در حاشیه تحریم هوآوی توسط گوگلاخبار تجاری

در خبرها آمده بود که گوگل برای هوآوی در ارتباط با سیستم عامل آندروید از این پس محدودیت‌هایی قائل می‌شود. این محدودیت‌ها شاید در نگاه اول برای یک شرکت تولید کننده گوشی مبتنی بر سیستم عامل آندروید نگران کننده به نظر برسد، ولی در ارتباط با هوآوی این امر متفاوت است.

گوگل برای هوآوی در ارتباط با سیستم عامل آندروید از این پس محدودیت هایی قائل می‌شود که این محدودیت‌ ها شامل دسترسی به فایل‌های به روزرسانی سیستم عامل و مجوزهای دسترسی به اپلیکیشن‌های گوگل است. این محدودیت‌ها شاید در نگاه اول برای یک شرکت تولید کننده گوشی مبتنی بر سیستم عامل آندروید نگران کننده به نظر برسد، ولی در ارتباط با هوآوی این امر متفاوت است.

بر مبنای شنیده‌ها، هوآوی مدت‌ها بوده که خود را برای شرایطی که گوگل سیستم عامل خود را در آینده از حالت فعلی خارج کند و بهای زیادی برای مجوزهای آن طلب کند آماده کرده بود. این شرکت در سال‌های گذشته با استخدام ده‌ها نفر از حلقه مهندسان ارشد اصلی طراح سیستم عامل آندروید در بخش‌های نرم افزاری خود، به موازات پروژه‌هایی چون طراحی رابط کاربری اختصاصی هوآوی با نام EMUI‌، مشغول کار روی پروژه‌هایی بوده که در مواقع این چنین بتواند این شرکت را از بحران برهاند.

در واقع همین نگاه دوراندیشانه هوآوی بوده که علی رغم فشارهای تکنولوژیک و بعضاً سیاسی رقبا، این برند را همچنان جلو برده و به دومین برند بازار گوشی‌های هوشمند دنیا تبدیل شده است. مصداق‌های دیگر این دوراندیشی را می‌توان در بخش‌های زیادی از این شرکت مشاهده کرد.

به عنوان نمونه هوآوی در پیچیده‌ترین حوزه سخت افزاری یعنی طراحی چیپ‌های پردازشی، نه تنها از نگاه تکنولوژیک مستقل از تولید کنندگان بزرگ پردازنده در دنیا عمل می‌کند، بلکه از آنها نیز پیشی گرفته و به اولین شرکتی بدل شده که پردازنده‌هایی با قابلیت پردازش هوش مصنوعی برای تجهیزات موبایل را به بازار عرضه کرده است.

به علاوه این شرکت در حوزه پردازش تصویری و عکاسی با موبایل به خصوص در گوشی‌های اخیر خود مانند سری Huawei P30 ابداعاتی را به انجام رسانده که استانداردهای عکاسی و انتظارات کاربران در گوشی‌های هوشمند را به سطحی جدید ارتقا داده است. باتری و سرعت شارژ نیز حوزه دیگری است که هوآوی مدت‌هاست خود را از رقبا متمایز کرده است.

به جرات می‌توان گفت در برخی از حوزه‌ها رقیب اصلی هوآوی، خود هوآوی است چرا که رقبا مدت‌هاست از حیث تکنولوژیک در فضای متفاوتی نسبت به هوآوی سیر می‌کنند. به همین دلیل هم هست که در سالی که اندازه بازار گوشی‌های هوشمند میان رده و بالا رده در برخی کشورهای دنیا کوچک شده، هوآوی تنها برندی بین سه برند اصلی بازار گوشی‌های هوشمند بوده که سهم بازار خود را در آن کشورها ارتقا داده است.

به هر روی آنچه هوآوی را همیشه در بحران‌های این چنینی نجات داده است، تکیه به توان داخلی و ابتکارات مهندسان این شرکت بوده است. امری که در حوزه نرم افزار هم بارها به رخ رقبا کشیده شده است. از این نگاه می‌توان بیانیه هوآوی را نسبت به بحران اخیر این گونه تفسیر کرد که هوآوی خود را برای این بحران نیز از قبل آماده کرده بود.

بیانیه شرکت هواوی در ارتباط با بحران اخیر:

"Huawei سهم قابل توجهی در توسعه و رشد اندروید در سراسر جهان دارد و به عنوان یکی از شریک‌های کلیدی اندروید در سراسر جهان شناخته می‌شود، Huawei روی پلت فرم باز اندروید در جهت توسعه یک سیستم که به نفع کاربران و صنعت است، کار کرده. Huawei هم‌چنان به ارائه به روزرسانی‌های امنیتی و خدمات پس از فروش به تمام محصولات خود مانند گوشی‌های هوشمند و تبلت ادامه خواهد داد، که شامل محصولاتی می‌شودکه فروخته شده یا هنوز موجود است.

اکوسیستم نرم افزاری ما ایمن و پایدار به مسیر خودش ادامه می‌دهد تا بهترین تجربه ممکن را برای همه کاربران در سطح جهان به ارمغان بیاورد. "

هوآوی در این بیانیه به وضوح اشاره کرده که خود این شرکت بخشی از پروسه ارتقا و رشد سیستم عامل آندروید تاکنون بوده است و اگر گوگل بخواهد خود را از کمک‌های هوآوی در این زمینه محروم کند، قطعاً هوآوی تنها بازنده این بازی نخواهد بود. از سوی دیگر هسته اصلی پلتفرم آندروید یک هسته اوپن سورس و متن باز است و متخصصان امر می‌دانند که روی پلتفرم های متن باز چیزی به نام تحریم اساساً تعریف شدنی نیست. تنها برخی اپلیکیشن‌های اختصاصی گوگل باقی می‌ماند که در صورت قطعی شدن این تحریم هوآوی از آنها محروم می‌شود که برای این امر هم در بازار چین و برخی کشورهای دیگر سال‌هاست هوآوی به اپلیکیشن‌های جایگزین روی آورده است.

با نگاه استراتژیک از بالا می‌توان متوجه شد که تحریم‌های این چنینی در بازار تجهیزات تکنولوژیک در برابر توان شرکت‌هایی چون هوآوی تنها در حوزه مانورهای تبلیغاتی می‌تواند دردسر ایجاد کند و نه در تجربه واقعی کاربران روی تجهیزات این شرکت و چه بسا این تحریم‌ها نه تنها موجب ضعف هوآوی نشوند، که به قدرتمندتر شدن آنها بیانجامند.

کاهش التهاب بازار با افزایش عرضه خودروسازان/ قیمت کارخانه و بازار خودرو یکسان می‌شود

جدیدترین اظهارات ربیعی در خصوص بازار ارز کشور از بررسی عملکرد سیف تا همتی +فیلم

اعضای اتحادیه فتوکپی از خدمات بیمه‌تکمیل درمان هیچ رضایتی ندارند

روسیه: به تلاش‌های خود برای حفظ برجام ادامه می‌دهیم

ترامپ: ایران، روسیه و پاکستان باید با داعش مبارزه کنند

اکسپرس: دیدار ظریف با مکرون خشم ترامپ را در می‌آورد

فشار آمریکا به یونان بخاطر کشتی آدریان دریا

ساختمان 8طبقه نیمه کاره طعمه حریق شد

آزمایش خونی که احتمال مرگ را پیش‌بینی می‌کند

واژگونی یک سواری 2کشته برجا گذاشت

زن باردار بر اثر واژگونی خودرو جان باخت

6فرمول برای ماسک صورت خانگی!

مکرون پیش از نشست سران G7 با مقامات ایرانی دیدار می‌کند

علی ربیعی: کنترل بازار ارز خواست شورای‌عالی امنیت ملی و دستور رییس جمهور بود

ظریف: اجازه نمی‌دهم یک قطره از دریای خزر را از ما بگیرند

وزیر خارجه آلمان: تنش‌ها در تنگه هرمز باید کاهش یابد

کریس رونالدو پسرش را شوکه کرد

17نکته برای تقویت ناخن‌ها

ترامپ بار دیگر برجام را توافق وحشتناک خواند

رسیگارهای الکترونیکی رگ‌‌‌ها را تغییر می‌دهند

رونالدو: ممکن است سال دیگر بازنشسته شوم!

کبد چربی‌ها، سیگار را ترک کنند

بازگشت تومان پس از 90 سال

انتخابات روسیه در کشاکش امنیت سایبری و «باگ» امنیتی

افشای راز قتل زن خانه دار ‌

استخدام آدم کش برای قتل شوهر

افزایش دو برابری زنان غرق شده

راه‌اندازی طرح هر خانه یک پایگاه سلامت برای 20میلیون خانوار

ارسال لایحه حذف صفرها از پول ملی به مجلس

تابستان آغشته به« ازن»

هنوز درمان قطعی برای اعتیاد وجود ندارد

قتل به‌خاطر تأخیر در آماده‌شدن ساندویچ

فضولات انسانی بر پیکر دیو سفید پای در بند!

تناقض‌های آماری میلیارد دلاری بازار آرایشی

8 دلیل برای شکست پروژه ائتلاف دریایی

بازگشت 17 هزار حاجی به ایران

آیا دمنوش بابونه خواب‌آور است؟

سلفی روناک یونسی درکنار همسرش +عکس

پلیس برای به دام انداختن کلاهبردار، آگهی منتشر کرد