محصولات مایکروسافت در ایران اوریجینال عرضه می‌شود

بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌هااخبار تجاری

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیراصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولید‌کننده و هزینه‌های نگه‌داری(Maintenance) بالاست. این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌تواند هزینه‌ای بیش‌تر از تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند.

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

نمونه این موضوع آلوده‌شدن گسترده سیستم‌های سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی (آنتی ویروس)‌های معتبر و به‌روز است. این نوع ویروس از حفره‌ای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده می‌کند که تنها با به‌روزرسانی ویندوز رفع می‌شود.

نباید از یاد برد که هر نرم‌افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم‌افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرمافزارها و سیستم‌های عامل‌ به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب‌شده‌ای به این کار اقدام کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack‌شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده کنند.

از آنجایی که ویندوزهای غیراصلی دارای ایرادها و نواقص زیادی هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست‌دادن بخشی از فایل‌هاست که این امر برای کاربر علاوه بر ازدست‌دادن بخشی از اطلاعات، موجب می‌شود که  زمان زیادی را نیز از دست دهد. این مورد در ابعاد یک سازمان می‌تواند موجب آسیب‌ها و اتلاف زمان گسترده‌تری شود.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند. دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری‌شده از شرکت تولید‌کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

شرکت رایان نت سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اصلی مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه مفتخر به ارائه تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت به صورت مستقیم، بدون واسطه و با شرایط تحویل آنی است.

گفتنی است لایسنس‌ها مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند. هم‌چنین هر گونه پشتیبانی ارائه‌شده توسط مایکروسافت مانند امکان آپگرید که به خریداران دیگر ارائه می‌شود به دارندگان لایسنس‌های خریداری‌شده از این شرکت نیز توسط مایکروسافت ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت در ایران برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آن‌لاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

لغو عوارض صادرات خرما ابلاغ شد

اجرایی نشدن نظارت بر سقف زمانی صدور مجوزهای کسب و کار

راز گرانی چادر مشکی

سود بانک‌ها از املاک مازاد چقدر است؟

ارز مسافرتی همچنان در کانال 15هزار تومان

بورس درجا زد

چرا پوشاک ایرانی گران‌تر از پوشاک مشابه خارجی است؟

موردی جالب برای صادرات

سکه کمی عقب کشید

تصاویری عجیب از پارکینگ یک خودروساز

اختلال 60 هزار میلیاردی!

خداحافظی بانک‌ها با کارت ملی قدیمی

نرخ انواع محصولات پروتئینی

مجازات اخلالگران بازار پوشک چی شد؟

وقتی سیاست غلط اقتصادی 40 تن طلا را بر باد داد

طلای جهانی از اوج 14 ماه اخیر عقب نشست

میزان مالیات مشاغل برای سال گذشته اعلام شد

سیب‌زمینی گران‌تر شد

آمریکای جنوبی خاموش شد/ قطع ناگهانی برق 55میلیون نفر

وزیر کشور: 95درصد اسکان موقت سیل‌زدگان انجام شده است

رشد ٥٧ درصدی تراکنش‌ها در بخش اینترنت بانک صادرات ایران

طعنه مسکو به دروغ آمریکا؛ ماجرای پودر سفید را هنوز فراموش نکرده‌ایم

6 راهکار واقع‌بینانه برای خانه‌دار کردن مستأجران

ایدز پایان زندگی نیست

موگرینی:خواستار خویشتن‌داری حداکثری و خردورزی در خلیج فارس هستیم

پیرشدن سریع‌تر با خروپف

نرخ 20ارز بانکی افزایش یافت

کودکان؛ اولین قربانیان شکاف اقتصادی

شرکت‌های بیمه‌ای از کارگاه‌های تولیدی فراری هستند

تصویری از اولین لباس مخصوص پرواز

زائران حج98 در قالب 573 کاروان به عربستان اعزام می‌شوند

دستمزد شاغلان طرح‌های عمرانی چقدر است؟

نعمت‌زاده: دولت ارز 4200تومانی را حذف کند

ایجاد 6میلیون شغل در پنج ماه!

افزایش سرمایه «شخارک» و «خموتور» مورد تایید بازرس قانونی

سیب زمینی گران‌تر شد

مواد مخدر گُل جایگزین شیشه شد

ارزان‌ترین عطرهای زنانه چند؟ +جدول

مظنه آپارتمان‌های 5 ساله تهران +جدول

سفر به اروپا چقدر هزینه دارد؟

بانک‌ها کارت ملی قدیمی را نمی‌پذیرند

قیمت انواع شاسی بلند تولید داخل +جدول

آذری جهرمی از مجلس کارت زرد گرفت

8.4میلیارد دلار صادرات انجام شد/ تراز تجاری مثبت 1.6میلیارد شد