پیش بینی رفتار بازار آهن در سال 1398اخبار تجاری

پیش بینی رفتار قیمت آهن آلات به طور کلی وابسته به پارامترهای بسیاری است. به ویژه در ایران با توجه به نوع اقتصاد و نقدهای بسیاری که بر بسته بودن و مقررات دست‌و‌پاگیر آن وارد است و عدم آمارهای مشخص و شفاف در مورد معاملات و مبادلات این بازار بررسی لحظه به لحظه‌ عوامل مختلفی را می‌طلبد.

رفتار بازار آهن در سال جاری

با توجه به رکود اقتصادی ایران در شرایط فعلی، پیش بینی رفتار قیمت آهن آلات آسان نیست. از آنجایی که پیش‌بینی رفتار قیمت آهن‌آلات به طور کلی وابسته به پارامترهای بسیاری است و به ویژه در ایران با توجه به نوع اقتصاد و نقدهای بسیاری که بر بسته بودن و مقررات دست‌و‌پاگیر آن وارد است، عدم آمارهای مشخص و شفاف در مورد معاملات و مبادلات این بازار  می‌توان گفت برای بررسی رفتار بازار آهن در سال جاری نیاز به تحلیل و بررسی لحظه به لحظه‌ عوامل مختلفی است.

آنچه مسلم است تقاضای موثر، تعیین کننده‌ی رفتار بازار آهن خواهد بود. با توجه به اینکه مشتریان این کالا چه کسانی هستند و کسب‌و‌کار آنان در چه شرایطی از لحاظ اقتصادی است، می توان نشانه هایی را برای پیش بینی رفتار عرضه به دست آورد.

با نگاه به سناریوی افزایش قیمت بنزین و نان از طرفی و ناتوانی دولت، به گفته رییس جمهور در سخنان پیش از نوروز امسال، در افزایش دستمزد کارگران و کارمندان و البته نحیف‌تر شدن بدنه‌ شرکت‌های خصوصی و کارفرمایان، انتظار افزایش نرخ بیکاری دور نیست.

با توجه به اینکه صنعت فولاد کشور تا حد بسیار زیادی دولتی است نارضایتی منابع انسانی در تولید اثرات خود را می‌گذارد. آن هم در شرایطی که به نقل از رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران پیش بینی کل تولید سال جاری 30 میلیون تن برآورد می‌شود که بیش از ۲ برابر مصرف داخلی است و با توجه به تحریم‌هایی که علیه ایران بیش از پیش سختگیرانه‌تر وضع می‌شوند امکان صادرات را نیز چالش برانگیز می‌کند.

رکود بازار مسکن و ساخت و ساز در همین روزها تاثیر به سزایی روی کلیه بازارهای متصل از جمله فلزات ساختمانی داشته است. بازارهایی که امکان ثابت نگهداشتن قیمت‌های‌شان را به دلیل بهای تمام شده‌ بالا ندارند و در شیب صعودی قیمت هستند با کاهش شدید توان خرید متقاضیان مواجه‌اند چرا که بهای تمام شده‌ی مسکن را بالا می‌برند و البته تقاضا به سمت بافت کهنه‌تر می‌رود و قیمت آن بازار هم بالا می‌رود بدون اینکه میزان تقاضا، تغییر زیادی داشته باشد. معنی آن این است که افزایش قیمت بیشتر به افزایش بهای تمام شده در اثر کاهش ارزش پول ملی و عدم ثبات اقتصادی و نارضایتی منابع انسانی بیشتر وابسته است تا میزان تقاضای موثر؛ این شرایط، بازار آهن آلات ساختمانی مانند تیرآهن و میلگرد را به سمت رکود بیشتر هدایت می کند.

در مورد فلزات غیر ساختمانی هم وضعیت بهتر از این نیست. صنایع تولیدی مختلف یکی پس از دیگری با کاهش توانایی در تامین مواد اولیه‌ای که در داخل امکان تولید ارزان آنها نیست از طرفی و با افزایش بهای تمام شده حاصل از هزینه‌های زیرساخت و منابع انسانی از طرف دیگر در بحران عمیق اقتصادی ضعیف و ضعیف‌تر می‌شوند. این بدان معنا است که تعطیلی واحد‌های تولیدی مصرف کننده فولاد نیز در این شرایط غیر محتمل نیست و انتظار می‌رود مخصوصا روی تقاضا و قیمت انواع ورق تاثیر بیشتری بگذارد.

چه باید کرد؟

آنچه همیشه در اقتصاد مشاهده شده موقتی بودن شرایط کنونی است. به دنبال فرود و رکود اقتصادی، فراز و رونق در پیش بوده و آمادگی برای وضعیت آینده نیاز به نگاه بلند مدت و استراتژیک دارد. در حال حاضر به نظر می‌رسد استراژی مناسب کمینه کردن هزینه‌ها، حفظ و سپس رشد حاشیه سود است.

آنچه در ادامه بیشتر محتمل به نظر می‌رسد فشردگی رقابت در بازار است و بازرگانان باید در کسب‌ و کار خود کانال‌های فروش جدیدی را انتخاب کنند تا علاوه بر حفظ مقدار مناسب گردش موجودی و گردش مالی امکان تصمیم‌گیری سریع و چابک در معاملات را داشته باشند و با توجه به این رفتار پر تغییر اقدام به موقع در معامله حیاتی است.

توجه به اینکه بازار معاملات به با وجود بسترهای آنلاین در جغرافیا محدود نمی‌شود استفاده از سامانه‌هایی که ارتباط مناسب و تضمین شده با مشتریان را فراهم می‌کند ریسک معاملات را کاهش داده و همچنان بازدهی مناسبی نسبت به روش‌های سنتی دارد. در کل به نظر می‌رسد بازرگانان فلزات برای حفظ و کنترل گردش مالی و موجودی باید گوش به زنگ اخبار و روبدادهایی که بر بازار ایران و جهان موثر است باشند و با استفاده از ابزارهای آنلاین و موثر با اقدام به موقع در خرید و فروش، نسبت‌های مالی و موجودی را در تعادل مناسب حفظ کنند.

به عنوان نمونه‌ای موفق سامانه آهن ۲۰ مرجع آگهی معاملات فلزات ایران با بیش از ۷ سال سابقه فعالیت، با ارایه سایت و اپلیکیشن معاملات فلزات اولین و مطمئن‌ترین بازاریابی و معاملات محسوب می‌شود که برای بازرگان هوشمند شرایط خرید و فروش در بزنگاه‌های بازار را به راحتی فراهم می‌کند. آهن ۲۰ ابزار قدرتمندی است که استفاده از آن آسان و بسیار مقرون به صرفه است.

برای ایجاد تعادل در گردش پول و کالا بسیار مهم است که سطح معاملات به نحوی کنترل شود که علاوه بر خلق ارزش افزوده و حداکثر حاشیه سود، ریسک ناشی از جایگزینی کالا و منابع مالی کنترل شود. به این منظور درج آگهی مناسب در سامانه‌های تخصصی معاملات آهن 20 دو مزیت بالقوه و بسیار مفید دارد: اول اینکه ارتباط مناسبی بین عرضه و تقاضای کالای مشخص شروع و در بلند مدت با صرف حداقل هزینه شروع و ادامه می‌یابد؛ و دوم با حضور در دنیای جدید تجارت الکترونیک و سبک جدید در داد و ستد فلزات و تعریف جدید رقابت، چند قدم جلوتر از رقبا آمادگی لازم برای حضور دو چندان قدرتمند‌تر در دوران رونق اقتصادی پیش رو ایجاد می‌شود.

کاهش التهاب بازار با افزایش عرضه خودروسازان/ قیمت کارخانه و بازار خودرو یکسان می‌شود

جدیدترین اظهارات ربیعی در خصوص بازار ارز کشور از بررسی عملکرد سیف تا همتی +فیلم

اعضای اتحادیه فتوکپی از خدمات بیمه‌تکمیل درمان هیچ رضایتی ندارند

روسیه: به تلاش‌های خود برای حفظ برجام ادامه می‌دهیم

ترامپ: ایران، روسیه و پاکستان باید با داعش مبارزه کنند

اکسپرس: دیدار ظریف با مکرون خشم ترامپ را در می‌آورد

فشار آمریکا به یونان بخاطر کشتی آدریان دریا

ساختمان 8طبقه نیمه کاره طعمه حریق شد

آزمایش خونی که احتمال مرگ را پیش‌بینی می‌کند

واژگونی یک سواری 2کشته برجا گذاشت

زن باردار بر اثر واژگونی خودرو جان باخت

6فرمول برای ماسک صورت خانگی!

مکرون پیش از نشست سران G7 با مقامات ایرانی دیدار می‌کند

علی ربیعی: کنترل بازار ارز خواست شورای‌عالی امنیت ملی و دستور رییس جمهور بود

ظریف: اجازه نمی‌دهم یک قطره از دریای خزر را از ما بگیرند

وزیر خارجه آلمان: تنش‌ها در تنگه هرمز باید کاهش یابد

کریس رونالدو پسرش را شوکه کرد

17نکته برای تقویت ناخن‌ها

ترامپ بار دیگر برجام را توافق وحشتناک خواند

رسیگارهای الکترونیکی رگ‌‌‌ها را تغییر می‌دهند

رونالدو: ممکن است سال دیگر بازنشسته شوم!

کبد چربی‌ها، سیگار را ترک کنند

بازگشت تومان پس از 90 سال

انتخابات روسیه در کشاکش امنیت سایبری و «باگ» امنیتی

افشای راز قتل زن خانه دار ‌

استخدام آدم کش برای قتل شوهر

افزایش دو برابری زنان غرق شده

راه‌اندازی طرح هر خانه یک پایگاه سلامت برای 20میلیون خانوار

ارسال لایحه حذف صفرها از پول ملی به مجلس

تابستان آغشته به« ازن»

هنوز درمان قطعی برای اعتیاد وجود ندارد

قتل به‌خاطر تأخیر در آماده‌شدن ساندویچ

فضولات انسانی بر پیکر دیو سفید پای در بند!

تناقض‌های آماری میلیارد دلاری بازار آرایشی

8 دلیل برای شکست پروژه ائتلاف دریایی

بازگشت 17 هزار حاجی به ایران

آیا دمنوش بابونه خواب‌آور است؟

سلفی روناک یونسی درکنار همسرش +عکس

پلیس برای به دام انداختن کلاهبردار، آگهی منتشر کرد