چگونه بجای استخدام در شرکت‌های دولتی، با کمترین سرمایه کسب‌وکار راه‌اندازی کنیم؟

معرفی مشاغل با درآمد عالی در رکود اقتصادی کشوراخبار تجاری

در این گزارش تعدادی از مشاغل و کسب و کارهای روز دنیا که در ایران هنوز رونق چندانی ندارند، معرفی شده و راهنمایی‌های لازم برای تهیه تجهیزات و سرمایه موردنیاز برای هریک از آنها ارائه شده است.

با توجه به شرایط خاص اقتصادی ایران که باعث رکود در مشاغل مختلف شده، شاید داشتن یک شغل مناسب و پردرآمد، رؤیای خیلی از افراد جامعه باشد. بهتر است واضح گفته شود که در این موقعیت خاص کشور، افرادی با هوش اقتصادی بالا، مسیر درست را انتخاب کرده و نه‌تنها برای خود کسب‌وکاری موفق راه‌اندازی می‌کنند بلکه در این‌ بین کارآفرینی کرده و کالاهای موردنیاز جامعه را به‌دست هم‌وطنان خود می‌رسانند.

همه می‌توانند به‌جای نگرانی، با کمی تأمل و تحقیق جزو آن دسته از افراد باشند و بازارهای گمشده ایران را پیدا کنند.

در اینجا این سؤال مطرح می‌شود که چه چیزی باید تولید شود تا در بازار، فروش خوبی داشته باشد؟ مطمئناً تمام کالاهایی که واردات آن‌ها به دلیل تحریم‌ها، انجام‌پذیر نیست، می‌تواند سودآوری خوبی داشته باشد. در ادامه نمونه‌هایی از مشاغل پردرآمد توسط شرکت رکورد و شرکت روتک (که زیرمجموعه آن است)، با توجه به رکود بازار پیشنهاد می‌شود.

نیازی نیست به این قضیه فکر شود که چقدر سرمایه‌گذاری برای مشاغلی که شرکت رکورد می‌خواهد معرفی کند نیاز است، چون با مراجعه به سایت رکورد و روتک و مشاوره رایگان، برای ایجاد کسب‌وکارهای جدید، با هر سرمایه‌ای، به‌راحتی می‌توان پاسخ این سوالات را پیدا کرد.

مشاغل مرتبط با صنعت نساجی و پوشاک:

با توجه به اینکه تا به‌حال عمده تأمین پوشاک کشور از طریق واردات از کشورهای چین و ترکیه صورت می‌گرفته و در حال حاضر واردات آن‌ها امکان‌پذیر نیست؛ لذا بازار صنعت نساجی رونق فراوانی گرفته است.

شرکت رکورد به جهت کمک به توسعه بازار نساجی، اقدام به واردات انواع دستگاه‌های نساجی اعم از دستگاه‌های چاپ روی پارچه، روسری، تی‌شرت، لباس و ... کرده است. در کنار آن شرکت روتک نیز دستگاه‌های برش لیزری را برای تولید انبوه لباس‌ها، به بازار ارائه می‌دهد.

صنعت نساجی یکی از گران‌ترین صنایع محسوب می‌شود ولی اگر شخصی سرمایه زیادی ندارد و تمایل دارد وارد این صنعت شود؛ نگران نباشد. می‌تواند تولیدی کوچک‌تری را با خرید دستگاه‌های کاتر پلاتر و پرس حرارتی، به جهت چاپ روی انواع لباس‌های ورزشی و یا روی انواع پارچه‌های سایز کوچک راه‌اندازی کند. خرید این دستگاه‌ها سرمایه‌ای بین ۴ تا ۸ میلیون تومان نیاز دارد.

مشاغل مرتبط با کیف و کفش:

کیف و کفش یکی از نیازهای ضروری افراد جامعه است که متأسفانه در حال حاضر واردات آنها امکان‌پذیر نیست. پس اگر شخصی تمایل به تولید کیف و کفش ایرانی دارد و یا می‌خواهد چند قدم از رقبای خود جلوتر باشد؛ شرکت روتک به آنها پیشنهاد می‌کند که نمونه‌هایی از کیف و کفش‌های چرمی، نمدی و پارچه‌ای را با طراحی‌های زیبا با استفاده از دستگاه‌های لیزر، حکاکی و برش دهد و محصولاتی با طراحی روز دنیا وارد بازار کند. برای خرید این دستگاه سرمایه‌ای بین ۲۵ تا ۵۵ میلیون تومان نیاز است.

مشاغل مرتبط با دکوراسیون داخلی:

امروزه دکوراسیون داخلی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رشته‌های دانشگاهی شناخته‌شده و به همین دلیل می‌توان به اهمیت ویژه آن در جامعه پی برد. اما داشتن خلاقیت و ایده‌های نو در این صنعت، مستلزم شناخت تکنولوژی‌هایی جدید است. شرکت رکورد با ارائه انواع مختلف دستگاه‌های چاپ روی پارچه، مبلمان، کاغذدیواری، چوب و انواع مختلف سطوح، توانسته تحولات نوینی را در این صنعت ایجاد کند.

علاوه بر این، شرکت روتک پیشنهاد خرید دستگاه‌های لیزر را به جهت ساخت انواع لوسترها، دیوارهای کاذب و پاراوان‌ها، تابلوها، ساعت و وسایل تزیینی مختلف پیشنهاد می‌دهد. سرمایه‌گذاری برای ورود به این صنعت بین ۲۵ تا ۵۵ میلیون تومان است.

تبلیغات:

امروزه تبلیغات یکی از مهم‌ترین مسائلی است که صاحبان مشاغل به اهمیت آن پی برده‌اند و حتی در بدترین شرایط اقتصادی سعی کرده‌اند تا بودجه‌ای برای تبلیغات خود داشته باشند. تبلیغات به روش‌های مختلفی در ایران انجام می‌شود و در هر شرایط اقتصادی می‌تواند بازده مالی خوبی داشته باشد. با استفاده از دستگاه‌های مختلفی مانند کاتر، چاپ بنر، پرس حرارتی، لیزر و ... می‌توان وارد صنعت تبلیغات شد.

بسته‌بندی:

با توجه به این‌که تولید داخلی کشور در صنایع مختلف رو به افزایش است؛ لذا صنعت بسته‌بندی نیز رونق بیشتری خواهد گرفت. در صورتی‌که بتوان بازارهای نوین را شناسایی کرد، می‌توان از سرمایه خود برای خرید یک دستگاه لیزر از شرکت روتک بهره گرفته و کسب‌وکاری در صنایع مختلف برای بسته‌بندی محصولات راه‌اندازی کرد.

این‌ها نمونه‌های کوچکی از تجربه افرادی بوده که با مشاوره از این دو مجموعه توانسته‌اند مشاغل گمشده بازار را یافته و در مسیر خود موفقیت‌های زیادی کسب کنند.

باید دقت داشت که برای شروع کار نیازی نیست که حتماً دستگاهی خریداری کرد. می‌توان برای ارزیابی میزان سود فروش کالای موردنظر خود، ابتدا کالای خود را با شرکت‌هایی که دستگاه دارند تولید کرده و پس از اطمینان از فروش و سوددهی، مقدمات خرید دستگاه و راه‌اندازی خط تولید موردنظر را شروع کرد. این روش برای افرادی که سرمایه خرید دستگاه‌ها را ندارند بسیار مفید است.

در حال حاضر، نگرانی درباره وضع اقتصادی پیش‌آمده کاری از پیش نمی‌برد. بنابراین باید سعی کرد بهترین تصمیم را گرفته و جزو برندگان این بازار بود.

کاهش التهاب بازار با افزایش عرضه خودروسازان/ قیمت کارخانه و بازار خودرو یکسان می‌شود

جدیدترین اظهارات ربیعی در خصوص بازار ارز کشور از بررسی عملکرد سیف تا همتی +فیلم

اعضای اتحادیه فتوکپی از خدمات بیمه‌تکمیل درمان هیچ رضایتی ندارند

روسیه: به تلاش‌های خود برای حفظ برجام ادامه می‌دهیم

ترامپ: ایران، روسیه و پاکستان باید با داعش مبارزه کنند

اکسپرس: دیدار ظریف با مکرون خشم ترامپ را در می‌آورد

فشار آمریکا به یونان بخاطر کشتی آدریان دریا

ساختمان 8طبقه نیمه کاره طعمه حریق شد

آزمایش خونی که احتمال مرگ را پیش‌بینی می‌کند

واژگونی یک سواری 2کشته برجا گذاشت

زن باردار بر اثر واژگونی خودرو جان باخت

6فرمول برای ماسک صورت خانگی!

مکرون پیش از نشست سران G7 با مقامات ایرانی دیدار می‌کند

علی ربیعی: کنترل بازار ارز خواست شورای‌عالی امنیت ملی و دستور رییس جمهور بود

ظریف: اجازه نمی‌دهم یک قطره از دریای خزر را از ما بگیرند

وزیر خارجه آلمان: تنش‌ها در تنگه هرمز باید کاهش یابد

کریس رونالدو پسرش را شوکه کرد

17نکته برای تقویت ناخن‌ها

ترامپ بار دیگر برجام را توافق وحشتناک خواند

رسیگارهای الکترونیکی رگ‌‌‌ها را تغییر می‌دهند

رونالدو: ممکن است سال دیگر بازنشسته شوم!

کبد چربی‌ها، سیگار را ترک کنند

بازگشت تومان پس از 90 سال

انتخابات روسیه در کشاکش امنیت سایبری و «باگ» امنیتی

افشای راز قتل زن خانه دار ‌

استخدام آدم کش برای قتل شوهر

افزایش دو برابری زنان غرق شده

راه‌اندازی طرح هر خانه یک پایگاه سلامت برای 20میلیون خانوار

ارسال لایحه حذف صفرها از پول ملی به مجلس

تابستان آغشته به« ازن»

هنوز درمان قطعی برای اعتیاد وجود ندارد

قتل به‌خاطر تأخیر در آماده‌شدن ساندویچ

فضولات انسانی بر پیکر دیو سفید پای در بند!

تناقض‌های آماری میلیارد دلاری بازار آرایشی

8 دلیل برای شکست پروژه ائتلاف دریایی

بازگشت 17 هزار حاجی به ایران

آیا دمنوش بابونه خواب‌آور است؟

سلفی روناک یونسی درکنار همسرش +عکس

پلیس برای به دام انداختن کلاهبردار، آگهی منتشر کرد