بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌هااخبار تجاری

بزرگنمايي:

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیراصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولید‌کننده و هزینه‌های نگه‌داری(Maintenance) بالاست. این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌تواند هزینه‌ای بیش‌تر از تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند.

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

نمونه این موضوع آلوده‌شدن گسترده سیستم‌های سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی (آنتی ویروس)‌های معتبر و به‌روز است. این نوع ویروس از حفره‌ای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده می‌کند که تنها با به‌روزرسانی ویندوز رفع می‌شود.

نباید از یاد برد که هر نرم‌افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم‌افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرمافزارها و سیستم‌های عامل‌ به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب‌شده‌ای به این کار اقدام کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack‌شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده کنند.

از آنجایی که ویندوزهای غیراصلی دارای ایرادها و نواقص زیادی هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست‌دادن بخشی از فایل‌هاست که این امر برای کاربر علاوه بر ازدست‌دادن بخشی از اطلاعات، موجب می‌شود که  زمان زیادی را نیز از دست دهد. این مورد در ابعاد یک سازمان می‌تواند موجب آسیب‌ها و اتلاف زمان گسترده‌تری شود.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند. دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری‌شده از شرکت تولید‌کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

شرکت رایان نت سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اصلی مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه مفتخر به ارائه تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت به صورت مستقیم، بدون واسطه و با شرایط تحویل آنی است.

گفتنی است لایسنس‌ها مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند. هم‌چنین هر گونه پشتیبانی ارائه‌شده توسط مایکروسافت مانند امکان آپگرید که به خریداران دیگر ارائه می‌شود به دارندگان لایسنس‌های خریداری‌شده از این شرکت نیز توسط مایکروسافت ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت در ایران برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آن‌لاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

اخبار خواندنی

آپارتمان‌های مناسب کف و سقف بودجه خانه‌اولی‌ها

حیوانات در معرض انقراض +تصاویر

تاجر پولداری که مدافع حرم شد +تصاویر

جایگزین احتمالی آقای مربی

روسیه: هدف ما و حزب الله در سوریه یکی است

حضور کاوه رضایی در ترکیب شاروا

ثبت نام برای دریافت وام زلزله زدگان از فردا

طارمی بالاتر از مسی، خامس و ستاره‌های اسپانیا در جام جهانی

نجات معجزه آسای دختر خردسال پس از سقوط هواپیما!+عکس

جایگاه ایران در جام جهانی 2018 کجاست؟

مردم ترکیه با کنار گذاشتن دلار به خرید طلا روی آوردند!

بزرگترین صادرکنندگان نفت جهان کدامند؟

صادرات ایران به بلغارستان 165 درصد رشد کرد

پارازیت چینی به اقتصاد جهان

توصیه مهم برای خرید نقره در بازار جهانی

پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی آغاز شد | نحوه دریافت تسهیلات

افزایش قیمت دلار ادامه نمی یابد/ تقاضای فصلی عامل گرانی دلار

پوتین: شرکت‌های رقیب به سرعت جای شرکت‌های نفتی آمریکایی را برای روسیه می‌گیرند

رشد تولید ناخالص ملی ژاپن برای هفتمین ماه پیاپی!

هزینه سفر به آنتالیا در آبان ماه96 +جدول

قهرمانان کشتی ضربه‌فنی شدند!+عکس

پارس آباد مغان باز هم لرزید/زلزله 4.7 ریشتری در آذربایجان

لحظه دردناک زنده بیرون کشیدن دو کودک از زیر آوار/فیلم18+

حریری:برای مشورت به عربستان آمدم

وابسته ترین مردم جهان به اینترنت +اینفوگرافیک

اشتغال به کار دوباره نیم میلیون بازنشسته

دلار امسال منظم‌تر از سال گذشته گران شد/ تقاضای فصلی عامل گرانی دلار

انتقادات علیه آمریکا برای تحریم ایران بالا گرفت

تولید محتوای مطلوب دیجیتالی؛ صنایع فرهنگی کارآمد

کارگاه "نوآوری در مدل های کسب و کار دیجیتال" برگزار شد

بطحایی:حق التدریسی ها جذب می شوند

بالا بردن کیفیت عکس با روشی ساده +فیلم

قدردانی مردم کردستان از ملت ایران +فیلم

جدیدترین تیزر تبلیغاتی Lamborghini Urus +فیلم

ساز آوارگی در خرابه‌های زلزله +فیلم

گردهمایی خودروسازان مطرح دنیا در نمایشگاه دبی+عکس

ازدواج با مادربزرگ 80 ساله برای فرار از سربازی+عکس

قتل همسر با چاقو در نارمک

رویترز: حریری شنبه در پاریس است!

گاف احمقانه ترامپ در پیام تسلیت گویی!

ادعای عجیب و غریب آمریکایی‌ها علیه حشد شعبی عراق!

آقای آخوندی! کارفرمای بیمارستان کرمانشاه وزارتخانه شما بود

"جنبش النجباء" عراق تروریست است!

پس گرفتن فرات و 13 روستا از دست داعش

درخواست از مردم: سگ‌های خود را به مناطق زلزله زده نیاورید!

عکس: سرور جپاروف به همراه خانواده

نرخ اینترنت غیرحجمی ماهانه 13 میلیون تومان!

احمدی نژاد تاریخ گذشته است!

قیمت خودروی هیبریدی چقدر است؟ +جدول

یک درصد از مردم دارای نیم از ثروت جهان!