توسط همکار رسمی مایکروسافت در ایران

قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت برای ترویج فرهنگ کپی‌رایتاخبار تجاری

شرکت رایان‌نت این قرعه‌کشی را جهت آشنایی عموم مردم با مزایای نسخه‌های اصلی مایکروسافت و همچنین گسترش فرهنگ حمایت از حقوق تولید کنندگان نرم افزاری در ایران برگزار می‌کند.

به گزارش شرکت رایان نت سهامی خاص (آی تی ریسرچز)، این شرکت که تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) است، این قرعه‌کشی را جهت آشنایی عموم مردم با مزایای نسخه‌های اصلی مایکروسافت و همچنین گسترش فرهنگ حمایت از حقوق تولید کنندگان نرم افزاری در ایران برگزار می کند. برای شرکت در این قرعه‌کشی نیازی به خریداری محصولات مایکروسافت نیست و کافی است علاقه‌مندان برای ثبت‌نام رایگان در قرعه‌کشی به لینک http://microsoftlicense.com/IranAward مراجعه کنند.

امنیت، نیاز هر شخص و دستگاه متصل به اینترنت

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن همچون ویندوز کرک شده بی‌فایده است.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی، بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

ویندوزهای کرک شده، بمب ساعتی سازمان‌ها و افراد در ایران

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرورها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، عدم آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیراصلی و نبود زیرساخت فرهنگی پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack ‌شده و نسخه‌های غیر اورجینال استفاده کنند.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

رفع مشکل نبود نمایندگی مایکروسافت در ایران

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت و کاربران آن در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند.

تهیه نسخه اصلی محصولات مایکروسافت

شرکت رایان نت، سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اورجینال مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه، تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت را به صورت مستقیم و بدون واسطه و به صورت آنی ارائه می‌دهد. تمامی محصولات، مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند.

روش شرکت در قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت:

شرکت در این قرعه کشی کاملا رایگان است و شامل هیچ گونه هزینه‌ای قبل و بعد از انجام آن نیست.
در زمان تحویل جوایز اطلاعات هویتی و تماس ثبت نام کننده احراز می‌شود.
برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام رایگان در قرعه‌کشی به لینک http://microsoftlicense.com/IranAward مراجعه کنید.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می‌توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آنلاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

عزم همتی به تنهایی برای مدیریت بازار ارز کافی نیست

موسوی لارگانی: اظهارات حسن بیگی در مورد FATF عقلانی نیست/کشور‌های زیادی عضو FATF هستند

تورم فروردین 98 اعلام شد + نمودار

دولت بازار ماه رمضان را کنترل می‌کند

قالیباف: از منظر نواصولگرایانه، نمی توانیم از FATF عبور کنیم / عدم ورود به FATF به مصلحت نیست /تهدیدات این نهاد، با عدم حضور ما برطرف نمی‌شود

عقب نشینی آمریکا از تصمیم تحریمی درباره سپاه؟

طرح تقویت جایگاه سپاه به کمیسیون امنیت ارجاع شد

روحانی انتصاب فرمانده جدیدکل سپاه را تبریک گفت

مودی:بمب های هسته ای هند جنبه تشریفاتی ندارد

بیرون‌آوردن اجساد پس از انفجارهای سریلانکا +فیلم

آیا واقعا صادرات نفت ایران صفر می‌شود؟

وزارتخانه‌های نفت و نیرو ادغام می‌شوند؟

دژاگه در آستانه محرومیت از بازی با پرسپولیس؟

شینزو آبه شکست خورد

افزایش قیمت طلا و نفت در بازارهای جهانی

چاقوکشی منجر به قتل در تهران سر جای پارک

هواشناسی؛ برف و باران در جاده‌های 10 استان

هشدار؛ کلاه مالیات بر ارزش افزوده سرتان نرود!

رقص و شادی رضا کیانیان با بچه‌های سیل‌زده +فیلم

آئین نامه انضباطی دانشجویان تصویب شد

وکیل ترامپ: دریافت اطلاعات از روس‌ها کار غلطی نیست

ریچاردسن: ترامپ باید درباره کره شمالی صبورتر باشد

روزهای سخت زنان سیل زده لرستانی +فیلم

استقبال رسمی روحانی از نخست وزیر پاکستان

پمپئو: سران تهران دست از انقلابی‌گری بردارند

نظر وزیر نیرو در خصوص ادغام وزارتخانه‌های نفت و نیرو

100 هزار میلیارد یارانه‌ پنهان در دخل و خرج دولت

بنزین امسال می‌پرد؟

حال و هوای بازار خرما در آستانه ماه رمضان

ابلاغ مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

اختصاصی /طلا نزدیک به کف قیمت چهار ماهه در حال مقاومت است

تورم نقطه به نقطه فروردین؛ 51درصد/تورم 12ماهه؛ 31 درصد

10 ارز باارزش جهان کدامند؟

وجود کانون صرافان لازم است، اگر بانک مرکزی بگذارد/در همه دنیا صرافان، انجمن دارند

جزئیات تازه از ضربه سنگین اطلاعاتی ایران به CIA

کیهان: من وتو به یکی از اقوام ایرانی توهین کرد

انتقاد یک نماینده: اکثر نمایندگان مجلس از آیفون استفاده می کنند، طرح تحریمش را هم امضا کرده اند

پس لرزه کمک حشدالشعبی عراق به سیل زدگان ایران

قیمت خودروهای خارجی در بازار چند؟ +جدول

اظهارات جالب علی محمد بشارتی در مورد سپاه / دو عضو جامعه مدرسین نزد امام علیه سپاه حرف زدند

انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از امام جمعه تهران

مرد همسرکش: دعوایمان که شد گلویش را فشار دادم

پیشنهادات اقتصادی کیهان به دولت: بنزین را گران کنید

عرب‌ویکلی: اردوغان به زودی پرچم سفید را بالا می‌برد

داماد جروبحث کرد، پدرزن با گلوله حسابش را رسید

آپارتمان نوساز در تهران چند قیمت خورده است؟

پشت پرده انفجارهای خونین دیروز در سریلانکا

اصلاح طلبان در انتخابات شوراها چقدر هزینه کردند؟

افزایش تعداد کشته‌های انفجارهای سریلانکا به 290 تن

خط و نشان مهاجم ذوب آهن برای الوصل