محصولات مایکروسافت در ایران اوریجینال عرضه می‌شود

بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌هااخبار تجاری

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیراصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولید‌کننده و هزینه‌های نگه‌داری(Maintenance) بالاست. این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌تواند هزینه‌ای بیش‌تر از تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند.

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

نمونه این موضوع آلوده‌شدن گسترده سیستم‌های سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی (آنتی ویروس)‌های معتبر و به‌روز است. این نوع ویروس از حفره‌ای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده می‌کند که تنها با به‌روزرسانی ویندوز رفع می‌شود.

نباید از یاد برد که هر نرم‌افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم‌افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرمافزارها و سیستم‌های عامل‌ به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب‌شده‌ای به این کار اقدام کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack‌شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده کنند.

از آنجایی که ویندوزهای غیراصلی دارای ایرادها و نواقص زیادی هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست‌دادن بخشی از فایل‌هاست که این امر برای کاربر علاوه بر ازدست‌دادن بخشی از اطلاعات، موجب می‌شود که  زمان زیادی را نیز از دست دهد. این مورد در ابعاد یک سازمان می‌تواند موجب آسیب‌ها و اتلاف زمان گسترده‌تری شود.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند. دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری‌شده از شرکت تولید‌کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

شرکت رایان نت سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اصلی مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه مفتخر به ارائه تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت به صورت مستقیم، بدون واسطه و با شرایط تحویل آنی است.

گفتنی است لایسنس‌ها مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند. هم‌چنین هر گونه پشتیبانی ارائه‌شده توسط مایکروسافت مانند امکان آپگرید که به خریداران دیگر ارائه می‌شود به دارندگان لایسنس‌های خریداری‌شده از این شرکت نیز توسط مایکروسافت ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت در ایران برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آن‌لاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

گزارش روزانه بورس | 1 مهر 97

نرخ طلا و سکه در اولین روز پاییز

افزایش 11 درصدی قیمت مفتول مس «فملی» / 35 هزار تن گندم در تالار کشاورزی معامله شد

منابع صندوق توسعه ملی مطابق با نظامنامه تخصیص می‌یابد

انهدام گروه جعل اسکناس توسط پلیس +فیلم

شهدای حادثه تروریستی اهواز زیر پوشش بنیاد شهید قرار می‌گیرند

استیضاح شریعتمداری به احتمال قوی رای می‌آورد/ وزیر به خواسته مردم و مجلس تن بدهد

در جلسه کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم چه گذشت؟

نرخ انواع چادر مسافرتی در بازار تهران؟ +جدول

توضیح استاندار خوزستان درباره مسئول تأمین امنیت رژه اهواز

آپارتمان در خیابان انقلاب تهران چند؟ +جدول

انتشار گزارش‌های شش ماهه آغاز شد/ روند افزایشی فروش شهریور شرکت‌ها

تیر آمریکا در اوپک به سنگ خورد

جدیدترین پورشه کاین رونمایی شد +فیلم

پرونده سال آبی با کاهش 26درصدی بارش‌ها بسته شد

با عدم تصویبFATF بانک‌های روسیه هم با ما همکاری نمی‌کنند

بازگشت ارز حاصل از صادرات برای فرش دستباف 7ماهه شد

واکنش مقتدی صدر به حمله تروریستی در اهواز +عکس

ارائه اطلاعات صرافی‌ها باعث افزایش قیمت ارز شد

هوشمندی سیستم تشخیص چهره Huawei nova 3 در پرداخت‌های بانکی

قیمت آپارتمان در بلوار مرزداران؟ +جدول

تورم شهریور به 11.3درصد رسید/ بالاترین تورم مربوط به دخانیات و سپس گوشت قرمز و ماکیان بوده است

خاطره رهبرانقلاب از روز اولی که به مدرسه رفتند +فیلم

نیسان در آمریکا فراخوان داد

اوپک نه یک انحصار و نه یک کارتل است

کره جنوبی واردات نفت از ایران را بطور کامل متوقف کرد

تولید نفت اوپک و غیر اوپک کاهش یافت

سرباز فداکار در حمله تروریستی اهواز را شناسایی کنید +عکس

واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان آغاز شد

هیلی: به دنبال تغییر نظام ایران نیستیم

«سلفی» گرفتن به عنوان اختلال روانی تایید شد

مردم برای دلار گران هول می‌زنند

اختصاصی/ قبل از نشست طلا بخرید

اختصاصی/ رشد محدود 0.1درصدی طلا در انتهای مبادلات هفتگی

اختصاصی/ خیلی روی افزایش قیمت طلا قبل از نشست حساب نکنید/ آمارهای مهم هفته

اختصاص/ بانک مرکزی روسیه 1 میلیون اونس طلا خرید / بانک های ترکیه 4.5 میلیارد دلار طلا فروختند / صادرات سوئیس رکورد زد

اژه‌ای:متهم اصلی پرونده سکه‌های ثامن دستگیر نشده است

یکسان‌سازی یا افزایش بی‌صدای تعرفه‌ مکالمات همراه؟!

تورم شهریور به 11.3 درصد شد

رشد 4500 واحدی شاخص بورس

قرعه کشی حساب ها قرض الحسنه باک سینا، 22 مهر

شاخص بورس به کانال 165 هزار واحدی وارد شد

افزایش نرخ سکه در نخستین روز از فصل پاییز

بازدهی 71 درصدی آیفکس شاخص فرابورس

حجم بدهی‌های خارجی ایران کاهش یافت

"کاردگر " مدیر عامل بیمه دانا شد

زنگ مِهر اُمید در مدارس امید آینده، نواخته شد

عمده سپرده‌های مردم در کدام بانک‌هاست؟

تحلیل روند هفتگی نرخ ارز | 24 تا 29 شهریور

تورم کالاهای وارداتی به 44.٢ درصد رسید!