعالیت خود را شروع کرده است، امروز توانسته زیرساخت‌های آموزش آنلاین و آزمون آنلاین خود را برای ارائه خدمات بسیار وسیع در اختیار آموزش و پرورش کشور ایران قرار دهد.

حوزه آموزش یکی از مهمترین بخش‌هایی است که استارتاپ‌ها می‌توانند نقش قابل توجهی در کاهش هزینه‌ها و بالا بردن سطح کیفیت برگزاری دوره‌های آموزشی و ارزیابی داشته باشند. آموزش آنلاین به واسطه حذف محدودیت‌های جغرافیای و زمانی که مهمترین دستاورد آن است، نقش ویژه‌ای در انتقال مفاهیم و آموزش با کیفیتی مثال زدنی ایفا می‌کند.

شاید با کمی کندی نسبت به سایر حوزه‌ها، انتقال دانش نیز در حال تغییر و تحول است. دیگر زمان برگزاری آزمون‌های تعیین سطح و ارزیابی اولیه حضوری به سر آمده و بستر برگزاری آزمون آنلاین دوتست، هر آنچه که نیاز برگزاری یک آزمون آنلاین است را با کیفیتی مثال زدنی و به صرفه برای علاقه‌مندان فراهم آورده است. اکنون به راحتی و با چند کلیک ساده مقدمات دستیابی به اهداف بزرگ آموزشی و توسعه‌ای برای همه در دوتست فراهم شده است. در این فضا تنها به آزمون آنلاین بسنده نشده و این مجموعه بستر برگزاری آموزش آنلاین خود به نام دونس را نیز، در راستای آموزش و ارتقاء سطح دانش به طور یکپارچه فراهم آورده است.

مرجع برگزاری آزمون آنلاین دوتست، توانست طی کمتر از یک ماه بیش از 600 هزار نفر آزمون آنلاین را برگزار کند و زیرساخت آموزش آنلاین دونس، برای 250 هزار نفر مورد استفاده قرار گیرد.

برگزاری این تعداد آموزش و آزمون آنلاین دستاورد بسیار ویژه‌ای برای استارتاپ هرمیس است که دارای دو محصول دوتست و دونس است. یکی از نقاط قوت هرمیس، موفقیت دربرگزاری آزمون برای 30 هزار نفر به طور همزمان است که به واسطه استفاده از کدهای بهینه برنامه نویسی و مدیریت هوشمند سرورها اجرا شده است. از نکات بارز این موفقیت این است که در اجرای این طرح از هیچ سرویس ابری استفاده نشده و این خود، گواه بزرگی از توان برنامه نویسی این تیم استارتآپی دارد.

محمد شریفی مدیرعامل استارتاپ هرمیس با اشاره به تجربه موفق استفاده از زیرساخت‌های این مجموعه در وزارت آموزش و پرورش گفت:  اجرای موفق پروژه برای آموزش و پرورش، بیانگر توانمندی و قدرت استارتاپ‌ها در تامین خدمات به صورت بهینه و هوشمند برای ارگان‌ها و سازمان‌های بزرگ است. دیگر زمان آن فرا رسیده تا با اعتماد بیشتر به استارتآپ‌ها در حوزه‌های مختلف، توانمندی آنها محک بخورد و در صورت موفقیت مورد استفاده انبوه قرار گیرد.

وی در ادامه ضمن ابراز امیدواری از این موفقیت گفت: امید است با شناسایی و معرفی استارتآپ‌های موفق چون هرمیس، اهداف بزرگ رهبر فقیه ایران در راستای جنبش نرم افزاری و جلوگیری از خروج ارز از کشور تحقق یابد.

بزرگترین تجربه دوتست برای برگزاری یک آموزش آنلاین و آزمون آنلاین موفق

ابراهیم وارسته مدیر مارکتینگ این مجموعه نیز در خصوص تجربه هرمیس در برگزاری آموزش آنلاین و آزمون آنلاین موفق گفت: ابتدای سال ۹۸ همراه بود با مراجعه یک مشتری که از اعداد و ارقام بزرگی برای برگزاری یک دوره آموزش آنلاین و در کنار آن آزمون آنلاین برای وزارت آموزش و پرورش صحبت می‌کرد. طبق تجربه‌های قبلی که دوتست با برگزارکننده‌های دیگر داشت در آن زمان بیشتر فکر می‌کردیم عدد ۶۰۰ هزار نفر، بیشتر یک تخمین است و تا عملی شدن فاصله بسیار است اما موفق شدیم این بار این اتفاق موفق را رقم بزنیم و اکنون دوتست خوشحال است که این تجربه را به اشتراک بگذارد.

وی ضمن اشاره به این که بارها و بارها مشتریان مختلفی، اعداد بزرگی برای حضور کاربران در دوره‌های آموزش آنلاین و آزمون آنلاین به دوتست داده بودند افزود: ما در ابتدا تاحدودی به این موضوع بی تفاوت شده بودیم و فکر می‌کردیم که اگر باز هم عدد بالای صد هزار نفر مطرح شود نباید آن را جدی بگیریم اما فروردین سال ۹۸ که یک مشتری بزرگ برگزارکننده دوره‌های آموزشی برای وزارت آموزش و پرورش به ما مراجعه کرد و این بار عدد ۱۰۰ هزار نفر مطرح نشد بلکه اعداد بالای ۶۰۰ هزار نفر موضوع و مخاطب این دوره به خصوص معرفی شد، مجموعه دوتست این بار در نهایت با در نظر گرفتن یک‌سری تمهیدات، تصمیم به برگزاری پروژه آموزش آنلاین در زمینه کارآفرینی و برگزاری آزمون‌های آنلاین در این حوزه گرفت.

وارسته افزود: روز اول این پروژه سایت با سختی و با حضور تعداد قابل توجهی کاربر سایت شروع به کار کرد و به طور کلی از دسترس خارج شد؛ ما در مجموعه دوتست برای کنترل این موضوع از یکی از شرکت‌های مدعی در ارائه خدمات ابری در ایران استفاده کرده بودیم که در صورت حضور نفرات همزمان بیش از 30 هزار نفر در یک لحظه؛ مشکلی پیش نیاید و علی‌رغم ادعاهای بزرگ این مجموعه، ترافیک موجود در سایت کنترل و تحمل نشد.

مدیر مارکتینگ این مجموعه در ادامه با بیان این که دوتست ناامید نشد بیان کرد: علی‌رغم فشار بسیار شدیدی که این کار برای ما داشت ما توانستیم با تکیه بر زیرساخت‌های مجموعه خودمان این پروژه را به انجام برسانیم.

مجموعه دوتست برگزارکننده آزمون آنلاین با تجربه‌های موفقی که پشت سر گذاشته است اکنون می‌تواند به کلیه علاقه‌مندان به کسب دانش در ارزیابی اولیه آنها از سطح دانش خود کمک کند تا آنها بتوانند با آزمون‌های آنلاین و پس از مشاهده گزارش‌های مدیریتی متناسب با نیاز خود، دوره‌های آموزشی که در دونس در جهت رفع نیازهای شناسایی شده براساس استانداردهای روز آموزش آنلاین، قدمی بزرگ در راه توسعه پایدار فعالیت‌های خود بر دارند.

این دو استارتاپ علاوه بر رفع نیاز دسترسی به یک پلتفرم جامع آزمون آنلاین و آموزش آنلاین، کلیه خدمات خود را به صورت یکپارچه و سازمان یافته به علاقه‌مندان کسب دانش ارائه می‌دهد.

برنامه های دولت برای توسعه گردشگری

دومین افت متوالی دلار به ثبت رسید

پورابراهیمی: قیمت دلار واقعی می‌شود

وزارت صنعت احتکار خودرو را تکذیب کرد

وزیر راه خبر داد: آغاز نهضت خانه سازی

انواع پنیر خامه‌ای در بازار چند؟ +جدول

قیمت انواع ماست پرچرب کاله در بازار +جدول

نانسی پلوسی هم درباره ایران به ترامپ هشدار داد

سرنوشت نامعلوم 1میلیون کارت ملی هوشمند در دفاتر پُست

مقصر اصلی حادثه سیل دروازه قرآن شیراز معرفی شد

شیطونی یواشکی خانم بازیگر پشت صحنه یک فیلم +عکس

چرا نباید فرزندتان را بیشتر از همسرتان دوست داشته باشید؟

نرخ بیکاری در استان تهران از 12درصد گذشت

قیمت انواع حلوا شکری در بازار +جدول

برنامه وزارت راه برای خانه‌دار شدن اقشار ضعیف چیست؟

کشف تکه‌ای از پازل بیماری "آسم"

رایزنی‌ پامپئو با اعضای کنگره آمریکا درباره ایران

اظهار نظر اردوغان درباره مرگ مرسی

قیمت انواع ماشین حساب کاسیو دربازار+جدول

قیمت انواع فکس پاناسونیک در بازار +جدول

مسکن اقساطی برای کارمندان 2هفته دیگر نهایی می‌شود

انگلیس با پرداخت غرامت به بانک ملت موافقت کرد

گوشت قرمز ارزان نمی‌شود؟

جهانگیری ‌خطاب به آمریکایی‌ها‌‌ چه گفت؟

دستگیری آرسن لوپن‌های اینترنتی! +فیلم

ارزش جهانی دلار کاهش یافت

وعده جدید رئیس جمهور درباره مسکن

دلار 35 هزار و 500 تومان شد؟!

اول تیر؛ آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی صاحبان مشاغل

کشف 6کیلوشمش طلا و 50قطعه عتیقه

چاووش اوغلو به اصفهان سفر می‌کند

بانه؛ فروشگاه بزرگ لوازم خانگی تقلبی

گریم جالب خانم بازیگر +عکس

زمان اعلام شده برای دادگاه نجفی حقیقت ندارد

دستگیری سارقان یک میلیاردی بازار تهران

PS٥ و XBOX٢ لحظه شماری برای نبرد تازه

توصیه‌های مهم بهداشتی و تغذیه‌ای به زائران حج تمتع

برنامه وزارت صنعت برای رونق تولید رونمایی شد

شکایت فدراسیون والیبال لهستان از ایران به FIVB

آمریکا دست از تحریک ایران بردارد

سفر سالانه 300هزار خارجی برای انجام امور درمانی به ایران

شرط جریمه نشدن خودروها در طرح جدید ترافیک پایتخت

تقسیم سود 90 درصدی افق کورش در نخستین مجمع عمومی سالانه/ رشد شتابان تعداد فروشگاه‌ها همچنان ادامه دارد

فراخوان مشمولان فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها در تیر98

اطلاعیه عرضه اولیه «سیمرغ» + جزئیات

درخشش دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی جهانی

سفر به چابهار چقدر آب می‌خورد؟

قیمت‌ انواع موبایل‌های‌ باپشتیبانی4G +جدول

جدیدترین عطرهای تابستانه زنانه چند؟ +جدول