فواید آب معدنی طبیعی برای سلامتی

۱۰ خاصیت منحصر به فرد آب معدنی برای سلامتی و زیباییاخبار تجاری

مطمئنا خیلی‌ها با خود فکر کرده‌اند که آب معدنی که هر روز می‌نوشند چه خواص منحصر و شگفت‌انگیزی می‌تواند بر سلامت داشته باشد. آب معدنی ترکیبا ضروری مواد معدنی مهمی همچون منیزیم، سدیم، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، سدیم ،کلسیم و پتاسیم را دارا است.

منیزیم، سدیم، کلسیم و پتاسیم تاثیر کاملا متفاوتی در مقایسه با آب جوشیده و یا آب شهری بر روی سلامتی و متابولیسم بدن دارند! در کمال تعجب مصرف مداوم آب معدنی تاثیر مستقیم با افزایش کیفیت سلامتی و سطح متابولیسم بدن دارد.

بدن انسان‌ها تشکیل شده از مواد معدنی مهمی است که برای رشد و تکثیر سلول‌های جدید به آن‌ها نیاز است. کمبود این مواد معدنی تاثیر مستقیم بر سلامت دارد، از ظاهر پوست و مو گرفته تا سیستم گوارش و موارد حیاتی چون عملکرد صحیح مغزی.

حتما الان بسیار برای برخی افراد اهمیت و تاثیر مدوام آب معدنی بر سلامت جالب باشد و سوال کنند دقیقا چه تاثیری بر روی سلامتی آنها می‌گذارد پس در ادامه به این موضوع پرداخته می‌شود.

متاسفانه در باور رایج عموم هر آب بسته بندی شده‌ای در بازار آب معدنی است در صورتی که اکثر برندهای داخل بازار آب آشامیدنی بسته بندی شده هستند! در بازار فعلی تنها چند برند مطرح هستند که آب معدنی طبیعی دارند مانند: آب معدنی کرست، آب معدنی واتا و چند شرکت محدود دیگر. حتما همه تاکنون روی بطری آب معدنی را مطالعه کرده‌اند که نوشته شده باشد آب معدنی طبیعی نه آب آشامیدنی یا آب آشامیدنی غنی شده.

1- افزایش سلامت استخوان بندی

آب معدنی طبیعی سرشار از کلسیم است، اما کلسیم طبیعی قابل جذب برای بدن دقیقا میزانی که برای مصرف روزانه نیاز است، پس بدیهی است اگر شخصی به جای قرص‌های مکمل  میزان آب مصرفی روزانه خود را از آب معدنی کسب کند، کلسیم مورد نیاز بدن خود را تامین خواهد کرد. چرا که بسیاری از مکمل‌های کلسیم به دلیل فرم شیمیایی و مصنوعی که دارند به صورت سنگ در کلیه رسوب می‌کنند و تنها باعث جذب کامل و بهبود استخوان بندی و کیفیت آن نمی‌شوند بلکه باعث ایجاد سنگ‌های کلسیمی کلیوی هم می‌شوند.

2- تنظیم میزان چربی بدن

آب معدنی به دلیل دارا بودن مواد معدنی بسیار اصلی مورد نیاز بدن و دارا نبودن حتی میزانی چربی به سیستم بدن برای شکستن راحت‌تر چربی‌های ذخیره شده در بدن به عنوان سوخت مصرفی جایگزین قند و گلوکوز کمک می‌کند. به زبان ساده مصرف روزانه و مداوم آب معدنی کمک می‌کند که بدن سوخت و ساز سالم‌تری داشته باشد در نتیجه شخص سالم‌تر باشد و بدن خوش فرم‌تری داشته باشد.

3- مدیریت فشار خون

آب معدنی یکی از مهمترین موارد برای مدیریت و تنظیم فشار خون است، بخش عمده تشکیل دهنده خون، آب است و همچنین موردی که باعث تنظیم فشار خون می‌شود تناسب الکترو مغناطیسی یون‌های آزاد در خون هستند، به طور مثال زمانی که فشار شخصی می‌افتد از نمک استفاده می‌کند تا یون فعال NaCl+ که باعث تثبیت تعادل الکتریکی خون می‌شود در بدن ایجاد شود.

دقیقا همین جاست که منیزیم و کلسیم موجود در آب معدنی باعث ایجاد تعادل در فشار خون می‌شوند.

4- کاهش بیماری‌های قلبی

همان طور که اشاره شد آب معدنی توانایی تنظیم متابولیسم و تسهیل شکست ساختار چربی‌ها در بدن را دارد. این دقیقا زمانی است که شخص از انباشته شدن کلسترول بد در بدن خود رها می‌شود.

کلسترول بد یا همان LDL در عروق و دیواره‌های جانبی آن‌ها رسوب می‌کند و با گردش خون در بدن جاری نمی‌شود و به ویژه در ورودی عروق به هم متصلی که باریک‌تر هستند ایجاد گرفتگی و بسته شدن عروق می‌کند. همین امر باعث افزایش فشار خون می‌شود که هر 2 یعنی فشار خون بالا و عروق بسته رابطه مستقیم با سکته قلبی و اکثر بیماری‌های قلبی دارند. در نتیجه به واسطه مصرف آب معدنی شخص از اکثر بیماری‌های قلبی به ویژه سکته قلبی در امان خواهد ماند.

5- کاهش میزان اسیدی بودن

آب معدنی حاوی سولفات است. سولفات‌ها کاتالیزورهای پانکراس هستند تا آنزیم‌های گوارش مانند لیپاز و آمیلاز تولید کنند. این آنزیم‌های گوارشی مشکلات مانند نفخ و یبوست را کاهش می‌دهد. این باعث انعقاد بیشتر سموم در دئودنوم و روده می‌شود. در نتیجه، مشکل اسیدیته رفع و با هضم مناسب تخلیه می‌شود. نباید فراموش شود که هر چند محیط بدن، رو به اسیدی شدن برود بیماری‌های بیشتری به سراغ شخص می‌آیند و هر چه محیط بدن اصولا به سمت تعادل قلیایی یا همان کاهش میزان اسیدی بودن برود سیستم ایمنی بدن او مقاوم‌تر و کارآمدتر است.

6- افزایش هوشیاری فیزیکی

آب معدنی ترکیبی از مواد معدنی مختلف مانند منیزیم و پتاسیم است. این مواد معدنی برای رشد مناسب و عملکرد عضلات انسانی مورد نیاز است. آنها میزان پاسخ ماهیچه‌ها را بهبود می‌بخشند.

پتاسیم از مهمترین عوامل تاثیر گذار بر ریکاوری و بهبود بافت عضلانی است دقیقا به همین دلیل است که به اکثر ورزشکاران پیشنهاد مصرف موز و هندوانه داده می‌شود به دلیل حضور عنصر کلیدی پتاسیم، عضلات به انقباض و انقباض بیشتر کمک می‌کنند. از این رو، آب معدنی میزان هوشیاری و آمادگی جسمانی را افزایش می‌دهد و باعث افزایش سلامت فردی می‌شود.

7- افزایش هوشیاری ذهنی

پتاسیم نیز به عنوان یک ماده معدنی مفید برای شارژ ذهنی نامیده می‌شود. یک مولکول فعال و الکترولیت در مغز است. از این رو، آب معدنی یک گزینه خوب برای افزایش حافظه و تمرکز خود است. این باعث افزایش هوش ذهنی و رهایی از خستگی ذهنی و آرامش می‌شود.

8- افزایش درخشندگی و کیفیت پوست

آب معدنی یک منبع تازه از ذرات سیلیس است که به دوست پوست معروف هستند. سیلیکا راز طبیعی زیبایی پوست است. سیلیکا باعث تولید کلاژن در پوست انسان می‌شود. شکل‌گیری کلاژن بیشتر باعث کاهش چین و چروک، لکه‌های تیره و چال‌ها می‌شود. این رونددر نهایت باعث می‌شود که پوست آزاد، مرطوب، انعطاف‌پذیر و درخشان باشد. یکی از رموز زیبایی و شفافیت پوست مصرف مداوم و به اندازه آب معدنی طبیعی است. که در کنار فرآیند آب رسانی پوست را تازه و جوان نگه می‌دارد.

9- تسکین و کاهش آرتروز

آب معدنی طبیعی یک درمان شگفت انگیز است برای التهاب و دردهای ناشی از آرتروز است. مواد معدنی و ترکیبات فعال آن التهابات مربوط به آرتریت روماتوئید را کاهش می‌دهند. مزایای ضد التهاب آب معدنی باعث کاهش مواردی همچنین تورم در مفاصل ناشی از این اختلال شدید استخوانی را شامل می‌شود. اکثر التهابات عموما در صورت وجود سیستم ایمنی قوی و کارآمد در کنار حضور مواد معدنی اصلی مورد نیاز بدن به مرور کاهش پیدا می‌کنند.

10- افزایش کیفیت و ضخامت مو

سلامت مو در جهان مدرن موضوعی بسیار مهم است. آلودگی هوای شهری  و خورشید عمدتا کیفیت مو را خراب می‌کنند. آب معدنی با بازگرداندن سطح از بین رفته نرمال پوست از طریق داخل بدن، میزان PH فولیکول‌های مو را تنظیم می‌کند. این امر باعث افزایش اکسیژن به مغز می‌شودکه در نتیجه دریافت بیشتر اکسیژن بافت مو ترمیم می‌شود و به هر رشته مو در برابر آسیب ناشی از خورشید و آلودگی کمک می‌کند.

مزایای ذکر شده در رابطه با مصرف آب معدنی طبیعی برای تمام افراد در جهت حفظ و افزایش کیفیت سلامت و زیبایی شناخته شده است.

علاقه‌مندان به خرید آنلاین ارزان‌تر و بدون درد سر حمل و نقل می‌توانند برای اولین بار از فروشگاه آنلاین آب معدنی خرید مستقیم داشته باشند.

کاهش التهاب بازار با افزایش عرضه خودروسازان/ قیمت کارخانه و بازار خودرو یکسان می‌شود

جدیدترین اظهارات ربیعی در خصوص بازار ارز کشور از بررسی عملکرد سیف تا همتی +فیلم

اعضای اتحادیه فتوکپی از خدمات بیمه‌تکمیل درمان هیچ رضایتی ندارند

روسیه: به تلاش‌های خود برای حفظ برجام ادامه می‌دهیم

ترامپ: ایران، روسیه و پاکستان باید با داعش مبارزه کنند

اکسپرس: دیدار ظریف با مکرون خشم ترامپ را در می‌آورد

فشار آمریکا به یونان بخاطر کشتی آدریان دریا

ساختمان 8طبقه نیمه کاره طعمه حریق شد

آزمایش خونی که احتمال مرگ را پیش‌بینی می‌کند

واژگونی یک سواری 2کشته برجا گذاشت

زن باردار بر اثر واژگونی خودرو جان باخت

6فرمول برای ماسک صورت خانگی!

مکرون پیش از نشست سران G7 با مقامات ایرانی دیدار می‌کند

علی ربیعی: کنترل بازار ارز خواست شورای‌عالی امنیت ملی و دستور رییس جمهور بود

ظریف: اجازه نمی‌دهم یک قطره از دریای خزر را از ما بگیرند

وزیر خارجه آلمان: تنش‌ها در تنگه هرمز باید کاهش یابد

کریس رونالدو پسرش را شوکه کرد

17نکته برای تقویت ناخن‌ها

ترامپ بار دیگر برجام را توافق وحشتناک خواند

رسیگارهای الکترونیکی رگ‌‌‌ها را تغییر می‌دهند

رونالدو: ممکن است سال دیگر بازنشسته شوم!

کبد چربی‌ها، سیگار را ترک کنند

بازگشت تومان پس از 90 سال

انتخابات روسیه در کشاکش امنیت سایبری و «باگ» امنیتی

افشای راز قتل زن خانه دار ‌

استخدام آدم کش برای قتل شوهر

افزایش دو برابری زنان غرق شده

راه‌اندازی طرح هر خانه یک پایگاه سلامت برای 20میلیون خانوار

ارسال لایحه حذف صفرها از پول ملی به مجلس

تابستان آغشته به« ازن»

هنوز درمان قطعی برای اعتیاد وجود ندارد

قتل به‌خاطر تأخیر در آماده‌شدن ساندویچ

فضولات انسانی بر پیکر دیو سفید پای در بند!

تناقض‌های آماری میلیارد دلاری بازار آرایشی

8 دلیل برای شکست پروژه ائتلاف دریایی

بازگشت 17 هزار حاجی به ایران

آیا دمنوش بابونه خواب‌آور است؟

سلفی روناک یونسی درکنار همسرش +عکس

پلیس برای به دام انداختن کلاهبردار، آگهی منتشر کرد