توسط همکار رسمی مایکروسافت در ایران

قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت برای ترویج فرهنگ کپی‌رایتاخبار تجاری

شرکت رایان‌نت این قرعه‌کشی را جهت آشنایی عموم مردم با مزایای نسخه‌های اصلی مایکروسافت و همچنین گسترش فرهنگ حمایت از حقوق تولید کنندگان نرم افزاری در ایران برگزار می‌کند.

به گزارش شرکت رایان نت سهامی خاص (آی تی ریسرچز)، این شرکت که تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) است، این قرعه‌کشی را جهت آشنایی عموم مردم با مزایای نسخه‌های اصلی مایکروسافت و همچنین گسترش فرهنگ حمایت از حقوق تولید کنندگان نرم افزاری در ایران برگزار می کند. برای شرکت در این قرعه‌کشی نیازی به خریداری محصولات مایکروسافت نیست و کافی است علاقه‌مندان برای ثبت‌نام رایگان در قرعه‌کشی به لینک http://microsoftlicense.com/IranAward مراجعه کنند.

امنیت، نیاز هر شخص و دستگاه متصل به اینترنت

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن همچون ویندوز کرک شده بی‌فایده است.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی، بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

ویندوزهای کرک شده، بمب ساعتی سازمان‌ها و افراد در ایران

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرورها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، عدم آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیراصلی و نبود زیرساخت فرهنگی پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack ‌شده و نسخه‌های غیر اورجینال استفاده کنند.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

رفع مشکل نبود نمایندگی مایکروسافت در ایران

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت و کاربران آن در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند.

تهیه نسخه اصلی محصولات مایکروسافت

شرکت رایان نت، سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اورجینال مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه، تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت را به صورت مستقیم و بدون واسطه و به صورت آنی ارائه می‌دهد. تمامی محصولات، مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند.

روش شرکت در قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت:

شرکت در این قرعه کشی کاملا رایگان است و شامل هیچ گونه هزینه‌ای قبل و بعد از انجام آن نیست.
در زمان تحویل جوایز اطلاعات هویتی و تماس ثبت نام کننده احراز می‌شود.
برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام رایگان در قرعه‌کشی به لینک http://microsoftlicense.com/IranAward مراجعه کنید.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می‌توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آنلاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

جزئیاتی از جبران کسری منابع بودجه 98

وضعت کاغذ به کجا رسید؟

جذب 10 هزار میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی در بنادر کشور

اعلام آمادگی ایران برای کاهش تعرفه با عراق

تمایل بازار ارز برای ورود به کانال 10 هزار تومان

اتفاقی جدید در سازمان خصوصی سازی

آتن بعد از 20سال لرزید

ظریف: تفکر تعامل با غرب اعتبارش را در ایران از دست داده است

احتمال خروج بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا

ششم مرداد تاریخ احتمالی برگزاری کمیسیون برجام

منابع دیپلماتیک غربی: آمریکا به دنبال درگیری نظامی با ایران نیست

اولین تصاویر رصد ناو آمریکایی +فیلم

آمریکا چین را بابت خرید نفت از ایران تهدید کرد

حریق کارخانه گوگرد در جاده مشهد ـ فریمان مهار شد

اظهارات ظریف درباره اهداف سفر به 3کشور آمریکای لاتین +فیلم

رصد ناو باکسر و ناوهای همراه آن +فیلم

وعده واعظی به شرکت های دانش بنیان

عمده مشکل 76 هزار بنگاه اقتصادی غیردولتی

بازرگانان چگونه رتبه بندی می شوند؟

سهام ایران خودرو و سایپا مشتری پیدا کرد

دستورالعملی جدید برای بیت کوین

جلسه "یارانه‌ای" فراکسیون مستقلان مجلس

تنش ها بین کره جنوبی و ژاپن وارد حوزه تجارت شد

اشکالات ساختاری اقتصاد ایران از زبان تابش

بدهی جهان از 246 هزار میلیارد دلار گذشت

خودروهای وارداتی ترخیص شد

قیمت جهانی طلا به بالاترین سطح 6 سال گذشته رسید

روایت شبنم مقدمی از تاثیر خسرو شکیبایی بر زندگی‌اش

یک عمر سلامت با خود مراقبتی

مصرف این غذای خوشمزه کبد شما را از کار می‌اندازد!

بستن کمربند ایمنی برای همه سرنشینان خودرو الزامی است

تندیس زرین سرآمدی به روابط عمومی همراه اول رسید

مرکل: خوبم!

تصادف خونین محور کاشان -قم

آخرین وضعیت تردد در تنگه هرمز پس از حوادث اخیر +عکس

تا 5سال آینده بار دیگر به ماه خواهیم رفت

امکان نوبت‌ گیری پزشکی با موبایل در کشور

قیمت انواع ماشین لباسشویی در بازار؟ +جدول

دو شرط پوری حسینی برای واگذاری استقلال و پرسپولیس

بلومبرگ: ارزش ریال ایران با وجود تحریم‌های آمریکا 30 درصد بالا رفت

آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نفت افزایش چندانی نمی‌یابد

فاکتورشدن 3 هزار برلیانس توسط سایپا تکذیب شد

شروط کاهش قیمت ارز به کمتر از 11 هزار تومان

بومی سازی قطعات301 کاری جهادی است

سیب‌زمینی ارزان شد؛ ارزان‌تر هم می‌شود

چرا 15بازیکن از استقلال جدا شدند؟

توقیف نفتکش ایران در جبل الطارق یک ماه دیگر تمدید شد

مردی که 40سال موهایش را نشسته! +تصاویر

واکنش مرکل به ادعای سقوط پهپاد ایران

چرا عادل تا پیج 6میلیونی سرشناس رفت؟